המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כן
my man כתב:MTA2311 כתב:כן
אמיתי אתה חושב ככה?
shayD כתב:אם אין לו יורוליג בדרוש אין לו סיבה להשאר שם.
ברצלונה תחפש מאמן, ושם יתנו לו כבוד כסף ותקציב ראוי.
Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שאמרו שאם ארז הגיע זה סימן שהוא יבחר את השחקנים שלו? כי הוא חולה שליטה? ועל מסיבת העיתונאים הראשונה שמענו תירוצים ממנו על למה במכבי זה לא יכול לעבוד ככה?
אז תהיו בטוחים שכל מאמן שיגיע הנה, ואני מתכוונת לכל מאמן מכל מדינה שלא תהיה, לא ישנה כלום באיך ההנהלה עובדת
my man כתב:קצת הציק לי שחיברנו את המלפפונים עם המאמן לעונה הבאה..
יש איזשהו סיכוי שבלאט יגיע לפה?
Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שאמרו שאם ארז הגיע זה סימן שהוא יבחר את השחקנים שלו? כי הוא חולה שליטה? ועל מסיבת העיתונאים הראשונה שמענו תירוצים ממנו על למה במכבי זה לא יכול לעבוד ככה?
אז תהיו בטוחים שכל מאמן שיגיע הנה, ואני מתכוונת לכל מאמן מכל מדינה שלא תהיה, לא ישנה כלום באיך ההנהלה עובדת
shayD כתב:אם אין לו יורוליג בדרוש אין לו סיבה להשאר שם.
ברצלונה תחפש מאמן, ושם יתנו לו כבוד כסף ותקציב ראוי.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שאמרו שאם ארז הגיע זה סימן שהוא יבחר את השחקנים שלו? כי הוא חולה שליטה? ועל מסיבת העיתונאים הראשונה שמענו תירוצים ממנו על למה במכבי זה לא יכול לעבוד ככה?
די בטוח ששאראס לא ייתן להם
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שאמרו שאם ארז הגיע זה סימן שהוא יבחר את השחקנים שלו? כי הוא חולה שליטה? ועל מסיבת העיתונאים הראשונה שמענו תירוצים ממנו על למה במכבי זה לא יכול לעבוד ככה?
ובגלל זה הוא לא יגיע
ואם הוא יגיע הוא לא יסיים פה את העונה כי יעשו לו סבוטאז' והוא יעזוב (ובחיים לא יתקרב הנה שוב)
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שאמרו שאם ארז הגיע זה סימן שהוא יבחר את השחקנים שלו? כי הוא חולה שליטה? ועל מסיבת העיתונאים הראשונה שמענו תירוצים ממנו על למה במכבי זה לא יכול לעבוד ככה?
ובגלל זה הוא לא יגיע
ואם הוא יגיע הוא לא יסיים פה את העונה כי יעשו לו סבוטאז' והוא יעזוב (ובחיים לא יתקרב הנה שוב)
אני חושב שעם הוא יגיע הסיכוי שיפטרו אותו במהלך העונה נמוך מאוד
גם כי במקרה הגרוע אני מניח שהוא יהיה סביר (סטייל גודס בעונה הראשונה) וגם תדמיתית
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים שאמרו שאם ארז הגיע זה סימן שהוא יבחר את השחקנים שלו? כי הוא חולה שליטה? ועל מסיבת העיתונאים הראשונה שמענו תירוצים ממנו על למה במכבי זה לא יכול לעבוד ככה?
ובגלל זה הוא לא יגיע
אני חושב שעם הוא יגיע הסיכוי שיפטרו אותו במהלך העונה נמוך מאוד
גם כי במקרה הגרוע אני מניח שהוא יהיה סביר (סטייל גודס בעונה הראשונה) וגם תדמיתית
עם
Holiday_Armadillo כתב:בכל מקרה, אם ייכנסו לו לעניינים כמו שנכנסו לכל מאמן בשנים האחרונות, לא ייפטרו אותו, הוא יילך לבד
שאראס בן אדם זין (אני אומרת את זה באהבה), והוא לא צריך את החרא הזה כמו שטבק, רמי הדר ואדלשטיין היו צריכים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, מרסר ו־9 אורחים