המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:דני והבשל. כן. הם האשמים. לא דייוויד ושמעון, כמה זה נוח.
לא אכפת לי שזה חוזר על עצמו, אני אמשיך להבהיר שהבעיה היא בדור המייסדים ולא בילדים שלהם.
MTA2311 כתב:דני והבשל. כן. הם האשמים. לא דייוויד ושמעון, כמה זה נוח.
לא אכפת לי שזה חוזר על עצמו, אני אמשיך להבהיר שהבעיה היא בדור המייסדים ולא בילדים שלהם.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:דני והבשל. כן. הם האשמים. לא דייוויד ושמעון, כמה זה נוח.
אל תשכח להגיד להם תודה אם תראה אותם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:דני והבשל. כן. הם האשמים. לא דייוויד ושמעון, כמה זה נוח.
פאקינג שמעון מזרחי, דמות אייקונית, איך לא אחמיא לו על כל העבודה הטובה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:דני והבשל. כן. הם האשמים. לא דייוויד ושמעון, כמה זה נוח.
פאקינג שמעון מזרחי, דמות אייקונית, איך לא אחמיא לו על כל העבודה הטובה?
זה אינסטינקט!
ממה שאני מבין דיימון סימפסון מתקרב להפועל תל אביב
RomanR כתב:ברק חקלאי (YNET) בפייסבוקממה שאני מבין דיימון סימפסון מתקרב להפועל תל אביב
שועל כתב:RomanR כתב:ברק חקלאי (YNET) בפייסבוקממה שאני מבין דיימון סימפסון מתקרב להפועל תל אביב
אבל במכבי אמרו שהוא רצה לעזוב כי הייתה לו הצעה מוכנה לחתימה איפשהו?
RomanR כתב:רושם את זה פה - מאיק צירבס הצטיין אתמול בניצחון 101-57 של באיירן על ראסטה וכטה עם 18 נק' ו10 ריב'
my man כתב:RomanR כתב:רושם את זה פה - מאיק צירבס הצטיין אתמול בניצחון 101-57 של באיירן על ראסטה וכטה עם 18 נק' ו10 ריב'
די נו אין קבוצה שקוראים לה ראסטה וכטה
RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:רושם את זה פה - מאיק צירבס הצטיין אתמול בניצחון 101-57 של באיירן על ראסטה וכטה עם 18 נק' ו10 ריב'
זה בתרגום חופשי של גוגל טרנסלייט, מוזמן לתרגם כרצונך
RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:רושם את זה פה - מאיק צירבס הצטיין אתמול בניצחון 101-57 של באיירן על ראסטה וכטה עם 18 נק' ו10 ריב'
זה בתרגום חופשי של גוגל טרנסלייט, מוזמן לתרגם כרצונך
RomanR כתב:רושם את זה פה - מאיק צירבס הצטיין אתמול בניצחון 101-57 של באיירן על ראסטה וכטה עם 18 נק' ו10 ריב'
rc4991 כתב:RomanR כתב:רושם את זה פה - מאיק צירבס הצטיין אתמול בניצחון 101-57 של באיירן על ראסטה וכטה עם 18 נק' ו10 ריב'
למרות שהוא לא היה צריך להגיע לפה (לפחות לא בשכר ובמעמד שמכבי נתנה לו) הוא שחקן טוב יחסית שאפשר להפיק ממנו הרבה בהתקפה
זה שבמכבי הוא נראה ככה זה בעיקר באשמתם מאשר אשמתו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים