המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:נזכרתי היום משום מה בפעם הראשונה שלי ביד אליהו, זה היה באימון פתיחה של עונת 2002-2003, או אפילו שנה לפני, שזה אומר שנה לפני המנוי הראשון שלי (או שנתיים), הייתי בן 5 ואני זוכר שהקבוצה חולקה ל3, חולצה צהובה, כחולה ותכלת.
אני אפילו זוכר שחילקו סוג של עוגיות כאלו עם דיפ של חצי שוקולד חצי שוקולד לבן, לדעתי זה היה של קרלו, זאת הייתה הפעם האחרונה בערך שחילקו משהו בחינם בהיכל הזה.
מחלקים חולצות בחינם. יש את הרובים האלה עם חולצות יחסית איכותיות ובמשחק של האפמן ומגי חילקו לכולם.
אמאלה כמה חולצות תפסתי מהרובים, באיזשהו שלב הבאתי לכל הממורממים שמאחורי ומצדדי.
היה לי משחק שתפסתי חולצה במחצי הראשונה ואז בהפסקה קניתי נקניקיה בלחמנייה ובתחילת המחצית השנייה בזמן שאכלתי תפסתי עם היד השנייה עוד חולצה.
מה שמזכיר לי אמונה טפלה עם סיפור מצחיק, מאז ומתמיד קניתי נקניקיה בלחמנייה במחצית, אבל אסור לאכול לפני שריקת פתיחת המחצית השנייה, אבל קשה להחזיק אותה ביד ולהתאפק, אז חתכתי חתיכות קטנות מהלחמנייה כדי להרגיע את הרעב ובאיזשהו שלב פשוט הנקניקיה בלטה מהלחמניה, כשגדלתי הבנתי למה אבא שלי צחק מזה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:נזכרתי היום משום מה בפעם הראשונה שלי ביד אליהו, זה היה באימון פתיחה של עונת 2002-2003, או אפילו שנה לפני, שזה אומר שנה לפני המנוי הראשון שלי (או שנתיים), הייתי בן 5 ואני זוכר שהקבוצה חולקה ל3, חולצה צהובה, כחולה ותכלת.
אני אפילו זוכר שחילקו סוג של עוגיות כאלו עם דיפ של חצי שוקולד חצי שוקולד לבן, לדעתי זה היה של קרלו, זאת הייתה הפעם האחרונה בערך שחילקו משהו בחינם בהיכל הזה.
מחלקים חולצות בחינם. יש את הרובים האלה עם חולצות יחסית איכותיות ובמשחק של האפמן ומגי חילקו לכולם.
אמאלה כמה חולצות תפסתי מהרובים, באיזשהו שלב הבאתי לכל הממורממים שמאחורי ומצדדי.
היה לי משחק שתפסתי חולצה במחצי הראשונה ואז בהפסקה קניתי נקניקיה בלחמנייה ובתחילת המחצית השנייה בזמן שאכלתי תפסתי עם היד השנייה עוד חולצה.
מה שמזכיר לי אמונה טפלה עם סיפור מצחיק, מאז ומתמיד קניתי נקניקיה בלחמנייה במחצית, אבל אסור לאכול לפני שריקת פתיחת המחצית השנייה, אבל קשה להחזיק אותה ביד ולהתאפק, אז חתכתי חתיכות קטנות מהלחמנייה כדי להרגיע את הרעב ובאיזשהו שלב פשוט הנקניקיה בלטה מהלחמניה, כשגדלתי הבנתי למה אבא שלי צחק מזה.
אז אני מקבל מרשם?
שמואל1 כתב:כוונו שעון ל- 2:27
שמואל1 כתב:כוונו שעון ל- 2:27
my man כתב:שמואל1 כתב:כוונו שעון ל- 2:27
לדעתי 22:45
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כוונו שעון ל- 2:27
לדעתי זה יקרה עוד לפני חצות. יש טיסה ללטביה ב- 2:00.
איתי-שגב כתב:אוהב אותך יוני
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כוונו שעון ל- 2:27
בדקת את זה ?
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כוונו שעון ל- 2:27
בדקת את זה ?
שמואל1 כתב:גלדסטון: מחלוקת במכבי ת"א לגבי פיטורי בגצקיס. בכירים בהנהלה רוצים להחתים את צביקה שרף.
LIAV10 כתב:מלזייה איירליינס אמן
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מלזייה איירליינס אמן
ממש לא. הוא האחרון שצריך להאשים.
שמואל1 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: מחלוקת במכבי ת"א לגבי פיטורי בגצקיס. בכירים בהנהלה רוצים להחתים את צביקה שרף.
יש מחלוקת בהנהלה. הלם.
עכשיו עוד חודשיים עד שיחליטו. בינתיים מכבי תעוף בפלייאוף.
LIAV10 כתב:מלזייה איירליינס אמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־9 אורחים