פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 מאי 2017, 14:18
לא נראה סמכות מקצועית משמעותית כי הם לא מעוניינים בכזאת, לא כי אין כסף. השנה היה כסף והם הלכו על פאקינג אדלשטיין.
05 מאי 2017, 14:29
jol9 כתב:אני גם חושב שאתה אמין, בגלל זה אני לא מבין למה אתה צריך להגיב בתוקפנות, למשהו שהיה לחלוטין לא תוקפני מצידי.
אני באמת לא זוכר דיווחים כאלו.
עניתי לך באותו מטבע.
זה בסדר שאתה לא זוכר, אבל אל תגיד לי "זה לא מקדם את הדיון לשום מקום" כאילו אני צריך להוכיח לך משהו.
ואם אתה רוצה סימוכין למשהו, תחפש קודם כל בעצמך.
בכל אופן, ציטטתי לך כבר מה שפדרמן אמר בפברואר 2016 (לאחר מכן מן הסתם זה הוזכר בכתבות אחרות שהתייחסו לעונה הבאה של מכבי).
05 מאי 2017, 14:37
MTA2311 כתב:לא נראה סמכות מקצועית משמעותית כי הם לא מעוניינים בכזאת, לא כי אין כסף. השנה היה כסף והם הלכו על פאקינג אדלשטיין.
אם אתה מדבר על אוטוריטה כמו מסינה לתפקיד ה-GM, אז גם הכסף הוא מרכיב פה. שלא יהיה ספק בכלל.
הם קודם כל לא רוצים. אבל גם אם היו רוצים, הם לא מסוגלים היום (ואני לא מדבר מאמן בכיר, אלא שם גדול בתור GM ומאמן בכיר תחתיו).
05 מאי 2017, 14:38
http://sports.walla.co.il/item/3062191יוזמי המחאה בראיון, גם אם לא מסכימים עם כל הנאמר, העובדה שהם קמו והתחילו לעשות היא מבורכת
05 מאי 2017, 14:46
RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3062191
יוזמי המחאה בראיון, גם אם לא מסכימים עם כל הנאמר, העובדה שהם קמו והתחילו לעשות היא מבורכת
מסכים. והעריכה של הכתבה נוראית. מלא שגיאות, בלי פיסוקים כמו שצריך. למות
05 מאי 2017, 14:48
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:לא נראה סמכות מקצועית משמעותית כי הם לא מעוניינים בכזאת, לא כי אין כסף. השנה היה כסף והם הלכו על פאקינג אדלשטיין.
אם אתה מדבר על אוטוריטה כמו מסינה לתפקיד ה-GM, אז גם הכסף הוא מרכיב פה. שלא יהיה ספק בכלל.
הם קודם כל לא רוצים. אבל גם אם היו רוצים, הם לא מסוגלים היום (ואני לא מדבר מאמן בכיר, אלא שם גדול בתור GM ומאמן בכיר תחתיו).
ברור שזה משחק תפקיד, אבל כשהרצון לא קיים זה בכל מקרה לא רלוונטי. יהיה להם נוח להגיד עכשיו (אולי אפילו כתגובה למחאה) שהם מאוד מעוניינים בדמות מקצועית סמכותית, אבל בגלל הטעויות של השנים האחרונות אין תקציב. היו להם מספיק הזדמנויות לבנות פה מערך מקצועי כמו שצריך. לא רק gm. סקאוטינג, פיזיולוגיה, תזונה וכו'. הם לא רוצים כזה.
05 מאי 2017, 14:50
אין ספק לגבי זה. אין מקום לתירוצים.
05 מאי 2017, 15:22
הצופה כתב:RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3062191
יוזמי המחאה בראיון, גם אם לא מסכימים עם כל הנאמר, העובדה שהם קמו והתחילו לעשות היא מבורכת
מסכים. והעריכה של הכתבה נוראית. מלא שגיאות, בלי פיסוקים כמו שצריך. למות
קשה מאוד לקרוא...
בכל מקרה, ממה שכן אפשר להבין, הדברים הם נכונים ומכוונים למקומות הנכונים.
זה כמובן לא יזיז לפדרמן או למזרחי, אבל זאת בהחלט סנונית ראשונה ומשמעותית.
05 מאי 2017, 15:42
MTA2311 כתב:לא נראה סמכות מקצועית משמעותית כי הם לא מעוניינים בכזאת, לא כי אין כסף. השנה היה כסף והם הלכו על פאקינג אדלשטיין.
אני חושב שבשלב הנוכחי הם אולי כן בשלים למשהו כזה, אבל זה כנראה כבר מאוחר מדי.
05 מאי 2017, 15:45
אחדשיודע כתב:אם אתה מדבר על אוטוריטה כמו מסינה לתפקיד ה-GM, אז גם הכסף הוא מרכיב פה. שלא יהיה ספק בכלל.
אני חושב שגם מאמן עם שם גדול יעבוד. זה לא חייב להיות בפורמט של GM-מאמן.
אבל ככל הנראה אין אפשרות להביא אף בעל מקצוע בכיר כרגע גם אם רוצים.
05 מאי 2017, 16:26
מכבי מינתה איש לניהול משברים
מקור : one
05 מאי 2017, 16:27
שובו של השובבני
05 מאי 2017, 16:34
בשלות כתב:מכבי מינתה איש לניהול משברים
מקור : one
בספורט 5 מדווח שזה יונה ויזנטל, שעשוי להשאר בהנהלה
05 מאי 2017, 16:40
חבל על הכסף. אם הוא יגיד להם מה באמת צריך לעשות כדי לצאת מהמשבר - הם לא יבצעו.
אם הוא לא יגיד להם את האמת - זה לא יעזור.
ככה או ככה, לא יצא מזה שום דבר.
אבל זה טוב שהם בפאניקה.
05 מאי 2017, 16:44
פרסום ראשון: גופת המומחה לניהול משברים שמינתה מכבי נמצאה הערב בביתו שבאיזור המרכז. המשטרה מעריכה כי נטל את חייו עקב חוסר יכולת להכיל את גודל המשבר במכבי ומתוך הבנה כי אין טעם לחיים.
ממטה האוהדים "להציל את מכבי מעצמה" נמסר כי הם יגיבו באמצעות מסמך עקרונות רשמי בהמשך, אך הם רואים את ניקולה כאחראי הראשי.
05 מאי 2017, 16:57
כל מינוי שאינו מינוי של GM שיקבל יד חופשית, לא רלוונטי לכלום. פלסטר ותו לא.
05 מאי 2017, 16:57
יונה ויזנטל... השם מוכר לי. עבדתי בYES לפני מליון שנה או משהו כזה, וזכור לי משהו מאז.
בכל מקרה, טוב לדעת שממנים מומחה לתקשורת כיועץ לענייני משברים של קבוצת כדורסל.
אני מתאר לעצמי שזה בערך שווה ערך לזה שאפל היתה ממנה את יוסי ביילין כמומחה ליציאה ממשברים במקום להחזיר את סטיב ג'ובס כמנכ"ל.
אבל, שיהיה בהצלחה כמובן.
05 מאי 2017, 16:58
קראתם את זה?
"אין לי תלונות לדייויד או לדני פדרמן, הם רוצים בטובת הקבוצה יותר ממני"
בהצלחה למחאה המוצלחת
05 מאי 2017, 17:01
my man כתב:קראתם את זה?
"אין לי תלונות לדייויד או לדני פדרמן, הם רוצים בטובת הקבוצה יותר ממני"
בהצלחה למחאה המוצלחת
נכון. גם לי זה צרם.
אבל לשם שינוי נראה לי שלא מדובר במישהו שיש לו אינטרס מיוחד ללקק להם, ולכן זה פחות נורא. מה גם שהם שירבבו את השם של דני במפורש במסמך שלהם.