גל גל כתב:מכיוון שמילר לא ישאר לדעתי אוקארו וויט תחליף ראוי מאוד אם רוצים שחקן באותו סגנון
הוא סגור במיאמי ובלי קשר יהיה לו ביקוש גדול באירופה (היווניות רדפו אחריו)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מכיוון שמילר לא ישאר לדעתי אוקארו וויט תחליף ראוי מאוד אם רוצים שחקן באותו סגנון
שועל כתב:טריי תומפקינס חופשי בקיץ?
שועל כתב:טריי תומפקינס חופשי בקיץ?
rc4991 כתב:שועל כתב:טריי תומפקינס חופשי בקיץ?
ריסקי מדי
לא הייתי הולך עליו
er79 כתב:רפאל נאה כותב הבוקר שעל פי דיווחים ברוסיה סטפן מרקוביץ קרוב לסגור במכבי
er79 כתב:רפאל נאה כותב הבוקר שעל פי דיווחים ברוסיה סטפן מרקוביץ קרוב לסגור במכבי
roy1000 כתב:er79 כתב:רפאל נאה כותב הבוקר שעל פי דיווחים ברוסיה סטפן מרקוביץ קרוב לסגור במכבי
זה במקום סילי או גאודלוק? בכל מקרה, זה אסון.
er79 כתב:אני לא יודע עד כמה זה אסון כי אני לא מספיק מכיר את השחקן כדי לדעת. ממה שהבנתי הוא רכז טהור ומוסר משובח שזה משהו שאין למכבי. כמו כן גם הבנתי שצסקא מעוניינת בו אם מילוש יעזוב כך שלא רואה סיכוי שהוא יגיע לפה. בכל מקרה מדובר בשחקן ששיחק בזניט שהיא לא מאריות אירופה אז צריך לקחת הכל בערבון מוגבל, אבל שוב-לא מכיר אותו מספיק כדי לקבוע משהו בעניינו.
שמואל1 כתב:זו תהיה טעות חמורה להביא את מרקוביץ'. הוא לא מתאים לשחק לצד מקל.
מכבי צריכה להביא בולדוזר אמריקאי עם הגנה ואתלטיות, סטייל וונאמייקר.
רכז טהור כמו מרקוביץ' יכול להתאים לקבוצת כוכבים כמו צסק"א, לא למכבי שם הוא צריך לסחוב את הקבוצה.
Weems13 כתב:שמואל1 כתב:זו תהיה טעות חמורה להביא את מרקוביץ'. הוא לא מתאים לשחק לצד מקל.
מכבי צריכה להביא בולדוזר אמריקאי עם הגנה ואתלטיות, סטייל וונאמייקר.
רכז טהור כמו מרקוביץ' יכול להתאים לקבוצת כוכבים כמו צסק"א, לא למכבי שם הוא צריך לסחוב את הקבוצה.
ומי אמר שמקל ישאר בעונה הבאה?
MTA2311 כתב:מי סגר איתו? יונה ויזנטל?
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מי סגר איתו? יונה ויזנטל?
מי זה ויזנטל הזה שכל הזמן מזכירים?
לא עקבתי בימים האחרונים. הביאו בשעה טובה מחליף לבדש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־13 אורחים