המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אם הם לא היו מפגרים בהפרש כזה גדול, הניצחון כנראה היה שלהם
felix_r כתב:אני מרוצה מהפסדה של פאקה. לא רוצה 3 טורקיות בפיינל-פור באיסטנבול
שועל כתב:felix_r כתב:אני מרוצה מהפסדה של פאקה. לא רוצה 3 טורקיות בפיינל-פור באיסטנבול
המוסלמים נוהרים באוטובוסים לפיינל פור
(ערבבתי, לא משנה)
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אם הם לא היו מפגרים בהפרש כזה גדול, הניצחון כנראה היה שלהם
אחד המשפטים החכמים
כל הכבוד על ההישג
אחדשיודע כתב:לא רוצה שריאל/צסק"א יזכו ויגדילו את הפער ממכבי בטבלת הזכיות, אבל גם לא רוצה שקבוצה טורקית תזכה בתואר. נדפקתי.
טוב, אני אלך עם האנדרדוג.
אחדשיודע כתב:לא צסק"א/ריאל/פנר בקיצור.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:לא צסק"א/ריאל/פנר בקיצור.
ואם אלה יהיו: צסקא, ריאל, פנר, אולי ? בעד מי תהיה?
jol9 כתב:אור, אולי תוותר על חלק קטן בירושה שלך בשביל שמכבי תביא את יול בעונה הבאה?
jol9 כתב:אור, אולי תוותר על חלק קטן בירושה שלך בשביל שמכבי תביא את יול בעונה הבאה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אולי תוותר על חלק קטן בירושה שלך בשביל שמכבי תביא את יול בעונה הבאה?
לא אוהב אותו
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אולי תוותר על חלק קטן בירושה שלך בשביל שמכבי תביא את יול בעונה הבאה?
לא אוהב אותו
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אולי תוותר על חלק קטן בירושה שלך בשביל שמכבי תביא את יול בעונה הבאה?
לא אוהב אותו
לא ביקשתי ממך לקיים איתו משכב זכר, אלא לוותר על הירושה שלך בשביל שלי יהיה קצת יותר כיף בעונה הבאה.
זה באמת כזה הרבה לבקש?
לא אוהב אותו
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אולי תוותר על חלק קטן בירושה שלך בשביל שמכבי תביא את יול בעונה הבאה?
לא אוהב אותו
לא ביקשתי ממך לקיים איתו משכב זכר, אלא לוותר על הירושה שלך בשביל שלי יהיה קצת יותר כיף בעונה הבאה.
זה באמת כזה הרבה לבקש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים