Sources tell me Maccabi failed to reach decision on next hire and have recalled Ainars Bagatskis to coach Tel Aviv.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Sources tell me Maccabi failed to reach decision on next hire and have recalled Ainars Bagatskis to coach Tel Aviv.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אז אני כמובן מתכוון לתיכנון לטווח ארוך, שבוט נוגעים בהכל - מבנה אירגוני, מחירי המנויים, גידול צעירים, סקאוטינג, כושר וכו׳.
אתה מדבר על לקיחת קרדיטים ובריחה מאחריות. ובזה אני מסכים שבעלי מכבי הם מהמעולים שבמעולים.
אני לא יודע על מה אתה מדבר. השיווק של מכבי הוא הטוב באירופה. מכבי מוציאה מהמנויים, אוהדים ומספונסרים יותר מכל קבוצה אחרת באירופה.
אני חושב גם שכל הנושא של הטיפול בגילאים הצעירים הוא מצויין. כל מי שגר בתל-אביב רואה את ה- REACH של מכבי בכל הגילאים הצעירים. לא רואה פה בעיה.
הבעיה היחידה של מכבי זה הניהול המקצועי. בכל שאר התחומים הם מעבר לבסדר ביחס לגודל הארגון.
החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/290136.html?ref=hp
תודה לאל.
jol9 כתב:הנה. הבעיה מומחשת כאן באופן מושלם. כל אחד מושך לכיוון אחר.
העיקר שההחלטה לפטר את ארז היתה החלטה קלה.
jol9 כתב:הנה. הבעיה מומחשת כאן באופן מושלם. כל אחד מושך לכיוון אחר.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:הנה. הבעיה מומחשת כאן באופן מושלם. כל אחד מושך לכיוון אחר.
וכמובן שאחרי עוד כמה הפסדים יתכנסו שוב ויחליטו לפטר אותו, אבל אז כבר יהיה מאוחר.
כמו תמיד במכבי, כל החלטה נסחבת שבועות ותמיד מגיעה מאוחר מידי.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:הנה. הבעיה מומחשת כאן באופן מושלם. כל אחד מושך לכיוון אחר.
וכמובן שאחרי עוד כמה הפסדים יתכנסו שוב ויחליטו לפטר אותו, אבל אז כבר יהיה מאוחר.
מהמשחק הבא מתחילה שרשרת ניצחונות.
הרי זה מה שחשוב, שבמקרה נפלנו על משחק מול קרית גת, שאי אפשר להפסיד גם עם פליקס כרכז.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:הנה. הבעיה מומחשת כאן באופן מושלם. כל אחד מושך לכיוון אחר.
הרי זה מה שחשוב, שבמקרה נפלנו על משחק מול קרית גת, שאי אפשר להפסיד גם עם פליקס כרכז.
תתפלא. מכבי תפסיד.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:הנה. הבעיה מומחשת כאן באופן מושלם. כל אחד מושך לכיוון אחר.
תתפלא. מכבי תפסיד.
לקרית גת? לא יקרה.
גם כמה מהפצועים יחזרו כבר.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:וכמובן שאחרי עוד כמה הפסדים יתכנסו שוב ויחליטו לפטר אותו, אבל אז כבר יהיה מאוחר.
תתפלא. מכבי תפסיד.
לקרית גת? לא יקרה.
גם כמה מהפצועים יחזרו כבר.
מכבי כרגע לא במצב שהיא מסוגלת לנצח כל קבוצת כדורסל תחרותית.
MTA2311 כתב:לא מאמין שהיו פה 6 עמודים של "ניתוח מקצועי" להחתמה של שיבק.
גם פה איבדנו את זה קצת.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מאמין שהיו פה 6 עמודים של "ניתוח מקצועי" להחתמה של שיבק.
גם פה איבדנו את זה קצת.
זה לא בדיוק נכון... זה גלש קצת לזה בסוף, אבל רוב ההודעות דווקא התייחסו כאן לתהליך הקלוקל...
בכל מקרה, אני מברך את ההנהלה של מכבי על ההחלטה האמיצה, לא להחליט כלום. ככה הדברים ייפתרו מעצמם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מאמין שהיו פה 6 עמודים של "ניתוח מקצועי" להחתמה של שיבק.
גם פה איבדנו את זה קצת.
זה לא בדיוק נכון... זה גלש קצת לזה בסוף, אבל רוב ההודעות דווקא התייחסו כאן לתהליך הקלוקל...
בכל מקרה, אני מברך את ההנהלה של מכבי על ההחלטה האמיצה, לא להחליט כלום. ככה הדברים ייפתרו מעצמם.
במקרה הזה זאת באמת ההחלטה הנכונה. אין שום סיבה להכניס עוד אדם למערכת העונה, ובטח שאין שום סיבה לתת לאותו אדם חוזה גם לעונה הבאה. שבגאצקיס יגמור את העונה וזהו.
שיבק ודרוקר, אללה ירחמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים