jol9 כתב:#תמצא_לי_פודקאסט_כבר
FREAKONOMICS
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:#תמצא_לי_פודקאסט_כבר
roy1000 כתב:jol9 כתב:#תמצא_לי_פודקאסט_כבר
FREAKONOMICS
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:#תמצא_לי_פודקאסט_כבר
FREAKONOMICS
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:#תמצא_לי_פודקאסט_כבר
FREAKONOMICS
אחד הטובים.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:#תמצא_לי_פודקאסט_כבר
FREAKONOMICS
אחד הטובים.
חייבים להגיד שלנסוע אחרי יום עבודה, לא הרבה שעות שינה ולהאזין לפודקאסט, זה מתכון ודאי להירדמות על ההגה...
קרה לי הרגע.
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:
FREAKONOMICS
אחד הטובים.
חייבים להגיד שלנסוע אחרי יום עבודה, לא הרבה שעות שינה ולהאזין לפודקאסט, זה מתכון ודאי להירדמות על ההגה...
קרה לי הרגע.
שקרן. אם זה היה קורה לך, כבר לא היית כותב פה
החציל האצטקי כתב:מה מרקוביץ', מה?
אין לשחקן כזה מה לעשות פה.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:מה מרקוביץ', מה?
כי אין לו אפסייד, פוטנציאל או כל מילה לועזית אחרת?
אחלה שחקן, לא יודע אם אני מביא אותו כרכז המרכזי, אבל גם זה תלוי במי שיהיה בעמדות האחרות.
גל גל כתב:מי אמר שאוחיון ומקל יהיו במכבי שנה הבאה?
felix_r כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:מה מרקוביץ', מה?
אחלה שחקן, לא יודע אם אני מביא אותו כרכז המרכזי, אבל גם זה תלוי במי שיהיה בעמדות האחרות.
החציל צודק. אין שום טעם להביא את מרקוביץ' למכבי.
מרקוביץ' הוא רכז מאותו הסגנון של הרכזים הישראלים שלנו. גם אם הוא מרכז ברמה גבוה יותר, הוא לא בדיוק איום גדול בהתקפה.
זה יוצר בעיה, שבגלל שגם הוא לא השחקן הכי מצטיין בהתקפה, אי אפשר לשים אותו בחמישיה ביחד עם אחד מהישראלים מקל/אוחיון.
אנחנו צריכים רכז זר שהוא גם סקורר טוב, ואז אפשר להציב אותו בחמישיה ביחד עם אוחיון/מקל
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:מה מרקוביץ', מה?
felix_r כתב:גם אם תכתוב שהוא מנהל המשחק הכי טוב בהיסטוריה, עדיין זה לא משנה את העובדה, שהוא לא מתאים לשחק ביחד עם אוחיון או עם מקל, כי הוא קלעי בינוני מאוד.
ולא משנה כמה תגזים בלהלל אותו, אתה לא תשנה את העובדה שבשתי העונות האחרונות ביורוליג במדי מלאגה הוא לא קלע יותר מ 4 נקודות למשחק בממוצע.
זה שהעונה ביורוקאפ הוא פתאום נותן מספרים טובים יותר, מוכיח כנראה שזו היא הרמה המתאימה לו - יורוקאפ!
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:מה מרקוביץ', מה?
אין מנוחה לטרולים.
שועל כתב:felix_r כתב:גם אם תכתוב שהוא מנהל המשחק הכי טוב בהיסטוריה, עדיין זה לא משנה את העובדה, שהוא לא מתאים לשחק ביחד עם אוחיון או עם מקל, כי הוא קלעי בינוני מאוד.
ולא משנה כמה תגזים בלהלל אותו, אתה לא תשנה את העובדה שבשתי העונות האחרונות ביורוליג במדי מלאגה הוא לא קלע יותר מ 4 נקודות למשחק בממוצע.
זה שהעונה ביורוקאפ הוא פתאום נותן מספרים טובים יותר, מוכיח כנראה שזו היא הרמה המתאימה לו - יורוקאפ!
למה שישחק ביחד עם מקל או אוחיון? בהנחה שאחד מהם לא יהיה פה (כי אם כן אפשר לסגור את העונה מתחילתה), הוא בהחלט יכול להיות רכז מחליף טוב מאוד לרמה הזו, מה שלא מקל ולא אוחיון יכולים.
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:גם אם תכתוב שהוא מנהל המשחק הכי טוב בהיסטוריה, עדיין זה לא משנה את העובדה, שהוא לא מתאים לשחק ביחד עם אוחיון או עם מקל, כי הוא קלעי בינוני מאוד.
למה שישחק ביחד עם מקל או אוחיון? בהנחה שאחד מהם לא יהיה פה (כי אם כן אפשר לסגור את העונה מתחילתה), הוא בהחלט יכול להיות רכז מחליף טוב מאוד לרמה הזו, מה שלא מקל ולא אוחיון יכולים.
מחליף הוא יכול להיות, אבל רכזים מחליפים כבר יש לנו. לא צריך עוד רכז שהיריבות הולכות איתו מתחת לחסימה בפיק-נ-רול, כי הוא לא יעניש בשלשה. יש לנו את זה מספיק אצל מקל/אוחיון. אם כבר מביאים רכז זר, הוא צריך להיות שחקן מוביל.
יש לנו עכשיו סגל מלא זרים מחליפים, שמתקשים להוביל קבוצה אפילו בליגה המקומית. לא צריך עוד זרים מחליפים, ובמיוחד לא בתפקיד החשוב הזה - רכז!
jol9 כתב:שועל, אין לי בעיה עם השחקן, אני רק רוצה להבין משהו.
אתה בעצמך אומר שהוא אחלה רכז מחליף ליורוליג, ואנחנו מניחים שמקל/אוחיון יהיו כאן גם בעונה הבאה.
זה אומר שצריך להביא רכז מוביל, כלומר שלושה רכזים בקבוצה...
לדעתי, הרבה לפני שהולכים לכיוון הזה, צריך למלא את הפונקציות המרכזיות בסגל, שנכון להיום מרוקנות לחלוטין.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל, אין לי בעיה עם השחקן, אני רק רוצה להבין משהו.
אתה בעצמך אומר שהוא אחלה רכז מחליף ליורוליג, ואנחנו מניחים שמקל/אוחיון יהיו כאן גם בעונה הבאה.
זה אומר שצריך להביא רכז מוביל, כלומר שלושה רכזים בקבוצה...
לדעתי, הרבה לפני שהולכים לכיוון הזה, צריך למלא את הפונקציות המרכזיות בסגל, שנכון להיום מרוקנות לחלוטין.
בכל מצב צריך לטעמי שני מובילי כדור ראויים ליורוליג + אחד נוסף לגיבוי. אוחיון לא מחליף ראוי, וודאי לא מקל.
האם אני חושב שזה נכון להחתים שחקן בשלב הזה תחת מקבלי ההחלטות האלו וללא שהחתימו מאמן? ברור שלא. דיברתי לגופו של שחקן.