ת'רד המאמן לעונת 17/18

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המאמן לעונת 17/18

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2017, 00:10

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אין לו סנטימנטים למכבי או לארץ ויש לו מספיק מוניטין בשביל לא לספוג את הדברים שהעבירו פה מאמנים זוטרים בשלוש השנים האחרונות
הוא פשוט יקום ויילך, והוא ייטנף על מכבי בכל אירופה

מסכים. אם יש משהו שאומר לי שאולי הוא כן מתאים לתפקיד, זה בדיוק העניין הזה.

הוא לא מתאים לתפקיד כי ההנהלה שמביאה אותו לא מתאימה לתפקיד
היא תמכור לו מה שהיא מוכרת לכל המאמנים וברגע שיגיע הזמן לא יישאר מזה כלום

אבל בניגוד לאחרים, הוא יוכל לבוא ולדרוש מהם לקיים את ההבטחות שלהם, או ש...

זאת לא הפרנסה שלו. הוא לא רעב ללחם והוא אדם עם עקרונות ועמוד שדרה.
אני חושב שאם נשקלל את המצוי והרצוי, אז שאראס הוא אחת האופציות היותר טובות שיש.

למה שהוא יוכל לדרוש?
למה שמאמן רוקי שלא יצא עוד מהמולדת שלו יוכל לדרוש משהו ממועדון כמו מכבי עם בעלים שלא מחוברים למציאות? למה שהם יוותרו על כל מה שהם עשו עד היום, בשביל מאמן כזה? כי קוראים לו שאראס?

שום דבר לא ישתנה לא משנה מי יגיע
ואם ''מישהו'' חכם מספיק, הוא לא יגיע גם

אנחנו שוב חוזרים לויכוח ההוא.
שאראס הוא שני דברים - מאמן צעיר (לא רוקי) ואגדת כדורסל.
את מתמקדת בראשון ומזניחה את השני, ואני חושב שהראשון הוא הרבה פחות משמעותי בשלב הזה מהשני.

אדלשטיין וגודס הם שני המאמנים שפתחו את שלושת העונות האחרונות.
לשניהם הולבשו עוזרי מאמנים ושחקנים, על הראש, בניגוד לרצונם ולדעתם (היום זה כבר ברור).
לשאראס יש מעמד אחר, גב כלכלי אחר ושם אחר באירופה. אם ילבישו לו משהו על הראש, אני מאמין שהוא פשוט יקום ויילך, גם אם זה יהיה חודש אחרי שהוא יחתום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2017, 00:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:כל מאמן שיסכים להגיע תחת ההנהלה הנוכחית לא שווה את המילים שנכתבות פה. לא משנה אם זה שאראס, דייוויד או בראד סטיבנס.

מישהו ייאמן פה הרי בעונה הבאה, לא?
עדיף שזה יהיה מישהו בעל סיכויים סבירים להצליח, מאשר מישהו שאין לו סיכוי מראש.

לאף אחד אין סיכוי "סביר" להצליח כל עוד המועדון מתנהל כמו שהוא מתנהל. אקדים ואומר, לפני שיברח לך שוב פרץ האופטימיות השנתי, שהמועדון ימשיך להתנהל בדיוק אותו דבר. אם אתה לא מאמין לי, תשאל את החתימה שלי.

פרץ האופטימיות השנתי יברח בכל מקרה...

אנחנו נמשיך להוביל את הקו של ההנהלה. זה ברור שזה הדבר הראשון והחשוב ביותר בסדר העדיפויות.
אבל בהינתן שזה עדיין לא יקרה בקיץ הקרוב, הפשרה האופטימלית מבחינתי זה מישהו שיוכל אולי לטלטל אותם מבפנים.

לא יודע למה אני ממשיך להאמין בך.

תראה, גם לי יש איזשהו גבול. בוא נראה מה דני ייבשל לנו בקיץ ואז נראה. אולי תופתע ממני לטובה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2017, 00:12

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
מסכים. אם יש משהו שאומר לי שאולי הוא כן מתאים לתפקיד, זה בדיוק העניין הזה.

הוא לא מתאים לתפקיד כי ההנהלה שמביאה אותו לא מתאימה לתפקיד
היא תמכור לו מה שהיא מוכרת לכל המאמנים וברגע שיגיע הזמן לא יישאר מזה כלום

אבל בניגוד לאחרים, הוא יוכל לבוא ולדרוש מהם לקיים את ההבטחות שלהם, או ש...

זאת לא הפרנסה שלו. הוא לא רעב ללחם והוא אדם עם עקרונות ועמוד שדרה.
אני חושב שאם נשקלל את המצוי והרצוי, אז שאראס הוא אחת האופציות היותר טובות שיש.

למה שהוא יוכל לדרוש?
למה שמאמן רוקי שלא יצא עוד מהמולדת שלו יוכל לדרוש משהו ממועדון כמו מכבי עם בעלים שלא מחוברים למציאות? למה שהם יוותרו על כל מה שהם עשו עד היום, בשביל מאמן כזה? כי קוראים לו שאראס?

שום דבר לא ישתנה לא משנה מי יגיע
ואם ''מישהו'' חכם מספיק, הוא לא יגיע גם

אנחנו שוב חוזרים לויכוח ההוא.
שאראס הוא שני דברים - מאמן צעיר (לא רוקי) ואגדת כדורסל.
את מתמקדת בראשון ומזניחה את השני, ואני חושב שהראשון הוא הרבה פחות משמעותי בשלב הזה מהשני.

אדלשטיין וגודס הם שני המאמנים שפתחו את שלושת העונות האחרונות.
לשניהם הולבשו עוזרי מאמנים ושחקנים, על הראש, בניגוד לרצונם ולדעתם (היום זה כבר ברור).
לשאראס יש מעמד אחר, גב כלכלי אחר ושם אחר באירופה. אם ילבישו לו משהו על הראש, אני מאמין שהוא פשוט יקום ויילך, גם אם זה יהיה חודש אחרי שהוא יחתום.

Holiday_Armadillo כתב:לא מתכוונת להתווכח על משהו שהזמן יוכיח שאני צודקת לגביו
נחזור לת'רד הזה עוד 8 חודשים ככה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 30 אפריל 2017, 10:27

יש דיווחים על כך שדואוש גרופ קרובה לסיכום עם פנרבחצ'ה, והיא עומדת להיות הספונסרית הראשית שלהם ושלפוך שם המון כסף, כתוצאה הם מתכוונים להוריד את המימון של דרוש למינימום, כך שלא בטוח שהיא תהיה מסוגלת לשלם את החוזה של בלאט.

אבל גם מכבי לא כנראה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אפריל 2017, 17:19

שועל כתב:יש דיווחים על כך שדואוש גרופ קרובה לסיכום עם פנרבחצ'ה, והיא עומדת להיות הספונסרית הראשית שלהם ושלפוך שם המון כסף, כתוצאה הם מתכוונים להוריד את המימון של דרוש למינימום, כך שלא בטוח שהיא תהיה מסוגלת לשלם את החוזה של בלאט.

אבל גם מכבי לא כנראה.

הציטוט המדויק מהדיווח ביורוהופס בהקשר של דרושפאקה:
“And what will happen with Darussafaka”, you might wonder. The club won’t participate in next season’s EuroLeague and therefore its budget will see a considerable decrease. However Dogus will continue inhaling money into the team with an expected budget that will create a highly competitive roster for Eurocup. That’s where Darussafaka will most likely compete next season with the purpose of winning the trophy and returning to EuroLeague in 2018/2019.

ברור מאליו שדרושפאקה לא יעמידו תקציב של 25/30 מיליון דולר אם ישתתפו ביורוקאפ, אבל לא נראה שהם יהיו מסכנים. בסופו של יום, לבלאט יש חוזה (שייתכן גם שדואוש נתנה ערבון עבורו במעמד החתימה). זה לא אומר שאי אפשר להתיר אותו עם הסכם בין הצדדים, אבל את הכסף הוא אמור לקבל. אם לא דרך דרושפאקה, דרך קבוצה אחרת שתוכל לשלם את מרביתו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אפריל 2017, 17:31

לא אמרו פה משהו על סעיף יציאה של דייוויד במקרה של יורוקאפ?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אפריל 2017, 17:37

מי אמר? לא מכיר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 30 אפריל 2017, 17:42

לא מאמין שהם יהיו מעוניינים להמשיך איתו בסכומים שסוכמו (לאור הירידה המשמעותית בתקציב), ואני לא מאמין שבלאט ישוש להמשיך ביורוקאפ, ומכיוון ששני הצדדים רוצים להיפרד ייתכן מאוד שהם ימצאו את הדרך, כנראה שבלאט ימצא קבוצה שתשלם לו חלק גדול מהחוזה ודרוש תשלם חלק מהחוזה.

והיה איזה דיבור על סעיף יציאה שיש לבלאט במקרה שדרוש יורדת ליורוקאפ, לא זוכר איפה ואם זה משהו מוסמך.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אפריל 2017, 17:45

יכול להיות, אבל זה תלוי בהסכמה של שני הצדדים בסופו של יום (או לפחות ברצון של בלאט, אם יש לו סעיף יציאה).
אם לא תהיה קבוצה שתשלם לו סכום דומה, אז יש לו אחלה סיבה להישאר שם (על אף ירידה ליורוקאפ).
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2017, 17:47

בלאט(עם סמכויות וכו') יכול להצליח..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אפריל 2017, 17:48

my man כתב:בלאט(עם סמכויות וכו') יכול להצליח..

הוא כבר הצליח. אבל למה שיגיע לפה? כלכלית הוא רק יפסיד.
מקצועית, הוא יכול גם להתרסק פה, כמו כולם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2017, 17:54

אחדשיודע כתב:
my man כתב:בלאט(עם סמכויות וכו') יכול להצליח..

הוא כבר הצליח. אבל למה שיגיע לפה? כלכלית הוא רק יפסיד.
מקצועית, הוא יכול גם להתרסק פה, כמו כולם.

התכוונתי על אף הריקבון הקיים והמוקצן..

המשפחה שלו פה ואם הוא יצליח שוב הוא יוכל להתחרות עם פיני על המאמן הגדול ביותר..(אור, לא להרוג אותי)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אפריל 2017, 18:01

my man כתב:המשפחה שלו פה ואם הוא יצליח שוב הוא יוכל להתחרות עם פיני על המאמן הגדול ביותר..(אור, לא להרוג אותי)

זה בטח לא יביא אותו לארץ. דווקא בגלל שהמשפחה שלו חשובה לו, הוא יחשוב על קודם כל העניין הכלכלי. לא מדובר על 150 אלף דולר לפה או לשם, אלא על סכומים הרבה יותר גבוהים (כלומר לא רק ההפרש בין 2 מיליון דולר לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם, אלא גם השלמת מס על מה שהרוויח בחו"ל).

ובתנאים הקיימים, גם מקצועית אין לו סיבה מיוחדת להגיע לפה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2017, 18:04

אחדשיודע כתב:
my man כתב:המשפחה שלו פה ואם הוא יצליח שוב הוא יוכל להתחרות עם פיני על המאמן הגדול ביותר..(אור, לא להרוג אותי)

זה בטח לא יביא אותו לארץ. דווקא בגלל שהמשפחה שלו חשובה לו, הוא יחשוב על קודם כל העניין הכלכלי. לא מדובר על 150 אלף דולר לפה או לשם, אלא על סכומים הרבה יותר גבוהים (כלומר לא רק ההפרש בין 2 מיליון דולר לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם, אלא גם השלמת מס על מה שהרוויח בחו"ל).

לא יודע.. נחיה ונראה
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אפריל 2017, 18:07

הוא צריך להיות טיפש מאוד כדי להגיע לארץ/למכבי בתנאים הקיימים. ואני מחזיק ממנו קצת יותר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2017, 18:10

שועל כתב:לא מאמין שהם יהיו מעוניינים להמשיך איתו בסכומים שסוכמו (לאור הירידה המשמעותית בתקציב), ואני לא מאמין שבלאט ישוש להמשיך ביורוקאפ, ומכיוון ששני הצדדים רוצים להיפרד ייתכן מאוד שהם ימצאו את הדרך, כנראה שבלאט ימצא קבוצה שתשלם לו חלק גדול מהחוזה ודרוש תשלם חלק מהחוזה.

והיה איזה דיבור על סעיף יציאה שיש לבלאט במקרה שדרוש יורדת ליורוקאפ, לא זוכר איפה ואם זה משהו מוסמך.

הם מאוד מרוצים ממנו ורואים אותו חלק אינטגרלי בעונה הבאה, כך שאם זה יקרה זה יבוא מצידו של בלאט
אני גם לא חושב שהם הולכים להיות מסכנים ביורוקאפ, הם כנראה יהיו מאוד תחרותיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 30 אפריל 2017, 18:19

rc4991 כתב:
שועל כתב:לא מאמין שהם יהיו מעוניינים להמשיך איתו בסכומים שסוכמו (לאור הירידה המשמעותית בתקציב), ואני לא מאמין שבלאט ישוש להמשיך ביורוקאפ, ומכיוון ששני הצדדים רוצים להיפרד ייתכן מאוד שהם ימצאו את הדרך, כנראה שבלאט ימצא קבוצה שתשלם לו חלק גדול מהחוזה ודרוש תשלם חלק מהחוזה.

הם מאוד מרוצים ממנו ורואים אותו חלק אינטגרלי בעונה הבאה, כך שאם זה יקרה זה יבוא מצידו של בלאט

לא מסכנים, אבל אני לא חושב שקבוצת יורוקאפ תשלם למאמן סכומים מטורפים כאלו בזמן שהספונסר הראשי שלה חתך את התמיכה ומתמקד בקבוצה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2017, 18:45

שועל כתב:
rc4991 כתב:

לא מסכנים, אבל אני לא חושב שקבוצת יורוקאפ תשלם למאמן סכומים מטורפים כאלו בזמן שהספונסר הראשי שלה חתך את התמיכה ומתמקד בקבוצה אחרת.

עדיין צפוי להיות להם תקציב מכובד
רק לפני פחות מחודש הם האריכו חוזה לווילבקין בסך מיליון דולר לעונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־33 אורחים