גם ללא שחקני NBA, שיוכלו להשתתף רק ב-2 מתוך 6 משחקי מוקדמות בסיבוב הראשון, זאת כנראה ההגרלה היותר קשה שיכלו לקבל. מבין הדרג השני (יוון, איטליה, צ'כיה ולטביה) - יוון, למרות הפרישה של ספאנוליס לפני שנתיים, זאת עדיין ככל הנראה הקבוצה הטובה יותר. בדרג השישי (איסלנד, רומניה, בריטניה ואוקראינה) יש לפחות שתי נבחרות חלשות יותר מבריטניה.
בעינייך אולי, בעייני מוקדם לקבוע. אנחנו עוד לא יודעים איזה סגל תעמיד כל נבחרת (כולל שלנו) ולא יודעים מי הנבחרת שתעלה מהמוקדמות (זו יכולה להיות בוסניה למשל). ובאופן כללי, לא חושב שהכדורסל הישראלי נמצא בפוזיציה מספיק טובה כדי להרגיש נוח עם ההגרלה הזו. מה גם שהבית שלנו מצטלב לאחר מכן עם בית G (סרביה, גרמניה, גאורגיה ועולה מהמוקדמות).
אני לא בטוח שהייתי רוצה שהנבחרת שלנו תעפיל לשם ותתבזה, אם וכאשר. מעניין אותי להיות שם רק אם אפשר להשיג משהו.
מה זהו הגישה הלוזרית הזאת? אני מקווה בשבילך שבחיים האישיים שלך אתה לא בגישה כזאת.
מה הקשר לוזרית? בדיוק הפוך. לא רוצה לראות שם את הנבחרת אם לא מגיע לה להיות שם (משמע אם תעפיל בזכות המתכונת החדשה, ולא בזכות היכולת שלה). אל תנתק את זה מהקונטקסט של הדיון.
rc4991 כתב:יוון, בריטניה ועלה משלב המוקדמות הראשון
פורסם לוח המשחקים של מוקדמות אליפות העולם 2019. ישראל תפתח במשחק בית ותסיים במשחק חוץ לא פשוט בבריטניה. * שימו לב, יתכן כי משחקי בית מסוימים יזוזו ביממה אחת אחורה
לשני המשחקים האחרונים (יוון בבית ב-29/28.6.18 ובריטניה בחוץ ב-2.7.18) עשויים להגיע שחקני NBA. אשמח באופן אישי לראות כאן את הגריק פריק.