אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:שוקלים לקדם את ליובין
מביך.
זה מה שאני מבין
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:שוקלים לקדם את ליובין
מביך.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:המאמן לא מתפקד כמו כל המאמנים שלפניו, וכמו המאמן שיבוא אחריו.
״המאמן״ הוא דמות שולית וחסרת משמעות העונה, עוד לא הכנסת את זה לראש?
לא. המאמנים לפניו תפקדו. יש הבדל בין כשלון לבין חוסר תפקוד.
אתה יכול להגיד שיש בעיות הרבה יותר גדולות מהמאמן במכבי ושהקבוצה הזו לא תצליח עם שום מאמן, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שה"מאמן" הנוכחי לחלוטין לא מתפקד והוא אולי המאמן הכי גרוע שהיה פה מאז יעקב אדלר ובכלל.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יואו אני אצחק ימים ברצף
מבטיח?
הגרסא שלי לצחוק
"הו, כמה משעשע. חה חה חה" *מוחה דמעת צחוק בודדת עם ממחטת משי* ?
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אתה מנוי?
מי שמספיק דפקט בשביל לשלם מראש לא ידרוש שקל.
לא. אבל זה עילה ברורה לתביעה ייצוגית. המנוי מבוסס על best effort. זה כמו שתקנה כרטיס להצגה ויחליפו לך את השחקנים בילדים.
שמואל1 כתב:חזל"ש- ההנהלה החליטה שלא להחליט. מחר ישיבה נוספת בשעות הצהריים. יש עדיין חילוקי דעות.
אחדשיודע כתב:לא מעניין אותי מה הוא ומי הוא. שום דבר ממה שקרה העונה לא היה בגלל שהיו פה מאמנים גרועים.
קבוצה שמפטרת מאמן אחר מאמן, ולא מצליחה להבין שיש לה תקלות ובעיות אחרות, זאת הבעיה. וכשזה קורה פעם אחר פעם, זה מגוחך ומביך.
שמואל1 כתב:חזל"ש- ההנהלה החליטה שלא להחליט. מחר ישיבה נוספת בשעות הצהריים. יש עדיין חילוקי דעות.
שמואל1 כתב:HE IS BACK
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:לא מעניין אותי מה הוא ומי הוא. שום דבר ממה שקרה העונה לא היה בגלל שהיו פה מאמנים גרועים.
קבוצה שמפטרת מאמן אחר מאמן, ולא מצליחה להבין שיש לה תקלות ובעיות אחרות, זאת הבעיה. וכשזה קורה פעם אחר פעם, זה מגוחך ומביך.
זה שיש תקלות אחרות לא אומר שאין בעיה בעמדת המאמן. זה שפיטרו מאמנים שאולי לא היו צריכים להיות מפוטרים לא אומר שלא צריך לפטר את הליצן הזה. זה שקיבלו את ההחלטות הלא נכונות בעבר לא אומר שלא צריך לקבל את ההחלטה הנכונה ולהעלות את הלטבי החביב בטיסת Wizzair הקרובה לריגה.
החציל האצטקי כתב:ניקולה לקווים, לא אופציה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], felix_r, Google [Bot] ו־16 אורחים