ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V4

הודעהעל ידי yanay21 » 05 מאי 2017, 17:05

my man כתב:קראתם את זה?

"אין לי תלונות לדייויד או לדני פדרמן, הם רוצים בטובת הקבוצה יותר ממני"

בהצלחה למחאה המוצלחת

"כלי האדון לעולם לא יפרקו את ביתו של האדון"
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 05 מאי 2017, 17:06

jol9 כתב:

בהצלחה למחאה המוצלחת

נכון. גם לי זה צרם.
אבל לשם שינוי נראה לי שלא מדובר במישהו שיש לו אינטרס מיוחד ללקק להם, ולכן זה פחות נורא. מה גם שהם שירבבו את השם של דני במפורש במסמך שלהם.

שמע.. המחאה הזו פשוט מוזרה במקרה הטוב..
עד שקמים אנשים לעשות מעשה הם פשוט מפספסים את כל הקטע..

נניח שהם לא רוצים לדרוש שפדרמן ורקאנטי ילכו הביתה לפחות שיציגו אותם כאשמים המרכזיים- במקום זה דני וניקולה.
עוד פעם ראשי שעירים לעזאזל..

נמאס כבר מהאחיזת עיניים של ההנהלה הזו..
קחו אחריות ו-או שתלכו הביתה או שתפנו את כל הגיזרה המקצועית במועדון ללא שום נגיעה שלכם בדבר.

שום פיתרון אחר לא ישנה כלום ולא יחזיר את המותג שהושחת..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 05 מאי 2017, 17:09

נראה כמו התרגיל הראשון של יונה ויזנטל. להסית את האש מהבוסים לנושאי התפקידים.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2017, 17:10

my man כתב:
jol9 כתב:

בהצלחה למחאה המוצלחת

נכון. גם לי זה צרם.
אבל לשם שינוי נראה לי שלא מדובר במישהו שיש לו אינטרס מיוחד ללקק להם, ולכן זה פחות נורא. מה גם שהם שירבבו את השם של דני במפורש במסמך שלהם.

נניח שהם לא רוצים לדרוש שפדרמן ורקאנטי ילכו הביתה לפחות שיציגו אותם כאשמים המרכזיים- במקום זה דני וניקולה.

קחו אחריות ו-או שתלכו הביתה או שתפנו את כל הגיזרה המקצועית במועדון ללא שום נגיעה שלכם בדבר.

האמת שבראיון הם דווקא כן מפנים אצבע לבעלים. אבל אתה צודק שזה לא ממש משתקף במסמך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 מאי 2017, 17:11

yanay21 כתב:

בהצלחה למחאה המוצלחת

"כלי האדון לעולם לא יפרקו את ביתו של האדון"

איך אתה מכיר אותי..
פמיניזם זה אח
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי RomanR » 05 מאי 2017, 17:11

my man כתב:
jol9 כתב:

בהצלחה למחאה המוצלחת

נכון. גם לי זה צרם.

הם אמרו אבל שהגיע הזמן למנות מישהו אחד שיקבל את ההחלטות או ללכת הביתה.
אי אפשר להתפס לכל דבר שאנשים אומרים (למרות שגם אני הערתי להם על זה בדף הפייסבוק), ולא לנסות לעשות דבר
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי RomanR » 05 מאי 2017, 17:14

אגב, בהקשר של ויזנטל זה מעניין מה שגלדסטון כותב, שהוא נמצא כבר שבועיים בפגישות המועדון. בהתחשב בעובדה שפדרמן היה זה שרצה את שיבק, ואז התחרט אחרי כמה שעות בעקבות עצה כלשהי (כפי שסהר פרסם), ייתכן שויזנטל היה המייעץ כבר אז
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי yanay21 » 05 מאי 2017, 17:16

RomanR כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:

בהצלחה למחאה המוצלחת

נכון. גם לי זה צרם.

אי אפשר להתפס לכל דבר שאנשים אומרים (למרות שגם אני הערתי להם על זה בדף הפייסבוק), ולא לנסות לעשות דבר

אפשר להיתפס, ואף רצוי. אם נצא מנקודת הנחה שהקבוצה לא מרוסקת סופית(וזה דיון נפרד וארוך בפני עצמו), אז כן, צריך להיות סופר קיצוניים, בשני מובנים: לסלק את האנשים הנכונים, כלומר, לא דני וניקולה, ולסלק אותם מהר. יש כאלו שכתבו שלפחות מה שהם אומרים מראה על התחלה של תהליך, של מחשבה אחרת וכל מיני דברים כאלו. סבבה. אם היו עושים את זה לפני שנתיים, אולי אפילו שנה, הייתי נותן להם היי פייב. אנחנו שלוש שנים במסלול התרסקות, במקרה הטוב. במקרה הרע, המסלול הזה התחיל מאז סוף השושלת, מספאחיה ועד בלאט, ששם זה טושטש או נעצר, ואז הגיע לשיא של מגלומניה וטירוף עם האליפות ב2014. לא במקרה הכול התפוצץ ממש בעונה שאחרי. אם אנחנו לא מעבר לנקודת האל חזור, אנחנו מאוד קרובים אליה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2017, 17:16

RomanR כתב:אגב, בהקשר של ויזנטל זה מעניין מה שגלדסטון כותב, שהוא נמצא כבר שבועיים בפגישות המועדון. בהתחשב בעובדה שפדרמן היה זה שרצה את שיבק, ואז התחרט אחרי כמה שעות בעקבות עצה כלשהי (כפי שסהר פרסם), ייתכן שויזנטל היה המייעץ כבר אז

אני מנסה להבין מה ויזנטל מבין בתחום הזה, ואיזה נסיון יש לו בזה.

אם העצה שלו היתה "זה יפגע בתדמית המועדון" אז זאת עצה רעה
אם העצה שלו היתה "אל תעשו שום דבר, כי ממילא זה לא ישנה כלום, ורק תסנדלו את עצמכם לעונה הבאה" אז זאת עצה סבירה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 05 מאי 2017, 17:20

yanay21 כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:

בהצלחה למחאה המוצלחת

נכון. גם לי זה צרם.

אפשר להיתפס, ואף רצוי. אם נצא מנקודת הנחה שהקבוצה לא מרוסקת סופית(וזה דיון נפרד וארוך בפני עצמו), אז כן, צריך להיות סופר קיצוניים, בשני מובנים: לסלק את האנשים הנכונים, כלומר, לא דני וניקולה, ולסלק אותם מהר. יש כאלו שכתבו שלפחות מה שהם אומרים מראה על התחלה של תהליך, של מחשבה אחרת וכל מיני דברים כאלו. סבבה. אם היו עושים את זה לפני שנתיים, אולי אפילו שנה, הייתי נותן להם היי פייב. אנחנו שלוש שנים במסלול התרסקות, במקרה הטוב. במקרה הרע, המסלול הזה התחיל מאז סוף השושלת, מספאחיה ועד בלאט, ששם זה טושטש או נעצר, ואז הגיע לשיא של מגלומניה וטירוף עם האליפות ב2014. לא במקרה הכול התפוצץ ממש בעונה שאחרי. אם אנחנו לא מעבר לנקודת האל חזור, אנחנו מאוד קרובים אליה.

אני חושב שלא הובנתי כהלכה. לא התכוונתי לכך שהדברים שהם אומרים הם נכונים, אינני מסכים עם כך שהפדרמנים צריכים להשאר בשום קונסטלציה. הדבר היחיד שאני אומר, זה שהעובדה שהם עושים מעשה היא חשובה ולא מוערכת מספיק. כי לכתוב פוסטים בפורום צהבת כנראה לא יביא לסילוקם הפדרמנים
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2017, 17:24

להפסיק לקנות מנויים יביא לסילוקם של הפדרמנים. לא שום דבר אחר. זה הרבה פחות מסובך מלנסח מסמכים שנראים כמו חוזה שנכתב על ידי סטודנט למשפטים במכללת רפיח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2017, 17:29

MTA2311 כתב:להפסיק לקנות מנויים יביא לסילוקם של הפדרמנים. לא שום דבר אחר. זה הרבה פחות מסובך מלנסח מסמכים שנראים כמו חוזה שנכתב על ידי סטודנט למשפטים במכללת רפיח.

חוזה הדירה שלנו נוסח ע"י בוגר של מכללת רפיח...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2017, 17:31

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:להפסיק לקנות מנויים יביא לסילוקם של הפדרמנים. לא שום דבר אחר. זה הרבה פחות מסובך מלנסח מסמכים שנראים כמו חוזה שנכתב על ידי סטודנט למשפטים במכללת רפיח.

מקווה שגם ה prenup שלך
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2017, 17:34

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מקווה שגם ה prenup שלך

הלוואי... לצאת עם פחות ממה שבאתי אני לא אוכל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2017, 18:42

מוגדר כ"איש תוכן, שיווק ותקשורת". ניהל פרוייקט בוואלה בעברו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2017, 18:49

הצופה כתב:חבל על הכסף. אם הוא יגיד להם מה באמת צריך לעשות כדי לצאת מהמשבר - הם לא יבצעו.
אם הוא לא יגיד להם את האמת - זה לא יעזור.
ככה או ככה, לא יצא מזה שום דבר.

אבל זה טוב שהם בפאניקה.

אתם מבינים שמדובר ביחצ"ן שבא לנהל את משבר יחסי הציבור של הקבוצה נכון? זה לא מישהו שהולך לתת לדייויד ושמעון הצעות אופרטיביות.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מאי 2017, 20:03

משעשע אותי שמישהו חושב שהקטנה של התקציב היא צעד שאפשר לחיות איתו בשלום.
לא. זו מכת מוות למועדון. בדרך להפוך לז'לגיריס קובנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי RomanR » 05 מאי 2017, 20:38

מהפייסבוק:
כל מי שרוכש מנוי לעונה הקרובה, כל עוד ההנעלה הנוכחית נשארת במקומה, חוטא ומחטיא (מלשון חטא!! ).

כל עונה דפוס שחוזר על עצמו. כל עונה זורקים איזה לוקש עבש ורקוב להמונים, לפראיירים, כדי להראות "הנה השינוי", "הנה, אנחנו פועלים", "הנה אנחנו מסיקים מסקנות".

הכל הבל הבלים!! מסע של כחש ושקרים. כך גם מינוי בדש למנכ"ל, כמראית עין לשינוי ניהולי ומיקצועי, והנ"ל עזב בטריקת דלת, כי היה ברור שסרסו אותו מכל תפקיד וסמכות. כך גם "12 שחקני יורוליג".

הכל הבל הבלים. עונה שעברה זה היה ”12 שחקני יורוליג", ובשעה שכמה כאן כתבו הרבה לפני, ובאותו זמן על תועבתו של הפדרמן, רצו כל הפראיירים בהמוניהם לרכוש מנוי בעקבות האמירה הזו, ובמחיר גבוה מהעונה שעברה. ככה צורבים בתחבולה ובשקר תודעה בהמונים חסרי בינה.

תגידו - אתם סתומים? או עושים את עצמכם כאלה? מישהו פה באמת מאמין לסירחון השיקרי הזה של "איש מקצוע" ו"תוכניות לעתיד"??? תגידו - לא מאסתם? אין לכם עיניים בראש לראות ששוב תופרים לכם תועבת שקר? משקרים לכם בלי להניד עפעף??

עד שלא תחוטא באופן הרמטי תועבת הפדרמנים והמזרחים והרקנאטים וערימות הטינופת שלהם מפתחי המועדון, דבר לא ישתנה. הכל ימשיך כפי שהיה. תיתכן מיקריות פה ושם, שתסתום לזערורי ההבינה את השכל, בדיוק כפי שהיה ב-2014. אבל כל עוד חבורת ההנעלה הזו כאן - דבר לא ישתנה.

שלא יהיה לאיש ספק בכלל. לא תהילת המועדון והצלחתו המיקצועית בראש מעייניהם. זו היטפלות כעלוקה למשהו שהוא בבחינת ביזנס עם הכנסות עתק לכל השותפים. הצלחתו המיקצועית של המועדון אינה בראש הרשימה, ומעשיהם ותגובותיהם למשברים בעונה הזו ובעונות שקדמו לה מעידים כאלף עדים על סדרי העדיפויות שלהם. ההנעלה הזו עומדת בראש אירגון ספורט שעל פי כל מדד וקנה מידה הינו בעל ההכנסות הגבוהות ביותר באירופה בענף הכדורסל. והעובדה הזו אינה דוקא הודות לאולם ביתי בעל קיבולת גבוהה, או מבנה משחקים חריג במספרים, אלא רק הודות לחזירות לשמה מצד המוכר והתימחור, ולקהל לקוחות שבוי שמוכן לשלם כל מחיר. ומה החבורה הזו עושה עם העובדות הללו?? האם יתכן שאת כל התשואה הכספית הזו החבורה הזו משלשלת לכיסה?? האם מישהו כאן יכול לסתור או להפריך את הדברים האלה?

ממליץ בכל פה לכל אחד מכם לקרוא את ספרו החדש של אוהד גרינוואלד "המועדון". צאו ולימדו מי באמת אלה שני הטיפוסים האלה מזרחי ופדרמן.
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2017, 20:39

RomanR כתב:מהפייסבוק:
כל מי שרוכש מנוי לעונה הקרובה, כל עוד ההנעלה הנוכחית נשארת במקומה, חוטא ומחטיא (מלשון חטא!! ).

כל עונה דפוס שחוזר על עצמו. כל עונה זורקים איזה לוקש עבש ורקוב להמונים, לפראיירים, כדי להראות "הנה השינוי", "הנה, אנחנו פועלים", "הנה אנחנו מסיקים מסקנות".

הכל הבל הבלים!! מסע של כחש ושקרים. כך גם מינוי בדש למנכ"ל, כמראית עין לשינוי ניהולי ומיקצועי, והנ"ל עזב בטריקת דלת, כי היה ברור שסרסו אותו מכל תפקיד וסמכות. כך גם "12 שחקני יורוליג".

הכל הבל הבלים. עונה שעברה זה היה ”12 שחקני יורוליג", ובשעה שכמה כאן כתבו הרבה לפני, ובאותו זמן על תועבתו של הפדרמן, רצו כל הפראיירים בהמוניהם לרכוש מנוי בעקבות האמירה הזו, ובמחיר גבוה מהעונה שעברה. ככה צורבים בתחבולה ובשקר תודעה בהמונים חסרי בינה.

תגידו - אתם סתומים? או עושים את עצמכם כאלה? מישהו פה באמת מאמין לסירחון השיקרי הזה של "איש מקצוע" ו"תוכניות לעתיד"??? תגידו - לא מאסתם? אין לכם עיניים בראש לראות ששוב תופרים לכם תועבת שקר? משקרים לכם בלי להניד עפעף??

עד שלא תחוטא באופן הרמטי תועבת הפדרמנים והמזרחים והרקנאטים וערימות הטינופת שלהם מפתחי המועדון, דבר לא ישתנה. הכל ימשיך כפי שהיה. תיתכן מיקריות פה ושם, שתסתום לזערורי ההבינה את השכל, בדיוק כפי שהיה ב-2014. אבל כל עוד חבורת ההנעלה הזו כאן - דבר לא ישתנה.

שלא יהיה לאיש ספק בכלל. לא תהילת המועדון והצלחתו המיקצועית בראש מעייניהם. זו היטפלות כעלוקה למשהו שהוא בבחינת ביזנס עם הכנסות עתק לכל השותפים. הצלחתו המיקצועית של המועדון אינה בראש הרשימה, ומעשיהם ותגובותיהם למשברים בעונה הזו ובעונות שקדמו לה מעידים כאלף עדים על סדרי העדיפויות שלהם. ההנעלה הזו עומדת בראש אירגון ספורט שעל פי כל מדד וקנה מידה הינו בעל ההכנסות הגבוהות ביותר באירופה בענף הכדורסל. והעובדה הזו אינה דוקא הודות לאולם ביתי בעל קיבולת גבוהה, או מבנה משחקים חריג במספרים, אלא רק הודות לחזירות לשמה מצד המוכר והתימחור, ולקהל לקוחות שבוי שמוכן לשלם כל מחיר. ומה החבורה הזו עושה עם העובדות הללו?? האם יתכן שאת כל התשואה הכספית הזו החבורה הזו משלשלת לכיסה?? האם מישהו כאן יכול לסתור או להפריך את הדברים האלה?

ממליץ בכל פה לכל אחד מכם לקרוא את ספרו החדש של אוהד גרינוואלד "המועדון". צאו ולימדו מי באמת אלה שני הטיפוסים האלה מזרחי ופדרמן.

יופי. כן ירבו.
האוהדים של מכבי מתפכחים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2017, 21:37

הפייסוש מוסר ש..

חברים
לא לשכוח 50 שנות אליפות
גביע המדינה,
גביעי אירופה שהאחרון רק לפני 3 שנים! קצת פרופורציות !!!
גם אני אוהד ומנוי מאוכזב
בכל זאת קצת קרדיט !
אין ספק שיפיקו לקחים ..
הטעות האחרונה מאכזבת בהחלט
קווינסי מילר ? קווינסי מי ?
במצבו הנוכחי טוב יעשה אם יעבור
לענף אחר במחלקת השיקום
טעות שלדעתי תעלה באליפות :)
גם מנצסטר יונייטד הגדולה
מילאן , ליברפול ..
חווים שנים קשות ללא אליפויות
והאוהדים עדיין ממלאים האיצטדיון