arel123 כתב:פשש פליקס אשכרה שנה הבאה 50, ואיך הגעתם לדבר על חצרוני בדיוק ?
זהו האליל של רוי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:פשש פליקס אשכרה שנה הבאה 50, ואיך הגעתם לדבר על חצרוני בדיוק ?
my man כתב:roy1000 כתב:פרופסור זה לא תואר שמודד אינטילגנציה. זה תואר שמראה על תרומה למחקר אקדמי. בין זה לבין חצרוני אין שום קשר.
הבנאדם מעורער בנפשו זה זמן רב, אבל זה לא ממש מעניין אותי. הוא מצחיק.
מזמן כבר לא מצחיק.. סתם מעורער..
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:חצרוני הוא לא פרופסור בדיוק כמו שהחבר שלך זליכה הוא לא פרופסור. שניהם מסלול מקביל ולשניהם אין שום קשר למחקר אקדמי.
אתה יכול להסביר? תמיד עניין אותי איך בן אדם נהיה פרופסור, הרי אין תואר כזה. הכי הרבה שאפשר ללמוד
זה פוסט דוק, לא?
פרופסור זה לא תואר אקדמי (גם פוסט-דוק זה לא תואר). זה תואר שהמוסד נותן וזה ניתן לפי פרסומים ותרומה מחקרית.
מה שזליכה וחצרוני קיבלו זה לא תואר "פרופסור" רגיל אלא משהו שנקרא "מסלול מקביל" שזה תואר שניתן לאנשים שאינם עוסקים במחקר אבל יש להם כביכול תרומה אחרת. סוג של "דוקטור לצרכי כבוד" כמו שקיבל יאיר לפיד. התואר הזה הוא שערוריה שנובעת מעיוות הסטורי שאין לי כוח להיכנס אליו.
roy1000 כתב:רופאים מקבלים על מחקר אקדמי כמו כולם.
roy1000 כתב:כל קידום זה שתי ועדות - אחת של הפקולטה ואחת של האוניברסיטה.
לגבי - אני רחוק כמה שנים משם.
LIAV10 כתב:יוני יא סנילי, הוא כבר הסביר לך על זה.
כרגע הוא על תקן מרצה בכיר, לא?
LIAV10 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:פרופסור זה לא תואר שמודד אינטילגנציה. זה תואר שמראה על תרומה למחקר אקדמי. בין זה לבין חצרוני אין שום קשר.
הוא הבנאדם הכי מצחיק בארץ.
לפעמים כשהוא עובר את הגבול מן הסתם זה כבר לא מצחיק, אבל לרוב הוא כן.
ShiriV כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:פרופסור זה לא תואר שמודד אינטילגנציה. זה תואר שמראה על תרומה למחקר אקדמי. בין זה לבין חצרוני אין שום קשר.
מה מצחיק בו בדיוק? אתה ממש *צוחק* ממנו? או שההודעות שלו רק מעלות בך גיחוך ורחמים?
אני לא מבינה איך אפשר לצחוק מאיש שכל ייעודו בחיים הוא לעורר פרובוקציות שמזמן כבר עברו כל גבול אפשרי..
בנאדם כזה צריך להיות במוסד לחולי נפש.
LIAV10 כתב:ShiriV כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:פרופסור זה לא תואר שמודד אינטילגנציה. זה תואר שמראה על תרומה למחקר אקדמי. בין זה לבין חצרוני אין שום קשר.
מה מצחיק בו בדיוק? אתה ממש *צוחק* ממנו? או שההודעות שלו רק מעלות בך גיחוך ורחמים?
אני לא מבינה איך אפשר לצחוק מאיש שכל ייעודו בחיים הוא לעורר פרובוקציות שמזמן כבר עברו כל גבול אפשרי..
הוא טרול, מי שגורם לי לfacepalm הם המגיבים ולא חצרוני עצמו, הוא כל כך הזוי ומוקצן שזה מצחיק והוא הבין שזה מכניס לו כסף וזה הפך להיות היעוד שלו בחיים.
אני מניח שמה שהוא רושם זה די מה שהוא חושב, אבל הוא ללא ספק מקצין.
חוץ מפעם ב.. שהוא מגזים (כמו שבוע שעבר) הוא מצחיק אותי.
ShiriV כתב:מה מצחיק בו בדיוק? אתה ממש *צוחק* ממנו? או שההודעות שלו רק מעלות בך גיחוך ורחמים?
roy1000 כתב:ShiriV כתב:מה מצחיק בו בדיוק? אתה ממש *צוחק* ממנו? או שההודעות שלו רק מעלות בך גיחוך ורחמים?
הוא הטרול אינטרנט הגדול בכל הזמנים. הכל בו מצחיק - הכל מהמראה דרך הקול שלו ועד לשטויות שהוא אומר.
אין ספק שהוא לא בקו הבריאות הנפשית, אבל משוגעים יש הרבה.
roy1000 כתב:ShiriV כתב:מה מצחיק בו בדיוק? אתה ממש *צוחק* ממנו? או שההודעות שלו רק מעלות בך גיחוך ורחמים?
הוא הטרול אינטרנט הגדול בכל הזמנים. הכל בו מצחיק - הכל מהמראה דרך הקול שלו ועד לשטויות שהוא אומר.
אין ספק שהוא לא בקו הבריאות הנפשית, אבל משוגעים יש הרבה.
ankram כתב:מזל טוב ידידי הוותיק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים