Holiday_Armadillo כתב:למה חייבים שחקנים ישראלים טובים לאירופה? באיזה עונה שעשינו משהו משמעותי ביורוליג היה לנו יותר מישראלי אחד (במקרה הטוב) שהיה שותף מלא להצלחה הזאת?
עונת 13/14 זכייה בגביע אירופה - טיוס + בלו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:למה חייבים שחקנים ישראלים טובים לאירופה? באיזה עונה שעשינו משהו משמעותי ביורוליג היה לנו יותר מישראלי אחד (במקרה הטוב) שהיה שותף מלא להצלחה הזאת?
Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אבל המציאות היא שמכבי לא יכולה להחתים 13-14 שחקנים, תמיד יעשה שימוש לפחות ב2 ישראלים גם ביורוליג.
טיוס וכספי הם שחקנים ברמה של זרים סבירים לירוליג.
עדיין, הכל שאלה של עלות.
אפשר להסתדר עם שני ישראלים בינוניים כל עוד יש שיטה וזרים טובים
אין סיבה ללכת להוציא 5 מיליון דולר לפחות על שני ישראלים עם מגבלות התקציב הנוכחיות של מכבי
ברור שלא בסכומים האלו, לא חושב שיש על זה וויכוח.
למה שנוציא 5 מיליון על טיוס וכספי אני לא מבין, זה אפשרי מאוד להביא את שניהם ב2.1 נטו, זה סכום הגיוני .
2.1 נטו לישראלים זה כמעט 5 מיליון ברוטו
arel123 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מחלוקת על האם צריך תרומה של ישראלי ביורוליג
אבל המציאות היא שמכבי לא יכולה להחתים 13-14 שחקנים, תמיד יעשה שימוש לפחות ב2 ישראלים גם ביורוליג.
טיוס וכספי הם שחקנים ברמה של זרים סבירים לירוליג.
עדיין, הכל שאלה של עלות.
אפשר להסתדר עם שני ישראלים בינוניים כל עוד יש שיטה וזרים טובים
אין סיבה ללכת להוציא 5 מיליון דולר לפחות על שני ישראלים עם מגבלות התקציב הנוכחיות של מכבי
למה שנוציא 5 מיליון על טיוס וכספי אני לא מבין, זה אפשרי מאוד להביא את שניהם ב2.1 נטו, זה סכום הגיוני .
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר להסתדר עם שני ישראלים בינוניים כל עוד יש שיטה וזרים טובים
רק כספי יעלה 2.1 מיליון נטו, מאיפה המספר המונפץ הזה
arel123 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:שועל כתב:ברור שלא בסכומים האלו, לא חושב שיש על זה וויכוח.
את כספי אתה יכול להביא בסביבות ה1.3 (אולי קצת יותר) נטו, נראה לי קצת מוגזם 2.1, אם הוא ידרוש מעל 1.5 שילך הביתה
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:למה שנוציא 5 מיליון על טיוס וכספי אני לא מבין, זה אפשרי מאוד להביא את שניהם ב2.1 נטו, זה סכום הגיוני .
את כספי אתה יכול להביא בסביבות ה1.3 (אולי קצת יותר) נטו, נראה לי קצת מוגזם 2.1, אם הוא ידרוש מעל 1.5 שילך הביתה
אני באמת אשמח לדעת למה אתה חושב שאפשר להביא אותו ב1.3. החוזה שלו בנבא כרגע יותר גדול.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה חייבים שחקנים ישראלים טובים לאירופה? באיזה עונה שעשינו משהו משמעותי ביורוליג היה לנו יותר מישראלי אחד (במקרה הטוב) שהיה שותף מלא להצלחה הזאת?
בלו, טיוס, אוחיון ופניני באליפות היורוליג, למשל?
או שדייויד בלו ואלכס טיוס לא נחשבים?
וואלה, לא נחשבים, ולא בקטע רע
כל מה שהם והכישרון שלהם לא קשור למערכת הישראלית, ובגלל זה הם יותר טובים ועלו גם הרבה פחות ממה שכל מקל עלה למכבי
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה חייבים שחקנים ישראלים טובים לאירופה? באיזה עונה שעשינו משהו משמעותי ביורוליג היה לנו יותר מישראלי אחד (במקרה הטוב) שהיה שותף מלא להצלחה הזאת?
בלו, טיוס, אוחיון ופניני באליפות היורוליג, למשל?
או שדייויד בלו ואלכס טיוס לא נחשבים?
וואלה, לא נחשבים, ולא בקטע רע
כל מה שהם והכישרון שלהם לא קשור למערכת הישראלית, ובגלל זה הם יותר טובים ועלו גם הרבה פחות ממה שכל מקל עלה למכבי
הלוואי והיו לנו כאלה איפשהו.
אמארה סטודמייר כזה, אבל הוא בירושלים.
מכבי צריכה לשלם במזומן.
טיוס לא יהיה יקר כל כך לדעתי.
כספי זו הרפתקה אחרת, אבל מכבי נמצאת כרגע במצב שבו היא חייבת מישהו כזה כדי להתניע את הקיץ.
arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
החוזה האחרון שלו הוא מליון. גם בשיחה שלי איתו בקיץ שעבר הוא אמר לי שהוא רוצה לחזור במכבי (אתם גם יכולים, הוא עונה בטוויטר בדרך כלל) ואני חושב שיש מצב שהוא יוריד בדרישות.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
החוזה האחרון שלו הוא מליון. גם בשיחה שלי איתו בקיץ שעבר הוא אמר לי שהוא רוצה לחזור במכבי (אתם גם יכולים, הוא עונה בטוויטר בדרך כלל) ואני חושב שיש מצב שהוא יוריד בדרישות.
לחזור במכבי
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
לחזור במכבי
בילה מידיי הרבה זמן עם ההורים בחג
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
לחזור במכבי
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
לחזור במכבי
מדי הרבה זמן זה לא עברית
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:עוד משהו שאני חייב להבין, יש פה מישהו שחושב שלהביא את טיוס במיליון (נטו) לעונה הבאה זה יהיה טעות?
טיוס לא שווה מיליון נטו ולא יעלה מיליון נטו.
בכל מקרה, אני לא אוהב להיות הרו"ח של פדרמן. החבר'ה האלה צריכים לשלם מה שצריך לשלם כדי לחזור לטופ.
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:החוזה האחרון שלו הוא מליון. גם בשיחה שלי איתו בקיץ שעבר הוא אמר לי שהוא רוצה לחזור במכבי (אתם גם יכולים, הוא עונה בטוויטר בדרך כלל) ואני חושב שיש מצב שהוא יוריד בדרישות.
לחזור במכבי
מדי הרבה זמן זה לא עברית
לא יכול לעמוד בסטנדרטים שלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים