טיאגו נראה לא רע בכלל בסיום העונה. עם ובלי קשר לכספי וטיוס, האופציה של להנחית אותו במכבי כישראלי צריכה להיות על הפרק. בגיל 32 (כמו גוסטבו איון), ואחרי עונה קשה מאוד של שיקום, הקיץ הקרוב בהחלט עשוי להחזיר אותו ליבשת הישנה.
עזוב את זה שהוא צריך להוכיח שהוא נכד/בן ליהודי כדי לקבל אזרחות מתוקף חוק השבות (מה שיש ספק לגביו, כי ויסברג דיבר בכתבה שלו רק על סבא רבא מצד האבא), מדובר בשחקן פציע מאוד בגיל 32, ששיחק במצטבר 44 משחקים בשנתיים האחרונות. לא הייתי נוגע בו, אלא אם הוא מתכנן להגיע בחינם (או קרוב לזה). אה, ולא הייתי מתרשם יותר מידי מ-20 דקות במחזור האחרון של העונה מול הניקס.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 אפריל 2017, 14:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע כתב:עזוב את זה שהוא צריך להוכיח שהוא נכד/בן ליהודי כדי לקבל אזרחות מתוקף חוק השבות (מה שיש ספק לגביו, כי ויסברג דיבר בכתבה שלו רק על סבא רבא מצד האבא), מדובר בשחקן פציע מאוד בגיל 32, ששיחק במצטבר 44 משחקים בשנתיים האחרונות. לא הייתי נוגע בו, אלא אם הוא מתכנן להגיע בחינם (או קרוב לזה).
כן, ברור שהמקרה מורכב. בכל מקרה, צריך לעקוב. אני בכלל לא בטוח שיהיו הרבה קונות.
אני די מעודד מהפלייאוף הפושר של שיין לארקין. בסך הכל, נתן עונת יורוליג סולידית ולא הרבה מעבר. מקווה שיהיה אפשר איכשהו לשים עליו יד. הדיווחים האחרונים מספרים על כך שדחה הצעה להארכת החוזה בבאסקוניה במטרה לבחון הצעות מהNBA ומאירופה.