LIAV10 כתב:מישהו מכיר את טורי תומאס מהליגה הרוסית?
יש לו אחלה סטט'..
torey thomas
שחקן נחמד+ וגם צעיר..
שיחק נגדנו לפני שנה בטורניר טורוב בפולין..כמעט ניצח אותנו חחח קלע 23 אם אני לא טועה..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מישהו מכיר את טורי תומאס מהליגה הרוסית?
יש לו אחלה סטט'..
torey thomas
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר את טורי תומאס מהליגה הרוסית?
יש לו אחלה סטט'..
torey thomas
שחקן נחמד+ וגם צעיר..
שיחק נגדנו לפני שנה בטורניר טורוב בפולין..כמעט ניצח אותנו חחח קלע 23 אם אני לא טועה..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר את טורי תומאס מהליגה הרוסית?
יש לו אחלה סטט'..
torey thomas
שחקן נחמד+ וגם צעיר..
עם איזו נבחרת?
או שהוא היה מהמכללה ההיא..
דרך אגב, את מי הייתם מעדיפים? את דאונס או סינגלר?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר את טורי תומאס מהליגה הרוסית?
יש לו אחלה סטט'..
torey thomas
שחקן נחמד+ וגם צעיר..
עם איזו נבחרת?
לא מכירה מספיק את דאונס אז אני נוטה להגיד סינגלר..
הוא לא שיחק בנבחרת..טורניר טורוב היה טורניר שמכבי שיחקו בו והגמר היה נגד פרוקום..הוא שיחק בטורוב..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר את טורי תומאס מהליגה הרוסית?
יש לו אחלה סטט'..
torey thomas
שחקן נחמד+ וגם צעיר..
עם איזו נבחרת?
לא מכירה מספיק את דאונס אז אני נוטה להגיד סינגלר..
הוא לא שיחק בנבחרת..טורניר טורוב היה טורניר שמכבי שיחקו בו והגמר היה נגד פרוקום..הוא שיחק בטורוב..
משום מה חשבתי שהתכוונת לטורניר של הנבחרת שהיה בקיץ לפני היורובאסקט..
גם אני נוטה לסינגלר, באלקנטה היו לו ממוצעים זהים לזה של דאונס, בנוסף הוא לקח את המכללות, וראה כבר יורוליג עם ריאל (קלע 8 והוריד 4 ריב' בממוצע בשבעה משחקים)
ריאל לא ימשיכו איתו, מקווה שמכבי תקפוץ עליו..
אני מת על פורוורדים עם גוף של חייה..
rc4991 כתב:מישהו פה מכיר רכזי NBA נחמדים שיכולים להצליח באירופה(או יותר נכון במכבי)?
רק בגלל זה מכבי לא הולכים עליו עכשיו
LIAV10 כתב:רק בגלל זה מכבי לא הולכים עליו עכשיו
ידעתי שמישהו יזכיר את שייר, לא ציפיתי שאת..
האמת שהוא דווקא נראה מאוד בוגר במשחק שלו, לא נראה כמו ילד בן 23..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:רק בגלל זה מכבי לא הולכים עליו עכשיו
ידעתי שמישהו יזכיר את שייר, לא ציפיתי שאת..
האמת שהוא דווקא נראה מאוד בוגר במשחק שלו, לא נראה כמו ילד בן 23..
זה כמובן היה בהומור ולא רציני חחח בעיקר בגלל שהוא שיחק עם שייר והיה דומיננטי ממש כמוהו..
אני מאוד אהבתי את איך שהוא שיחק בדיוק והייתי בטוחה שהוא ישיג חוזה ב-NBA..אם לא NBA אז אני אשמח לראות אותו אצלנו..הוא בסגנון השחקנים שאני מאוד אוהבת בעמדה 3..
yzafrir כתב:אישית אני מעדיף את דאונס בגלל היד מבחוץ והאתלטיות אבל גם את סינגלר אני דיי אוהב....
felix_r כתב:yzafrir כתב:אישית אני מעדיף את דאונס בגלל היד מבחוץ והאתלטיות אבל גם את סינגלר אני דיי אוהב....
לא מכיר מספיק את סינגלר, אבל מה שאני אוהב אצל דאונס, זה שהוא תורם בכל האספקטים של המשחק. הוא גם קולע טוב מכל טווח, גם ריבאונדר מצוין, גם מוסר טוב מאוד, וגם שחקן אטרקטיבי בשביל הקהל בגלל הדאנקים שלו (מזכיר מישהו?). כמובן שאף אחד לא יודע איך הוא יהיה ביורוליג, אבל אם נקח בחשבון שהליגה הספרדית היא הדבר הכי קרוב ליורוליג מבחינת הרמה, אז הסיכון הוא לא גבוה.
rc4991 כתב:נראה לכם שנוכל להביא את נייט רובינסון?
מה המצב של החוזה שלו(תקופה ושכר)?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים