MTA2311 כתב:לא לפרסם פה סרטוני וולקאם לירושלים בבקשה
+1
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא לפרסם פה סרטוני וולקאם לירושלים בבקשה
yanay21 כתב:אויש נו. ג'נטילה.
MTA2311 כתב:ואיך זה שמכבי , על תקציבה, צריכה לקחת את האליפות בארץ, משפיע פרקטית על סוג השחקנים ש"לגיטימי" שתחתים לעומת ירושלים, עבור אותה משימה?
אחדשיודע כתב:ינאי, שמת לב שכתבת שירושלים פייבוריטית וסיימת "תפסיקו לרייר על כל החתמה של ירושלים" + "כאילו אנחנו בפורום הלא נכון"?
לא צריך לרייר על אף החתמה שהם עשו, אבל גם לא צריך להמציא שהם פייבוריטים.
yanay21 כתב:אני מניח שזה נאמר בניסוחים כאלו ואחרים לפניי, אבל עדיין:
ג'נטילה הוא לא שחקן גדול. הוא שחקן מוכשר. שחקן גדול לא מגיע בגיל 24 להפועל ירושלים. זה בדיוק מה שאנחנו אומרים על מאמנים במכבי-מאמן שלא נותנים לו input בבניית הסגל לא יבוא, ומאמן שכן יבוא, משהו לא בסדר איתו.
יותר מזה, הוא שוחרר כבר מ2 קבוצות, לא תגידו הוא חותם בתחילת העונה, עם שכר נאה ובנייה מתאימה, הוא מגיע כפליט משום מקום. זה לא מרשים.
וכמובן, ירושלים, לדעתי, עדיין פייבוריטית לאליפות על פנינו. גמר הגביע לא מייצג שום דבר. הם לוזרים וקבוצה לא טובה, אבל שם זה היה חריג. שלא לדבר על זה שאנחנו לרוב מגיעים לשיא בשלב הגביע ואז מתפרקים. להלן סוויפ הרצלייני. אז אם פתאום הם יפגשו אותנו בסיבוב השלישי או בפלייאוף או באלוהים יודע איפה וינצחו, יהיו אנשים שיגידו "אה, ג'נטילה, שחקן עצום". לא, כי אנחנו קבוצה שמתפרקת, זה לא ג'נטילה, כמו שזה לא דונטה סמית', ולא אמארה, ולא ברייסי רייט. אנחנו קבוצה רעה, והתוצאות רעות.
ובחייכם, די לרייר על כל החתמה של ירושלים. יש להעריך נכון את היריבה, ויש לרייר ולהלל. אני לא יכול לדרוש שום דבר מאף אחד, אבל זה נראה כאילו אנחנו בפורום הלא נכון לפעמים.
אחדשיודע כתב:כן, אבל אתה מאדיר אותם במשפט אחד ומגמד אותם בשני. זה לא רציני.
גם הדרך שאתה בוחר להתבטא היא לא "מכביסטית". אז לא צריך לבקר אחרים פה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני לא הולך לחלק באנים.
בשביל זה אני פה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים