arel123 כתב:הסגל אמור להיות בנוי מ13 שחקנים לדעתי, 7 זרים ו6 ישראלים .
בגזרת הישראלים - כספי, טיוס, משעור, טימור, דיברתולומיאו, שגב
בגזרת הזרים - לארקין, מייק ג'יימס, ראד, קלייבורן, תייס, וויטמן, מילר
ואז זה אמור להראות משהו כזה בערך :
1 - לארקין דיברתלומיאו
2 - ג'יימס טימור
3 - קלייבורן כספי ראד
4 - מילר תייס משעור
5 - טיוס וויטמן שגב
סגל מאוד מאוזן עם שחקנים מצוינים
יש לך את ג'יימס שיכול לעבור לשחק 1 שצריך, תייס שיכול לשחק גם 4 וגם 5, ראד שיכול לשחק 3 ו 4, כנ"ל כספי
מבחינת תקציב זה אמור להיות מספיק :
לארקין, קלייבורן, כספי ומייק ג'יימס יעלו מעל מיליון כ"א
טיוס וויטמן ותייס יעלו בין 700-900 אלף כ"א
ראד מילר וטימור 400 כ"א בערך
ומשעור שגב ודיברתלומיאו עד 150 כ"א
הכל הכל עולה בסביבות ה8.5, תוסיפו לזה פיצויים לשחרור שחקנים בגובה של 500 אלף, + מיסים לישראלים בסביבות ה4.5 לכולם ביחד
זה יוצא בערך 12 - 13 מיליון הכל, בדיוק התקציב שלנו
אז אפשר להסביר בדיוק איך זה לא אפשרי להביא לפה גם את כספי וגם שחקן ב2 כמו מייק ג'יימס ?
צא מהסרט שגם כספי יבוא, גם לארקין, גם מייק גיימס וגם קלייבורן. ארבעת השחקנים האלו הם שחקנים של מליון דולר + (אולי קלייבורן קצת פחות) ותוסיף לזה את השכר של מילר שבעונה הבאה אמור להיות גם סביב המליון דולר. בכלל, אני חושב שכספי זה לא אופציה ריאלית, לדעתי הוא ישאר בנבא. מייק גיימס ככל הנראה יאריך את חוזהו בפאו. וגם, גם אם כל מה שרשמת יקרה, זה סגל רע מאוד ולא מאוזן. לארקין וגיימס הם שני שחקנים נמוכים מאוד והם כמעט ולא יכוליםתלשחק יחד ולתפקד הגנתית. בעמדה מס 2 צריך מישהו גבוה, אתלט ושומר טוב. גם דיברתלומיאו הוא לא בדיוק רכז אלא יותר 2, והוא ובר טימור לא מתאימים בתור אופציה ראשונה (!) מהספסל.
זה בערך הסגל שצריך להיות:
1. לארקין / הרטל / וונאמייקר, אוחיון
2. קורי היגינס, לנדסברג
3. דריוס מילר/קלייבורן , זר זול בסגנון של גיימס בל, פניני
4. מילר, ברוק מוטום
5. טיוס, תייס/ לטאביוס וויליאמס, שגב
זה לדעתי אמנם לא הסגל הכי נוצץ, אך בניגוד לסגל שאתה ציינת, הסגל שלי מאוזן ואפשר לחלוטין מבחינה כלכלית.
אגב, אני במקום מכבי מתחיל לעקוב אחר מצבו של מלקולם דילייני, שבחודשים האחרונים לא מקבל דקות באלטנטה ( היום ספציפית הוא כן קיבל) בעקבות הגעתו של קלדרון. יכול מאוד להיות שהוא לא ימצא חוזה בעונה הבאה בנבא וכדאי יהיה להשקיע בו כספים לעמדת הרכז הראשון
If it's 10, try to make it 20...