ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2017, 10:39

אני חושב שזה יותר מסקנות על השחקנים הישראלים במכבי. מרוויחים סכומים מופרכים על שום דבר מיוחד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אפריל 2017, 11:17

דיברתולמאו דווקא יכול להתאים ואני מעדיף אותו על בר טמורים למיניהם
רק חבל שהוא נמוך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אפריל 2017, 13:00

Assaf M כתב:מישהו מופתע? הבובה על החוט לא השתנתה. לא משנה אם זה יהיה לטבי או ליטאי. כל עוד אין יישות מקצועית שמחליטה באופן בלעדי, שום דבר לא ישתנה. חומר השחקנים במכבי הוא נוראי, שחקנים בעליי אייקיו נמוך שמביישים את המדים הצהובים. למה שהם יקשיבו וירתעו ממאמן שמקבל הוראות מההנהלה? הנהלה כושלת שהביאה את המועדון הזה לשפל הגדול ביותר. אני חושב שצריך לפרק את הכל, אבל בסוף העונה. ראשית מכירת המניות של כלל קבוצת פדרמן-רקאנטי. לאחר מכן פיטורי צוות מאמנים, צוות הכושר והרפואי, מנהלי הקבוצה לרבות ניקולה, צוות הסקאוטינג(עם כמה שזה כואב..). וכמובן שיחרור כלל הסגל קליל. מאמן בעל שיעור קומה על הקווים+2 עוזרים בכירים. הנהלה שתשב ביציע בלבד. צביון ישראלי חדש המורכב משחקנים כמו בר טימור, כארם משעור, איתי שגב. וחמישה זרי יורוליג איכותיים ברמה הגבוהה ביותר

הדבר הראשון והיחיד שצריך לדבר עליו הוא עזיבתה של ההנהלה והבעלים הנוכחיים. כולם כשלו, וכולם צריכים לעזוב.
מן הסתם, ברגע שיגיע בעלים חדש, הוא יעשה את הבנייה המחודשת לפי ראות עיניו, וסביר להניח גם שזה ייקח יותר מעונה-שתיים.

אבל כל הדיבורים האלה לא רלוונטיים, משום שהם לא מעוניינים למכור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 21 אפריל 2017, 13:08

Holiday_Armadillo כתב:המסקנה שאפשר וצריך להגיע אליה מהעונה הזאת, זה שאסור בשום פנים ואופן להסיק משהו על איזשהו שחקן לפי מה שהוא עשה נגד מכבי

אתה טועה :? , כל שחקני הקבוצה עשו כל שביכולתם נגד מכבי ותהליך הסקת המסקנות הוא להיפרד ממרביתם.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אפריל 2017, 13:09

שמוליק כתב:
Holiday_Armadillo כתב:המסקנה שאפשר וצריך להגיע אליה מהעונה הזאת, זה שאסור בשום פנים ואופן להסיק משהו על איזשהו שחקן לפי מה שהוא עשה נגד מכבי

אתה טועה :? , כל שחקני הקבוצה עשו כל שביכולתם נגד מכבי ותהליך הסקת המסקנות הוא להיפרד ממרביתם.

אני לא ממש בטוחה מאיפה להתחיל פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2017, 13:17

jol9 כתב:
Assaf M כתב:מישהו מופתע? הבובה על החוט לא השתנתה. לא משנה אם זה יהיה לטבי או ליטאי. כל עוד אין יישות מקצועית שמחליטה באופן בלעדי, שום דבר לא ישתנה. חומר השחקנים במכבי הוא נוראי, שחקנים בעליי אייקיו נמוך שמביישים את המדים הצהובים. למה שהם יקשיבו וירתעו ממאמן שמקבל הוראות מההנהלה? הנהלה כושלת שהביאה את המועדון הזה לשפל הגדול ביותר. אני חושב שצריך לפרק את הכל, אבל בסוף העונה. ראשית מכירת המניות של כלל קבוצת פדרמן-רקאנטי. לאחר מכן פיטורי צוות מאמנים, צוות הכושר והרפואי, מנהלי הקבוצה לרבות ניקולה, צוות הסקאוטינג(עם כמה שזה כואב..). וכמובן שיחרור כלל הסגל קליל. מאמן בעל שיעור קומה על הקווים+2 עוזרים בכירים. הנהלה שתשב ביציע בלבד. צביון ישראלי חדש המורכב משחקנים כמו בר טימור, כארם משעור, איתי שגב. וחמישה זרי יורוליג איכותיים ברמה הגבוהה ביותר

הדבר הראשון והיחיד שצריך לדבר עליו הוא עזיבתה של ההנהלה והבעלים הנוכחיים. כולם כשלו, וכולם צריכים לעזוב.
מן הסתם, ברגע שיגיע בעלים חדש, הוא יעשה את הבנייה המחודשת לפי ראות עיניו, וסביר להניח גם שזה ייקח יותר מעונה-שתיים.

אבל כל הדיבורים האלה לא רלוונטיים, משום שהם לא מעוניינים למכור.

מה קרה לרצון לדבר מקצועית?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי lirca89 » 21 אפריל 2017, 15:57

משהו קטן לגבי דאוסן שלא כ"כ מדברים עליו (וגם לא ראיתי אזכור פה בפורום):
מניח שרוב האנשים שעוקבים אחרי שאר הקבוצות בליגה שמו לב שדאוסן לא שיחק בכל המשחקים העונה בגלל פציעות קטנות כאלו ואחרות.
בתוכנית הבוקר בערוץ הספורט לפני כמה שבועות אריק בראילובסקי כנראה סיפר בלי כוונה מה בעצם עומד מאחורי אותן פציעות קטנות: מסתבר שלדאוסן יש בעיה כרונית בברך (לא זוכר איזו). מדובר בכלי דם מיותר שקיים במפרק ומדי כמה זמן עלול להשבית את השחקן מפעילות. כדי להתמודד עם הבעיה הוא לוקח כדור באופן קבוע אבל עדיין צריך ללמוד לחיות עם הבעיה. לדבריו מדובר באחת מהבעיות שקטש סבל מהן בזמנו בברך אבל אילולא עבר ניתוח כנראה היה יכול להמשיך לשחק. אם זה עדיף על נטילת כדור והיעדרות מדי פעם? תלוי את מי שואלים ובאיזו קבוצה.
בכל מקרה, במכבי לא צריכים למהר ולעוט עליו, למרות החיבה של האנשים שם לשחקנים פצועים.
lirca89

הודעהעל ידי felix_r » 21 אפריל 2017, 20:42

lirca89 כתב:משהו קטן לגבי דאוסן שלא כ"כ מדברים עליו (וגם לא ראיתי אזכור פה בפורום):
מניח שרוב האנשים שעוקבים אחרי שאר הקבוצות בליגה שמו לב שדאוסן לא שיחק בכל המשחקים העונה בגלל פציעות קטנות כאלו ואחרות.
בתוכנית הבוקר בערוץ הספורט לפני כמה שבועות אריק בראילובסקי כנראה סיפר בלי כוונה מה בעצם עומד מאחורי אותן פציעות קטנות: מסתבר שלדאוסן יש בעיה כרונית בברך (לא זוכר איזו). מדובר בכלי דם מיותר שקיים במפרק ומדי כמה זמן עלול להשבית את השחקן מפעילות. כדי להתמודד עם הבעיה הוא לוקח כדור באופן קבוע אבל עדיין צריך ללמוד לחיות עם הבעיה. לדבריו מדובר באחת מהבעיות שקטש סבל מהן בזמנו בברך אבל אילולא עבר ניתוח כנראה היה יכול להמשיך לשחק. אם זה עדיף על נטילת כדור והיעדרות מדי פעם? תלוי את מי שואלים ובאיזו קבוצה.
בכל מקרה, במכבי לא צריכים למהר ולעוט עליו, למרות החיבה של האנשים שם לשחקנים פצועים.

לא מפתיע. הרי הוא ישראלי. אז הוא חייב להיות נכה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי arel123 » 21 אפריל 2017, 21:10

דרך אגב, מה אתם אומרים על ההצעה של מכבי על שאראס ?
במידה ויבוא לפה, חושבים שזאת תהייה טעות?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אפריל 2017, 21:21

arel123 כתב:דרך אגב, מה אתם אומרים על ההצעה של מכבי על שאראס ?

הוא לא הסיפור עכשיו.
דיברו עליו הרבה יותר מדי גם ככה.
מספיק לטחון מים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arel123 » 21 אפריל 2017, 21:27

החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:דרך אגב, מה אתם אומרים על ההצעה של מכבי על שאראס ?

הוא לא הסיפור עכשיו.
דיברו עליו הרבה יותר מדי גם ככה.
מספיק לטחון מים.

פשוט לא הייתי בדיון ומעניין אותי לשמוע מה הדעות פה
בקיצור, הרוב בעד או בנגד ?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שמוליק » 22 אפריל 2017, 00:58

Holiday_Armadillo כתב:
שמוליק כתב:

נתחיל שאת חושבת שההופעות של דיברתלומאו ורגאס ומשעור נגד מכבי לא צריכות לסנוור אבל הם עשו קפיצת דרך משמעותית השנה ללא ההצגות נגד מכבי (משעור היה לא יותר מסביר נגדנו) . הם קודם כל שומרים, לוחמים ונצמדים לגופיה בעיקר ואגאס ודיברתלומאו. משעור חיית ריבאונד.
נמשיך מהמקום שלא התכוונת להתמקד בו: ניקוי אורוות. החל מהנהלה, דרך צוות המאמנים, וכמובן השחקנים. כולם. הראשון הוא אבי אבן. נוראי עם קבלות. השני פנאן. מאז שתפס מקומו של קובלסקיאין רגע דל.
נסיים ב...לא להחתים את אייברסון כמחליף עד שאין שחקני חמישייה.
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 22 אפריל 2017, 00:59

שמוליק כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמוליק כתב:

את טועה :? , כל שחקני הקבוצה עשו כל שביכולתם נגד מכבי ותהליך הסקת המסקנות הוא להיפרד ממרביתם.

נתחיל שאת חושבת שההופעות של דיברתלומאו ורגאס ומשעור נגד מכבי לא צריכות לסנוור אבל הם עשו קפיצת דרך משמעותית השנה ללא ההצגות נגד מכבי (משעור היה לא יותר מסביר נגדנו) . הם קודם כל שומרים, לוחמים ונצמדים לגופיה בעיקר ואגאס ודיברתלומאו. משעור חיית ריבאונד.
נמשיך מהמקום שלא התכוונת להתמקד בו: ניקוי אורוות. החל מהנהלה, דרך צוות המאמנים, וכמובן השחקנים. כולם. הראשון הוא אבי אבן. נוראי עם קבלות. השני פנאן. מאז שתפס מקומו של קובלסקיאין רגע דל.
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2017, 01:06

שמוליק כתב:
שמוליק כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמוליק כתב:

את טועה :? , כל שחקני הקבוצה עשו כל שביכולתם נגד מכבי ותהליך הסקת המסקנות הוא להיפרד ממרביתם.

נתחיל מזה שההודעה שלי הייתה מכוונת לזה שבהודעה המקורית דיברת אליי בלשון זכר

נמשיך בזה שכמו בדיון על שאראס, להגיד שהוא עדיין לא עשה שום דבר בשביל להיחשב ''מאמן גדול'' זה לא להקטין את הפוטנציאל שלו
אין בעיה לרצות את דיברתולומיאו או משעור או טימור (לגיטימיות ההחתמה שלהם והדעות השונות זה כבר משהו אחר), אבל לא לעשות את זה על סמך מה שהם עשו נגד מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 23 אפריל 2017, 09:31

גלדסטון התארח אתמול ב"שבת ביציע" ואמר שהוא מאמין ששאראס יהיה המאמן של מכבי בעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אפריל 2017, 09:40

אז הוא מאמין.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2017, 09:40

אחדשיודע כתב:אז הוא מאמין.

גם אני מאמין שזה מה שיהיה בסוף.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 23 אפריל 2017, 09:41

לשאראס עצמו אין מושג כנראה איפה הוא יאמן בעונה הבאה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אפריל 2017, 09:42

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:אז הוא מאמין.

גם אני מאמין שזה מה שיהיה בסוף.

יופי, זאת לא ידיעה חדשותית. לא מעניין במה גלדסטון מאמין.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אפריל 2017, 10:18

גם שאול טשרניחובסקי האמין.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר