מאלט מסתבך עם דייויד סטרן"ה-NBA -לא הדרך הנכונה לשחק"

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מאלט מסתבך עם דייויד סטרן"ה-NBA -לא הדרך הנכונה לשחק"

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2012, 20:45

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:די כבר עם בלאט, זה כבר פתטי.. הוא לא משחק טוב, כי הוא שחקן לא מספיק טוב, שלא היה אמור להגיע לפה בכלל.

הוא אחלה שחקן. שחקן שעשה 19 נקודות בממוצע, מול הקבוצות שהיו בשלב הראשון, זה שחקן טוב. והוא גם הראה את זה במכבי בהתחלה.
העניין הוא, שבלאט כן אשם פה, וזה ממש לא פתטי. בלאט העלה אותו בחמישיה, עם לאנגפורד. הוא לא רכז, מה לעשות, ונראה לא טוב. אז בלאט הוציא אותו ולא החזיר. שהוא משחק 2, הוא טוב. הוא מביא לחץ חזק בהגנה, אנרגיות טובות, קליעה מצוינת, וזריזות שהוא לפעמים מנצל לחדירות (מול בארסה הוא חדר לא מעט דווקא, והצליח). כSG שעולה מהספסל, שמביא לחץ בהגנה וקליעה בעיקר, סטייל מיני שארפ, הוא יכול ליהיות אחלה. אבל כרכז לצד לאנגפורד וסמית' זה ממש לא זה

אחלה שחקן לקבוצה כמו שרלרואה, למכבי הוא לא היה צריך להגיע. עובדה שמצליחים גם בלעדיו.
מה שפתטי, הוא שמכבי הבטיחה מקום בהצלבה לפני יומיים ואדון פליקס לא מפסיק לפמפם עד כמה בלאט אפס בכל אשכול.

ברור שמצליחים בלעדיו. נצליח גם בלי פניני, אני מבטיח לך. אבל הוא בהחלט עוזר. אחלה שחקן לשרלואה? גם למכבי. עובדה שהוא היה מצוין גם במכבי לא מעט, והיה אחד היחידים שהצליחו ליהיות טוב מול ההגנה החזקה של בארסה. גם בשלב הראשון ראינו אותו משחק מצוין מול קבוצות חזקות.
הבטחנו את המקום בהצלבה, ועל זה מגיע כל הכבוד, אבל אי אפשר ליפות כל הזמן את המציאות, להגן על בלאט בחירוף נפש, ומנגד להתלונן על כל פיפס של ההנהלה. כמו שהם טועים, גם בלאט טועה, וגם לו מגיע ביקורת. הגענו להצלבה, אבל נראנו רע, בלאט עשה ועושה המון טעויות, ועלינו בזכות לא מעט מזל ויכולת אישית טובה של שחקנים כמו לאנגפורד מול קאנטו, או פאפאס אתמול. בלי המזל הזה, או מספיק שהזריקה של באזילה מ4 מטר אתמול הייתה נכנסת, ולא היינו עולים. ועלינו, אבל אם בלאט ימשיך ככה, והקבוצה תמשיך ככה, אנחנו גם נוכל לקבל בראש.
אי אפשר לעצום עניים ולהגיד, יופי עלינו. אנחנו לא נראים טוב, וגם לבלאט מגיע ביקורת. כמו ששנה שעברה היא הייתה מאוד מאוד חיובית, וכולם שיבחו אותו, ובצדק, השנה היא קצת יותר שלילית. מה לעשות, שהנדריקס בחמישיה, סמית' מקבל הכי הרבה דקות במכבי, בלו מקבל דקות גם שהוא מחרב את המשחק, מאלט פותח כרכז ולא מנוצל טוב, או פאפאס שלא מקבל קרדיט כמעט בכלל, כל אלה טעויות של בלאט. ועליהם מגיע ביקורת

זה כבר מתחיל לעצבן. אתה חוזר על אותה מנטרה שחוקה על ההגנה על בלאט והשמצת ההנהלה. ראית אותי פעם כותב משהו נגד ההנהלה? כשמגיעה לבלאט ביקורת הוא מקבל אותה, אבל מאלט לא משחק טוב כי בלאט לא נותן לו לשחק 2? נו באמת. את המשחקים הטובים שלו בהתחלה הוא נתן כשהוא שיחק רכז ליד לנגפורד, ומאז הוא פשוט לא פוגע.
החפירה שלך על בלו נמאסה כבר מזמן. קשה לך להודות שליאור נראה רע כבר חצי שנה?
מאלט היה מצויין אולי משחק וחצי, אל תנסה לגנוב פה דעת. הוא שחקן בינוני שבימים כתיקונם מכבי לא הייתה צריכה לפזול לכיוונו בכלל. בלאט ניסה אותו גם כרכז וגם כ2 מספיק זמן בשביל להבין שאין לו מקום על המגרש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2012, 20:50

מילה לגבי בלאט וההאשמות כלפיו.
סה"כ כל אחד צריך להיות חשוף לביקורת של האוהדים, בפרט אם היא מנומקת. בלאט לא יוצא מן הכלל הזה.

אני אישית גם מרגיש שיש לפעמים ביקורת מגמתית כלפיו, שלא תמיד צודקת. מצד שני, גם לי יש ביקורת כלפיו בנושאים מסויימים, שאחרים בוודאי
לא מסכימים איתם (למשל כל נושא אליהו - בלו).

אז רק בשביל לנסות ליישר קו, או ההיפך, להבין איפה אנשים עומדים בנושא הזה:
1 - בלאט הוא המאמן שאני רוצה לראות במכבי, לפחות בחמש השנים הבאות
2 - בלאט הכניס רוח חדשה במועדון, שלא היתה בו מאז ימי פארקר, ניקו ופיני. הקבוצה משחקת עם ביטחון ומאמינה בעצמה, וגם מגיעה להישגים באופן קבוע
3 - לבלאט יש חיבה לכמה דברים שחלק אוהבים וחלק לא ומכאן מגיעה רוב הביקורת לדעתי: סגל ארוך, עדיפות לאמריקאים, עדיפות לשחקנים אחדים ע"פ אחרים,
חוסר גמישות מסויים בהתאמת סגנון המשחק לשחקנים וכו'
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 20:51

Holiday_Armadillo כתב:כשסמית' לא מצליח אתם אומרים שיש סיבה לזה שעד עכשיו הוא היה בקבוצות יורוקאפ והצליח שם וזה רק אומר שהוא מתאים לרמה מסויימת אבל לא לרמה של מכבי..
מאלט זה פתאום אשמת בלאט? הרי מאלט בן 34 ומעולם לא היה בקבוצת יורוליג רצינית..אתם חושבים שאירופה לא מכירה אותו? כי היא כן ויש סיבה שהוא המשיך לשחק בקבוצות בינוניות ולהצטיין בקבוצות בינוניות?
אולי סמית' לא מצליח כי גם הוא משחק רכז והוא לא מנוצל טוב? זה גם באשמת בלאט בטח..
שני השחקניםהאלה מתאימים בול לקבוצות כמו שרלרואה ולא לקבוצות כמו מכבי..בלאט לא יכול ולא יהפוך אותם לכוכבים..לא משנה מה הוא יעשה..

זה ממש ממש לא קשור
סמית' כל החיים שלו שיחק ביורוקאפ, ובשנה אחת ביורוליג בפנר, היה זוועה. במכבי הוא היה חלש ביותר כמעט בכל המשחקים שלו
מאלט אולי לא שיחק בקבוצת יורוליג רצינית, אבל שיחק השנה ביורוליג, ונתן 19 נקודות מול קבוצות יורוליג מצוינות. כבר במשחק הראשון שלו במכבי הוא נתן משחק יותר טוב ממה שסמית' נתן, גם במשחק השיא שלו.
מה הקשר "סמית' לא טוב כי הוא רכז"?? מה זה השטויות האלה?? סמית' משחק בעמדה שלו, מקבל קרדיט בלתי נגמר, ונראה זוועה! מאלט נראה טוב רוב הזמן, ובמשחק האחרון לא שיחק בעמדה שלו, ובכלל, לא שיחק במכבי מספיק בעמדה שלו. אני בטוח ב100% שמאלט יכול לתת אימפקט טוב יותר מסמית', ובהחלט צריך לגזול ממנו דקות.
בוא אני אשאל אותך דבר כזה. סמית' משחק 25 דקות בממוצע. לא היית רוצה שמאלט יקח קצת מהדקות האלה? לפחות לנסות? הרי הוא הראה שהוא יכול לתרום.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2012, 20:56

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כשסמית' לא מצליח אתם אומרים שיש סיבה לזה שעד עכשיו הוא היה בקבוצות יורוקאפ והצליח שם וזה רק אומר שהוא מתאים לרמה מסויימת אבל לא לרמה של מכבי..
מאלט זה פתאום אשמת בלאט? הרי מאלט בן 34 ומעולם לא היה בקבוצת יורוליג רצינית..אתם חושבים שאירופה לא מכירה אותו? כי היא כן ויש סיבה שהוא המשיך לשחק בקבוצות בינוניות ולהצטיין בקבוצות בינוניות?
אולי סמית' לא מצליח כי גם הוא משחק רכז והוא לא מנוצל טוב? זה גם באשמת בלאט בטח..
שני השחקניםהאלה מתאימים בול לקבוצות כמו שרלרואה ולא לקבוצות כמו מכבי..בלאט לא יכול ולא יהפוך אותם לכוכבים..לא משנה מה הוא יעשה..

זה ממש ממש לא קשור
סמית' כל החיים שלו שיחק ביורוקאפ, ובשנה אחת ביורוליג בפנר, היה זוועה. במכבי הוא היה חלש ביותר כמעט בכל המשחקים שלו
מאלט אולי לא שיחק בקבוצת יורוליג רצינית, אבל שיחק השנה ביורוליג, ונתן 19 נקודות מול קבוצות יורוליג מצוינות. כבר במשחק הראשון שלו במכבי הוא נתן משחק יותר טוב ממה שסמית' נתן, גם במשחק השיא שלו.
מה הקשר "סמית' לא טוב כי הוא רכז"?? מה זה השטויות האלה?? סמית' משחק בעמדה שלו, מקבל קרדיט בלתי נגמר, ונראה זוועה! מאלט נראה טוב רוב הזמן, ובמשחק האחרון לא שיחק בעמדה שלו, ובכלל, לא שיחק במכבי מספיק בעמדה שלו. אני בטוח ב100% שמאלט יכול לתת אימפקט טוב יותר מסמית', ובהחלט צריך לגזול ממנו דקות.
בוא אני אשאל אותך דבר כזה. סמית' משחק 25 דקות בממוצע. לא היית רוצה שמאלט יקח קצת מהדקות האלה? לפחות לנסות? הרי הוא הראה שהוא יכול לתרום.

מה הקשר? אם אנשים אוהבים להפליץ דברים שלאקשורים אז גם לי מותר לא?
מאלט קלע 19 נקודות נו ו? מה יצא מהקבוצה שלו? כלום..וזאת ממש לא שנה ראשונה שלו באירופה..אם ה-19 נקודות האלה(שזה לא דבר חדש אצלו)היו מרשימות מישהו הוא מזמן היה בקבוצה יותר טובה..היה לו מספיק זמן מכל השנים שלו באירופה וזה לא קרה..מעניין למה :rolleyes
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 21:00

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:די כבר עם בלאט, זה כבר פתטי.. הוא לא משחק טוב, כי הוא שחקן לא מספיק טוב, שלא היה אמור להגיע לפה בכלל.

הוא אחלה שחקן. שחקן שעשה 19 נקודות בממוצע, מול הקבוצות שהיו בשלב הראשון, זה שחקן טוב. והוא גם הראה את זה במכבי בהתחלה.
העניין הוא, שבלאט כן אשם פה, וזה ממש לא פתטי. בלאט העלה אותו בחמישיה, עם לאנגפורד. הוא לא רכז, מה לעשות, ונראה לא טוב. אז בלאט הוציא אותו ולא החזיר. שהוא משחק 2, הוא טוב. הוא מביא לחץ חזק בהגנה, אנרגיות טובות, קליעה מצוינת, וזריזות שהוא לפעמים מנצל לחדירות (מול בארסה הוא חדר לא מעט דווקא, והצליח). כSG שעולה מהספסל, שמביא לחץ בהגנה וקליעה בעיקר, סטייל מיני שארפ, הוא יכול ליהיות אחלה. אבל כרכז לצד לאנגפורד וסמית' זה ממש לא זה

אחלה שחקן לקבוצה כמו שרלרואה, למכבי הוא לא היה צריך להגיע. עובדה שמצליחים גם בלעדיו.
מה שפתטי, הוא שמכבי הבטיחה מקום בהצלבה לפני יומיים ואדון פליקס לא מפסיק לפמפם עד כמה בלאט אפס בכל אשכול.

ברור שמצליחים בלעדיו. נצליח גם בלי פניני, אני מבטיח לך. אבל הוא בהחלט עוזר. אחלה שחקן לשרלואה? גם למכבי. עובדה שהוא היה מצוין גם במכבי לא מעט, והיה אחד היחידים שהצליחו ליהיות טוב מול ההגנה החזקה של בארסה. גם בשלב הראשון ראינו אותו משחק מצוין מול קבוצות חזקות.
הבטחנו את המקום בהצלבה, ועל זה מגיע כל הכבוד, אבל אי אפשר ליפות כל הזמן את המציאות, להגן על בלאט בחירוף נפש, ומנגד להתלונן על כל פיפס של ההנהלה. כמו שהם טועים, גם בלאט טועה, וגם לו מגיע ביקורת. הגענו להצלבה, אבל נראנו רע, בלאט עשה ועושה המון טעויות, ועלינו בזכות לא מעט מזל ויכולת אישית טובה של שחקנים כמו לאנגפורד מול קאנטו, או פאפאס אתמול. בלי המזל הזה, או מספיק שהזריקה של באזילה מ4 מטר אתמול הייתה נכנסת, ולא היינו עולים. ועלינו, אבל אם בלאט ימשיך ככה, והקבוצה תמשיך ככה, אנחנו גם נוכל לקבל בראש.
אי אפשר לעצום עניים ולהגיד, יופי עלינו. אנחנו לא נראים טוב, וגם לבלאט מגיע ביקורת. כמו ששנה שעברה היא הייתה מאוד מאוד חיובית, וכולם שיבחו אותו, ובצדק, השנה היא קצת יותר שלילית. מה לעשות, שהנדריקס בחמישיה, סמית' מקבל הכי הרבה דקות במכבי, בלו מקבל דקות גם שהוא מחרב את המשחק, מאלט פותח כרכז ולא מנוצל טוב, או פאפאס שלא מקבל קרדיט כמעט בכלל, כל אלה טעויות של בלאט. ועליהם מגיע ביקורת

זה כבר מתחיל לעצבן. אתה חוזר על אותה מנטרה שחוקה על ההגנה על בלאט והשמצת ההנהלה. ראית אותי פעם כותב משהו נגד ההנהלה? כשמגיעה לבלאט ביקורת הוא מקבל אותה, אבל מאלט לא משחק טוב כי בלאט לא נותן לו לשחק 2? נו באמת. את המשחקים הטובים שלו בהתחלה הוא נתן כשהוא שיחק רכז ליד לנגפורד, ומאז הוא פשוט לא פוגע.
החפירה שלך על בלו נמאסה כבר מזמן. קשה לך להודות שליאור נראה רע כבר חצי שנה?
מאלט היה מצויין אולי משחק וחצי, אל תנסה לגנוב פה דעת. הוא שחקן בינוני שבימים כתיקונם מכבי לא הייתה צריכה לפזול לכיוונו בכלל. בלאט ניסה אותו גם כרכז וגם כ2 מספיק זמן בשביל להבין שאין לו מקום על המגרש.

מה הקשר אתה? מישהו דיבר בכלל עליך? דיברתי על הפורום. לא הכל עליך, ולא הכל לגביך. אם הרבה אנשים פה מבקרים את ההנהלה על כל שטות, ומבקרים שחקנים על כל שטות, אז למה בלאט שונה? מה בלאט קדוש? הוא עושה טעויות, ונמאס כבר מההגנות עליו! הוא אחלה מאמן, אבל טועה, והשנה הוא טועה הרבה, ומגיע לו ביקורת. כמו ששנה שעברה הגיע לו ביקורת טובה, השנה הגיע לו ביקורת פחות טובה
מאלט לא טוב כי הוא רכז? כן! הוא לא רכז, ומשחק ככזה. ברור שהוא יהיה לא טוב. אז שהולך הבלגן כמו נגד בארסה, והסגנון של האחד על אחד הולך, אז זה בסדר ואף אחד לא מתלונן. אבל שלא הולך, זה נראה רע.
אני לא אומר שהוא שחקן גדול, ולא צריך ליהיות שחקן חמישיה. אבל בפירוש זה שחקן שיכול ליהיות אחלה שחקן, גם למכבי, שעולה מהספסל ל10-20 דקות לערב, בהתאם לערב הנתון, ומביא את הקליעה והלחץ בהגנה. בטח ובטח שזה יהיה עדיף על סמית' או פניני בכושר הנוכחי שלו.
זה פתטי. בהתחלה מול ז'לגיריס כולם אהבו אותו, אחרי משחק לא טוב הוא כבר לא לרמה שלנו, ובמשחק הבא שהוא יתן משחק טוב, שוב כולם פה יאהבו אותו...
מה הקשר עכשיו אליהו??? תגיד לי, מאיפה לעזאזל הבאת אותו? לא נמאס לך לדחוף אותו לכל חור? מי דיבר עליו בכלל?
ליאור בכושר לא טוב. אז מה?? בלו בכושר גרוע בהרבה יותר. ונראה רע הרבה יותר. בלאט נותן לו דקות, למרות שהוא נראה רע מאוד, וזאת עובדה. רק לשם המחשה, בלו קולע 8 נקודות ב21% ל3, ו3.6 ראנקינג בלבד בטופ 16, למרות שהוא מקבל 25 דקות! הוא בכושר רע, ובכל זאת מקבל קרדיט. אין פה בכלל קשר לליאור
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 21:08

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

זה ממש ממש לא קשור

מה הקשר? אם אנשים אוהבים להפליץ דברים שלאקשורים אז גם לי מותר לא?
מאלט קלע 19 נקודות נו ו? מה יצא מהקבוצה שלו? כלום..וזאת ממש לא שנה ראשונה שלו באירופה..אם ה-19 נקודות האלה(שזה לא דבר חדש אצלו)היו מרשימות מישהו הוא מזמן היה בקבוצה יותר טובה..היה לו מספיק זמן מכל השנים שלו באירופה וזה לא קרה..מעניין למה :rolleyes

נו ו? הם לא קבוצה גדולה, בלשון המעטה. זה לא חדש. אבל עצם העובדה שהוא קלע 19 נקודות בממוצע, מצידי גם אם זה במכבי טבליסי, מול קבוצות ברמה הזאת, זה כבר דבר טוב. זה בטח עדיף על סמית'.
הוא לא הגיע לקבוצות גדולות באירופה. נכון. אבל את מפספסת את הנקודה. הוא לא צריך ליהיות שחקן מוביל במכבי. סך הכל שחקן שעולה מהספסל ונותן דקות מוגבלות. לא רכז מוביל או משהו כזה. יש לי הרגשה שאם הוא היה ישראלי, ממש לא היו מדברים עליו ככה. הוא לא נופל מבחינת יכולות מהלפרין, לפחות לא בהרבה, ובכל זאת את הלפרין 99% מהפורום היו רוצים לראות פה כSG שעולה מהספסל. לטעמי, הוא יכול ליהיות טוב ככזה. הוא אחלה SG שעולה מהספסל, ויש לו יכולות טובות. והוא הראה את היכולות שלו גם במכבי, אם כי שיחק סך הכל כולה 5 משחקים במכבי, שב1 מהם הוא כמעט ולא שותף בכלל. מול בארסה וז'אלגיריס הוא היה מצוין, במשחק השלישי מול קאנטו הוא היה טוב, ובמשחק הבית מול קאנטו הוא היה סביר. כך שהוא ממש לא איזה כישלון, ולא שחקן פחות טוב מסמית'.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 25 פברואר 2012, 21:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2012, 21:09

אתה מצטט אותי, עונה לי, ואז אין קשר אליי?
מה הקשר אליהו? איך אתה לא מתבייש? בכל דיון אתה דוחף את בלו, גם אם אין קשר לנושא בכלל, ואז אומר שאני דוחף את אליהו לכל חור? קצת מודעות עצמית לא תזיק לך.
מאלט לא טוב כי בלאט לא נותן לו לשחק 2 וליאור לא טוב כי בלאט לא נותן לו קרדיט. לא יכול להיות שמאלט, שנתן משחק וחצי טובים, ובכלל לא בעמדה 2, לא טוב כי הוא פשוט לא טוב? ולא יכול להיות שליאור, שלא נתן משחק טוב מול קבוצה גדולה מאז אותה אליפות היסטורית עם קאחה, לא טוב כי הוא פשוט לא טוב? לא רוצה להיכנס שוב לדיון על ליאור? אז אל תדחוף את האג'נדה שלך על בלו ש"מחרב את המשחק" לכל מקום.
בלאט לא קדוש, והוא ספג גם ממני מספיק ביקורת, אבל ההמצאה הזאת שמאלט נתן דקות טובות כ2 היא על סף השקר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 25 פברואר 2012, 21:14

אני באמת לא הייתי משווה את מאלט לסמית'. מאלט שיחק כמה שנים ביורוליג. סמית' הגיע לעונה אחת ומאז לא חזר עד שבלאט החליט משום מה שהוא מתאים לקבוצה כמו מכבי.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 21:21

MTA2311 כתב:אתה מצטט אותי, עונה לי, ואז אין קשר אליי?
מה הקשר אליהו? איך אתה לא מתבייש? בכל דיון אתה דוחף את בלו, גם אם אין קשר לנושא בכלל, ואז אומר שאני דוחף את אליהו לכל חור? קצת מודעות עצמית לא תזיק לך.
מאלט לא טוב כי בלאט לא נותן לו לשחק 2 וליאור לא טוב כי בלאט לא נותן לו קרדיט. לא יכול להיות שמאלט, שנתן משחק וחצי טובים, ובכלל לא בעמדה 2, לא טוב כי הוא פשוט לא טוב? ולא יכול להיות שליאור, שלא נתן משחק טוב מול קבוצה גדולה מאז אותה אליפות היסטורית עם קאחה, לא טוב כי הוא פשוט לא טוב? לא רוצה להיכנס שוב לדיון על ליאור? אז אל תדחוף את האג'נדה שלך על בלו ש"מחרב את המשחק" לכל מקום.
בלאט לא קדוש, והוא ספג גם ממני מספיק ביקורת, אבל ההמצאה הזאת שמאלט נתן דקות טובות כ2 היא על סף השקר.

אמרתי שאתה התלוננת על ההנהלה? דיברתי אליך, אבל לא עליך. הדיון לא התחיל במה שאתה חושב, אלא על האווירה בפורום.
מי שהתחיל עם בלו זה אתה. אני נתתי אותו כדוגמא יחד עם עוד המון דוגמאות. אמרתי שסמית' מקבל הרבה קרדיט, שאוחיון מקבל הרבה קרדיט, שפאפאס מקבל מעט קרדיט, שמאלט משחק בעמדה לא טובה, ושבלו מקבל יותר קרדיט. מי שדחף לפה את אליהו, שוב, זה אתה.
לא התחלתי לדבר על בלו, להגיד שהוא גרוע, שהוא לא פוגע, אלא אתה שוב דוחף את ליאור. בלו לא טוב, כמו שסמית' לא טוב, ושפאפאס לא משחק מספיק, ואני אומר את כל אלה, גם בדוגמא הזאת. זה רחוק שנות אור מהאובססיביות שלך לגבי ליאור ספציפית. אין לי שום דבר נגד בלו. מה שאני אומר זה שהוא צריך לקבל קרדיט של רול פלייר, ולשחק לפי היום הנתון שלו (כמו שמאלט צריך ליהיות). אז אני דוחף אותו לכל דיון? איפה? לאיפה? אני מדבר עליו במשחקים, ושהוא טוב אני שמח ובהחלט אומר שהוא טוב. אתה זה שבכל מקום דוחף את ליאור, לא משנה על מה מדברים.

בקשר לשאר-כן. מאלט אחלה שחקן. הוא היה 2 משחקים מצוין, עוד משחק טוב, ורק במשחק מול קאנטו אפשר לומר עליו שהוא חלש. הוא יותר טוב מסמית'.
חוץ מזה, זה לא רק שמאלט לא טוב שהוא משחק 1, אלא שמכבי נראת רע שהוא משחק 1. הוא לא טוב, ועובדה שמכבי נראת לא טוב כמעט כל זמן שהוא משחק רכז. זה יכול ללכת רק ביום קליעה מצוין כמו מול בארסה, יחד עם הגנה חזקה.
כן, כשחקן מחליף אני כן הייתי רוצה לראות אותו משחק. לא רואה בכלל במה הוא נופל מבורשטיין, סמית' או פניני (בטח של היום), וכן, לא הייתי רוצה לראות אותו משחק כרכז. תעשה עם זה מה שבא לך.
לגבי ליאור-אתה אמיתי כאילה?? הרי כמה שורות למעלה רשמת שאני דוחף את בלו לכל דיון, ולא אתה, והנה שוב את דוחף את ליאור לכל חור לא קשור. אני לא הולך להיכנס לנושא הזה, ולא הולך לפתוח שוב את הדיון על ליאור.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 21:31

שחף כתב:אני באמת לא הייתי משווה את מאלט לסמית'. מאלט שיחק כמה שנים ביורוליג. סמית' הגיע לעונה אחת ומאז לא חזר עד שבלאט החליט משום מה שהוא מתאים לקבוצה כמו מכבי.

בדיוק. גם אם הוא היה בקבוצה חלשה-שסמית' יתן 27 נקודות מול ריאל, ו19 נקודות יורוליג, גם אם זה בפרוקום בבית הקל בהיסטורה, נדבר. העובדות הם שהוא היה אך ורק שחקן יורוקאפ. סמית' נתן כל העונה כמות משחקים טובים פחות או יותר כמו שמאלט נתן רק ב4 משחקים שהוא שיחק (המשחק האחרון לא נחשב מבחינתי) בטופ 16.
אז לא, מאלט לא שחקן שיכול ליהיות רכז מוביל במכבי, וכנראה גם לא שחקן חמישיה. אבל בהחלט יש מקום לשתף אותו יותר מאשר בתקופה האחרונה (לא רק ביורוליג, אלא גם בשאר המסגרות שבהם המעמד שלו ירד מאוד והוא לא משחק מספיק)
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2012, 21:47

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:אתה מצטט אותי, עונה לי, ואז אין קשר אליי?

אמרתי שאתה התלוננת על ההנהלה? דיברתי אליך, אבל לא עליך. הדיון לא התחיל במה שאתה חושב, אלא על האווירה בפורום.
מי שהתחיל עם בלו זה אתה. אני נתתי אותו כדוגמא יחד עם עוד המון דוגמאות. אמרתי שסמית' מקבל הרבה קרדיט, שאוחיון מקבל הרבה קרדיט, שפאפאס מקבל מעט קרדיט, שמאלט משחק בעמדה לא טובה, ושבלו מקבל יותר קרדיט. מי שדחף לפה את אליהו, שוב, זה אתה.
לא התחלתי לדבר על בלו, להגיד שהוא גרוע, שהוא לא פוגע, אלא אתה שוב דוחף את ליאור. בלו לא טוב, כמו שסמית' לא טוב, ושפאפאס לא משחק מספיק, ואני אומר את כל אלה, גם בדוגמא הזאת. זה רחוק שנות אור מהאובססיביות שלך לגבי ליאור ספציפית. אין לי שום דבר נגד בלו. מה שאני אומר זה שהוא צריך לקבל קרדיט של רול פלייר, ולשחק לפי היום הנתון שלו (כמו שמאלט צריך ליהיות). אז אני דוחף אותו לכל דיון? איפה? לאיפה? אני מדבר עליו במשחקים, ושהוא טוב אני שמח ובהחלט אומר שהוא טוב. אתה זה שבכל מקום דוחף את ליאור, לא משנה על מה מדברים.

בקשר לשאר-כן. מאלט אחלה שחקן. הוא היה 2 משחקים מצוין, עוד משחק טוב, ורק במשחק מול קאנטו אפשר לומר עליו שהוא חלש. הוא יותר טוב מסמית'.
חוץ מזה, זה לא רק שמאלט לא טוב שהוא משחק 1, אלא שמכבי נראת רע שהוא משחק 1. הוא לא טוב, ועובדה שמכבי נראת לא טוב כמעט כל זמן שהוא משחק רכז. זה יכול ללכת רק ביום קליעה מצוין כמו מול בארסה, יחד עם הגנה חזקה.
כן, כשחקן מחליף אני כן הייתי רוצה לראות אותו משחק. לא רואה בכלל במה הוא נופל מבורשטיין, סמית' או פניני (בטח של היום), וכן, לא הייתי רוצה לראות אותו משחק כרכז. תעשה עם זה מה שבא לך.
לגבי ליאור-אתה אמיתי כאילה?? הרי כמה שורות למעלה רשמת שאני דוחף את בלו לכל דיון, ולא אתה, והנה שוב את דוחף את ליאור לכל חור לא קשור. אני לא הולך להיכנס לנושא הזה, ולא הולך לפתוח שוב את הדיון על ליאור.

אני מזכיר את ליאור רק אחרי שאתה משמיץ בלו "שמחרב את המשחק, בעוד שליאור המצויין נראה כמו אלישי כדיר רק כי בלאט הרשע לא נותן לו מספיק דקות". תראה לי דיון אחד שאני העליתי את הנושא הזה לפניך.
אתה שוב אומר שמאלט נתן 2 משחקים מצויינים, כשהוא בכלל שיחק רכז(ברוב הדקות) במשחקים האלה. קל מאוד להגיד "אם בלאט היה נותן לו לשחק 2 הוא היה נראה טוב" כשבפועל דווקא את המשחקים הטובים הוא נתן כרכז. אין לי בעיה שהוא יתן 5-10 דקות ביורוליג, אם ללנגפורד תהיה בעיית עבירות, או שיצטרכו מישהו שיפתח את ההגנה, אבל "אחלה שחקן" הוא לא.
יותר בינוני מסמית? כן, אבל בוא לא נתחיל להשוות שחקנים לסמית בבקשה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 21:52

אני מזכיר את ליאור רק אחרי שאתה משמיץ בלו "שמחרב את המשחק, בעוד שליאור המצויין נראה כמו אלישי כדיר רק כי בלאט הרשע לא נותן לו מספיק דקות". תראה לי דיון אחד שאני העליתי את הנושא הזה לפניך.
אתה שוב אומר שמאלט נתן 2 משחקים מצויינים, כשהוא בכלל שיחק רכז(ברוב הדקות) במשחקים האלה. קל מאוד להגיד "אם בלאט היה נותן לו לשחק 2 הוא היה נראה טוב" כשבפועל דווקא את המשחקים הטובים הוא נתן כרכז. אין לי בעיה שהוא יתן 5-10 דקות ביורוליג, אם ללנגפורד תהיה בעיית עבירות, או שיצטרכו מישהו שיפתח את ההגנה, אבל "אחלה שחקן" הוא לא.

מה הקשר משמיץ? אני אומר את מה שהוא עשה. היו דקות מול ז'אלגיריס שהוא זרק בלי הכרה, וחירב את המשחק, אז אמרתי שהוא מקבל קרדיט מבלאט גם שהוא מחרב את המשחק. בניגוד אליך, אני לא בא לטענות כלפי בלו כמו שאתה בא בטענות לליאור, אלא בא בטענות לבלאט שלא מנצל אותו כמו שצריך-כרול פלייר. שכשהוא טוב, אני אומר שהוא טוב, ואין בכלל בעיה. אתה זה ששוב ושוב מעלה את הנושא, ואין לי שום כוונה להיכנס לדיון השטותי הזה
זאת בדיוק הבעיה אצל מאלט. הוא טוב כשהוא רכז רק שהזריקות נכנסות. כי כרכז המשחק של מכבי הוא לא קבוצתי, ותלוי בקליעה של מאלט ובאחד על אחד של לאנגפורד. שזה טוב-כולם מרוצים. שלא-הוא אפס שלא קשור לרמות של מכבי.
כ2, בעיקר לצד פאפאס, היו לו דקות טובות. החדירה והוצאה של פאפאס למאלט היה מאוד יעיל, אבל כאמור, לא נוצל מספיק. מאלט נוצל בעיקר כרכז-לא התפקיד שלו.
בינוני יותר מסמית'? לא. הוא שחקן טוב מסמית', ובהחלט צריך לקחת ממנו דקות. הוא צריך ליהיות המחליף של לאנגפורד כשהוא על הספסל, ואם הוא טוב, הוא גם צריך לשחק לצד לאנגפורד, ולצד רכז כמובן, כי לא סמית' ולא פניני נראים העונה יותר טוב
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2012, 22:07

asafb96 כתב:

מה הקשר משמיץ? אני אומר את מה שהוא עשה. היו דקות מול ז'אלגיריס שהוא זרק בלי הכרה, וחירב את המשחק, אז אמרתי שהוא מקבל קרדיט מבלאט גם שהוא מחרב את המשחק. בניגוד אליך, אני לא בא לטענות כלפי בלו כמו שאתה בא בטענות לליאור, אלא בא בטענות לבלאט שלא מנצל אותו כמו שצריך-כרול פלייר. שכשהוא טוב, אני אומר שהוא טוב, ואין בכלל בעיה. אתה זה ששוב ושוב מעלה את הנושא, ואין לי שום כוונה להיכנס לדיון השטותי הזה
זאת בדיוק הבעיה אצל מאלט. הוא טוב כשהוא רכז רק שהזריקות נכנסות. כי כרכז המשחק של מכבי הוא לא קבוצתי, ותלוי בקליעה של מאלט ובאחד על אחד של לאנגפורד. שזה טוב-כולם מרוצים. שלא-הוא אפס שלא קשור לרמות של מכבי.
כ2, בעיקר לצד פאפאס, היו לו דקות טובות. החדירה והוצאה של פאפאס למאלט היה מאוד יעיל, אבל כאמור, לא נוצל מספיק. מאלט נוצל בעיקר כרכז-לא התפקיד שלו.
בינוני יותר מסמית'? לא. הוא שחקן טוב מסמית', ובהחלט צריך לקחת ממנו דקות. הוא צריך ליהיות המחליף של לאנגפורד כשהוא על הספסל, ואם הוא טוב, הוא גם צריך לשחק לצד לאנגפורד, ולצד רכז כמובן, כי לא סמית' ולא פניני נראים העונה יותר טוב

בסדר. אתה בא בטענות לבלאט שמייבש את ליאור בזמן שבלו מחרב את המשחק, ואני אומר שגם ליאור לא הוכיח שמגיע לו הרבה יותר ממה שהוא מקבל. אני לא רואה את ההבדל.
"בעיקר לצד פאפאס". בשלושת המשחקים שמאלט היה טוב, פאפא שיחק בממוצע 3 דקות למשחק. מעניין על מה ביססת את דבריך.
שלא תבין לא נכון, אני אמרתי שהוא לא רכז עוד לפני שהוא הגיע, ואנשים פה קפצו ואמרו "איך אתה שופט כשהוא עוד לא שיחק משחק אחד במכבי", אבל גם בתור 2 אין לו הרבה מה למכור, כמו שכבר ראינו.
ד"א, אני לא מאמין שאתה גורר אותי לדיון על פאקינג דמונד מאלט, מהשחקנים היותר אפורים שהיו פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 25 פברואר 2012, 22:18

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

בסדר. אתה בא בטענות לבלאט שמייבש את ליאור בזמן שבלו מחרב את המשחק, ואני אומר שגם ליאור לא הוכיח שמגיע לו הרבה יותר ממה שהוא מקבל. אני לא רואה את ההבדל.
"בעיקר לצד פאפאס". בשלושת המשחקים שמאלט היה טוב, פאפא שיחק בממוצע 3 דקות למשחק. מעניין על מה ביססת את דבריך.
שלא תבין לא נכון, אני אמרתי שהוא לא רכז עוד לפני שהוא הגיע, ואנשים פה קפצו ואמרו "איך אתה שופט כשהוא עוד לא שיחק משחק אחד במכבי", אבל גם בתור 2 אין לו הרבה מה למכור, כמו שכבר ראינו.
ד"א, אני לא מאמין שאתה גורר אותי לדיון על פאקינג דמונד מאלט, מהשחקנים היותר אפורים שהיו פה.

טוב, אתה ממשיך להתעקש, אז אני אגיד אלך איתך פעם אחת וזהו.
לליאור מגיע יותר, כי גם אם הוא בכושר פחות טוב, זה ברור לכולם שהוא שחקן יותר טוב מבלו, ובלו נמצא בכושר אפילו גרוע יותר משל ליאור. בטופ 16, למרות הכושר הרע של ליאור, הוא קולע 0.8 נקודות פחות מבלו, ליאור עושה את זה באחוזים טובים יותר, ב7 דקות פחות, עם יותר ריבאונד ואסיסטים, ויותר ראנקינג. אז למרות שליאור טוב יותר, ובלו בכושר זוועה, ונגד ז'לגיריס ובארסה היו דקות שבלו חירב את המשחק, ממש ככה, עדיין הוא מקבל קרדיט גדול יותר מליאור. מילא הוא היה בכושר טוב, וליאור לא, אבל זה לא ככה. ליאור בכושר גרוע, אבל בלו בכושר זוועה. ליאור שחקן עדיף על בלו, אבל בכל זאת מקבל קרדיט רק לפי היום שהוא תופס, לעומת בלו שמקבל קרדיט בלתי נגמר, למרות שלטעמי זה צריך ליהיות הפוך. מהסיבה הפשוטה שליאור יותר טוב.
וזה הסוף לדיון המיותר והלא קשור הזה יותר.
ביססתי את דברי בעיקר לפי הליגה האדריאטית, כי ביורוליג לא פאפאס משחק, ומאלט משחק כמעט רק כרכז. אבל גם ביורוליג זכורות לי כמה דקות שהם שיחקו יחד, ותיפקדו לא רע בכלל. אני זוכר חדירה של פאפאס, שמאלט עשה תנועה טובה לפינה, קיבל כדור וקלע שלשה.
גורר אותך לדיון? אף אחד לא גורר אותך. אתה ממשיך להתעקש. אם אתה ממשיך להגן על בלאט, ומעדיף את פניני כמו שהוא נראה, או סמית', על מאלט, אנחנו לא נסכים. מאלט שחקן טוב מהם, שצריך לשחק. ויודע מה? נלך איתך, גם אם לא, וגם אם הוא השחקן הכי חלש של מכבי, שלא צריך לראות שניה, זה עדיין לא אומר שהוא צריך לשחק רכז. כמו שאתה טוען. ובכל זאת בלאט מציב אותו ככזה, כך ששוב הגענו למצב, שבלאט עושה טעות.
אז לא נסכים, אני חושב שמאלט צריך לקבל 10-20 דקות במכבי הנוכחית, על חשבון סמית', וכמחליף של לאנגפורד. אתה חושב שלא. אבל כך או כך, בלאט טועה בהצבה שלו כרכז, ונקווה מאוד שירד מזה
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2012, 22:33

וואי זה כאילו אתה לא קורא את מה שאני כותב. כל דיון שלנו על הנושא אמרתי שליאור צריך לקבל יותר, אבל זה לא אומר שליאור בכושר גרוע בגלל בלאט, כמו שאתה ופליקס טוענים. אתם צריכים להתחיל לקבל את זה שליאור כנראה לעולם לא יהיה מה שכולנו רוצים שהוא יהיה, וזה רק אשמתו. וזהו אין לי יותר מה להגיד על הנושא.
אני טוען שהוא לא צריך לשחק 10-20 דקות כמו שאתה אומר, אלא 5-10 דקות בתור מחליף לאחד הגארדים, זה פחות משנה באיזו עמדה, כי את הדברים שהוא עושה הוא יעשה בשתי עמדות הגארד, כמו שהוא עושה כל הקריירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2012, 07:08

MTA, אם לשיטתך מאלט שחקן כזה גרוע שלא מגיע לו לשחק, אז למה הביאו אותו, או יותר נכון - מי הביא אותו?

אני מסכים עם אסף בעניין מאלט, ובאמת שאין מה להרחיב בנושא יותר מדי. מדובר בשחקן עם היד הכי טובה מבחוץ שיש בקו האחורי של מכבי, ובכושר הנוכחי
של בלו ופניני, הכי טוב בקבוצה.
אני דווקא מאוד אהבתי את הרכב שלושת הגארדים עם אוחיון, מאלט ולאנגפורד, שפתח את המשחק מול בארסה בנוקיה, ואפשר לנסות את זה עוד.

גם בעניין אליהו צריך להגיד את האמת, וגם כאן אני מסכים עם אסף. השנה דייויד הרבה יותר קל על ההדק עם ליאור ממה שהיה בשנה שעברה, ומה שמצחיק הוא
שדווקא בלו קולע פחות טוב השנה אבל בכל זאת משחק יותר.
מבחינת ממוצעים, ליאור סה"כ בסדר, ועושה את שלו לאורך העונה, רק שלדעתי אפשר וצריך להוציא ממנו יותר. הוא יכול להיות שחקן שמביא קבוע 14-16 נק' בכל משחק
אבל בשביל זה הוא צריך לשחק יותר וצריכים לשחק עליו יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 פברואר 2012, 07:53

לגבי ליאור - הוא קודם כל צריך לדעת שהוא פותח קבוע בחמישיה ולא יורד לספסל על כל שטות , משם כבר הכול יראה יותר טוב ופה זו בהחלט אשמה בלעדית של בלאט שחיסל לו את הביטחון כשהוא שיחק איתו משחקים למרות פתיחת עונה פנטסטית .

לגבי מאלט- אני לא מבין את הטיעון הדבילי של נקודות בקבוצות קטנות , שים כל סקורר בקבוצה בלי שחקנים והוא יקלע 30 והקבוצה שלו תפסיד ב-50 הפרש , כשיש וואקום תמיד מישהו יקלע את הנקודות , אני לא מבין מה זה אומר בדיוק.

סמית מתאים למכבי , מאלט לא . מכיוון שסמית לא כופה את עצמו על המשחק ותורם איפה שבלאט רוצה שיתרום ואילו מאלט פשוט השמיד את המשחק הקבוצתי במשחקים האחרונים ולכן הוא עף לספסל.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2012, 08:27

יוסי22 כתב:לגבי ליאור - הוא קודם כל צריך לדעת שהוא פותח קבוע בחמישיה ולא יורד לספסל על כל שטות , משם כבר הכול יראה יותר טוב ופה זו בהחלט אשמה בלעדית של בלאט שחיסל לו את הביטחון כשהוא שיחק איתו משחקים למרות פתיחת עונה פנטסטית .

לגבי מאלט- אני לא מבין את הטיעון הדבילי של נקודות בקבוצות קטנות , שים כל סקורר בקבוצה בלי שחקנים והוא יקלע 30 והקבוצה שלו תפסיד ב-50 הפרש , כשיש וואקום תמיד מישהו יקלע את הנקודות , אני לא מבין מה זה אומר בדיוק.

סמית מתאים למכבי , מאלט לא . מכיוון שסמית לא כופה את עצמו על המשחק ותורם איפה שבלאט רוצה שיתרום ואילו מאלט פשוט השמיד את המשחק הקבוצתי במשחקים האחרונים ולכן הוא עף לספסל.

מאלט צריך לתפקד על תקן קלע נטו. יש לו יד טובה, והוא צריך לנוע למרחבים ולחכות למסירות מלאנג, אוחיון ופאפאס, או לחלופין מליאור וסופו.
כשמאלט מנסה לייצר משהו, זה בדר"כ לא יעבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 פברואר 2012, 11:27

jol9 כתב:MTA, אם לשיטתך מאלט שחקן כזה גרוע שלא מגיע לו לשחק, אז למה הביאו אותו, או יותר נכון - מי הביא אותו?

אני מסכים עם אסף בעניין מאלט, ובאמת שאין מה להרחיב בנושא יותר מדי. מדובר בשחקן עם היד הכי טובה מבחוץ שיש בקו האחורי של מכבי, ובכושר הנוכחי
של בלו ופניני, הכי טוב בקבוצה.
אני דווקא מאוד אהבתי את הרכב שלושת הגארדים עם אוחיון, מאלט ולאנגפורד, שפתח את המשחק מול בארסה בנוקיה, ואפשר לנסות את זה עוד.

גם בעניין אליהו צריך להגיד את האמת, וגם כאן אני מסכים עם אסף. השנה דייויד הרבה יותר קל על ההדק עם ליאור ממה שהיה בשנה שעברה, ומה שמצחיק הוא
שדווקא בלו קולע פחות טוב השנה אבל בכל זאת משחק יותר.
מבחינת ממוצעים, ליאור סה"כ בסדר, ועושה את שלו לאורך העונה, רק שלדעתי אפשר וצריך להוציא ממנו יותר. הוא יכול להיות שחקן שמביא קבוע 14-16 נק' בכל משחק
אבל בשביל זה הוא צריך לשחק יותר וצריכים לשחק עליו יותר.

למה הביאו את מאלט? כי הוא היה האופציה הכי טובה(וגם די היחידה) בשוק.. זה לא השחקן הלא מתאים הראשון שמכבי הביאה באמצע העונה, ולצערי גם לא האחרון.
ראינו אותו כבר משחק ב2 העמדות, ובשתיהן הוא לא הבריק(כשדווקא בתור 1 הוא נתן את המשחקים הטובים שלו), אז כמו שאמרתי, הוא צריך לשחק 5-10 דקות בתור מחליף באחת מעמדות הגארד.

בקשר לליאור, אני שוב מדגיש( בפעם המיליון), נכון שהוא צריך לקבל יותר דקות, אבל להאשים את בלאט ביכולת שלו כשהוא כבר כן משחק, זה לא רציני.
כששחקן שאני אוהב לא משחק טוב, אני בדרך כלל שותק, בטח לא מנסה לחפש בשבילו תירוצים. פה כבר שמעתי הכל, "בלאט מייבש אותו", "בלאט הרג לו את הביטחון", "הוא לא יודע לעלות מהספסל", "אז מה אם הוא עם 2 מ 9 מהשדה ו2 איבודים, ה+- שלו הכי גבוה בקבוצה". פעם אחת תגידו, וואלה אולי לא רק אחרים אשמים במצב של ליאור. ואני שוב אומר, אין טעם שתענו לי בטיעונים על בלו, תצאו מנקודת הנחה שליאור צריך לשחק 40 דקות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 12:02

יוסי22 כתב:לגבי ליאור - הוא קודם כל צריך לדעת שהוא פותח קבוע בחמישיה ולא יורד לספסל על כל שטות , משם כבר הכול יראה יותר טוב ופה זו בהחלט אשמה בלעדית של בלאט שחיסל לו את הביטחון כשהוא שיחק איתו משחקים למרות פתיחת עונה פנטסטית .

השמיד את המשחק הקבוצתי? על מה לעזאזל אתה מדבר? אתה ראית את מכבי השנה משחקת קבוצתי, חוץ מכשפאפאס משחק, שזה בערך 3-4 משחקים, או עם פארמר? תזכיר לי? עם מאלט או בלי מאלט, למכבי לא היה משחק קבוצתי. מה זאת השטות הזאת "השמיד את המשחק הקבוצתי". מי ישמע היינו קבוצה של 20 אסיסטים למשחק לפני שהוא בא...
אני בטוח ב1000000%, שאם תשים את סמית' בשרלואה, בבית הזה, הוא בחיים לא יעשה 19 נקודות, וגם לא קרוב לזה.
לא מאלט ולא סמית' הם שחקני חמישיה למכבי. אבל שניהם יכול לתרום כשחקני ספסל. מאלט לפחות מביא איתו קליעה מצוינת, ויכולת סקורינג. לסמית' יש פה ושם משחקי הגנה מצוינים, לפעמים גם נפילות, אבל רוב העונה הוא נראה גרוע. איך שלא תנסה ליפות את זה. כך שאני ממש לא רואה למה סמית' צריך לקבל יחס עודף על מאלט, ואני אישית הייתי רוצה לראות שחקן התקפי טוב כמו מאלט יותר על חשבון נגר בינוני כמו סמית'
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, omerk, גל גל ו־36 אורחים