המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שחקן של יחס אסיסטים איבודים של 3/2 זה לא שחקן שמשחק חכם
הוא שחקן סביר ליורוקאפ
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחקן של יחס אסיסטים איבודים של 3/2 זה לא שחקן שמשחק חכם
הוא שחקן סביר ליורוקאפ
גם שחקנים חכמים מאבדים כדורים, אבל שיהיה.
הוא שחקן טופ יורוקאפ או תחתית יורוליג, אבל זה לא באמת משנה.
החתמה של שחקן כזה יכולה להתקבל אחרי שיש כאן בסיס מאוד מוצק מסביבו. אנחנו הדבר הכי רחוק משם כרגע.
LIAV10 כתב:מה חציל?
שוב אופטימי בהגזמה?
החציל האצטקי כתב:אני לא מסכים איתך.
הוא שחקן של 40-55% משלוש בשנים האחרונות. הוא פיזי מאוד ויכול להיות סוג של 3&D. שחקן יציב מאוד.
הוא יכול להיות טל בורשטיין כזה, שזה משהו שקבוצה חזקה כן צריכה ליד שחקנים דומיננטים בקו האחורי.
אני לוקח שחקן כזה לפני כל מיני גאנרים בשקל כמו אדווין ג'קסון. מעדיף שבקבוצה יחפשו גם שחקנים כאלה.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:מה חציל?
שוב אופטימי בהגזמה?
ממש לא.
אני פשוט מכיר את האופציות בעמדה 2 ואין שם הרבה לכתוב הביתה.
rc4991 כתב:חציל, מצד אחד אתה מתעצבן על הזרים שיש כאן ומצד שני אתה רוצה את סילי הסרבי
rc4991 כתב:חציל, מצד אחד אתה מתעצבן על הזרים שיש כאן ומצד שני אתה רוצה את סילי הסרבי
Holiday_Armadillo כתב:יש הבדל בין לצפות לבין להבין איזה שחקנים צריכים להיות פה
זה שמגיע שחקן x כי לא היו מוכנים או מסוגלים להביא שחקן יותר טוב (כי בכל זאת, אבי אבן), לא אומר שצריך לעשות ממנו משהו שהוא לא רק כי הוא פה כבר
אם זה הולך כמו ברווז, נראה כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, זה כנראה דיג'יי סילי בטריפ באמסטרדם חוגג חוזה שלא חשב שיקבל בקבוצת יורוליג
החציל האצטקי כתב:השמות שצריכים לדבר עליהם עכשיו הם של אלכס טיוס ועומרי כספי.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:השמות שצריכים לדבר עליהם עכשיו הם של אלכס טיוס ועומרי כספי.
ממש לא
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:השמות שצריכים לדבר עליהם עכשיו הם של אלכס טיוס ועומרי כספי.
ממש לא
שכנעת אותי בזכות התשובה הנחרצת. אמן לכל מה שתגידי.
Holiday_Armadillo כתב:אתה רגיל שאומרים לך אמן על כל דבר שאתה אומר, אז תחלק אמן קצת לאחרים
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה רגיל שאומרים לך אמן על כל דבר שאתה אומר, אז תחלק אמן קצת לאחרים
אני רגיל לנהל דיונים.
בשביל זה יש פורום. אף אחד לא בא לתחרות של למי יש יותר גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־15 אורחים