jol9 כתב:מי התקשר? שמעון? דני? ניקולה?
האמת היה מעניין לקבל כזה טלפון.
מישהו אחר כתב שם שדורון ג'מצ'י התקשר אליו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מי התקשר? שמעון? דני? ניקולה?
הצופה כתב:jol9 כתב:מי התקשר? שמעון? דני? ניקולה?
מישהו אחר כתב שם שדורון ג'מצ'י התקשר אליו
חזרתי לפני שעה מפגישה עם ג'מצ'י.הם מנסים בצורה יפה להרגיע את המחאות,להסביר שכל מה שאנחנו רואים ושומעים בתקשורת לא נכון,ושהולכים להיות שינויים מרחיקי לכת במכבי.הבעלים יעלו ליציע,יתנו לניקולה ולמאמן הבכיר שיגיע לבנות ולעבוד בשקט
הוא נתן את המילה שלו שיהיו שינויים,אמר שאחרי כל מה שהם תרמו למכבי מגיע להם צ'אנס לתקן.ומתוך כבוד לבחור,שגם ענה תשובות שהוא לא אמור לענות על חלק מהשאלות שלי,אני זורם איתו.מבחינתי,יש להם חודש.אם בחודש הזה יוחתם מאמן רציני (לדעתי זה יהיה שאראס) שיתנו לו לעבוד,הם הרוויחו את הצ'אנס שהוא דיבר עליו.אם לא,אז לא.אני לא מתכוון לשנות את דעתי פתאום,ואני לא מתכוון לעשות את מה שזה שבגד בנו עשה,ואתה יודע בדיוק למי אני מתכוון.הוא טוען שהם הולכים לשנות את הדברים שמפריעים לנו,הוא הבטיח שיהיו שינויים,נראה מה שווה המילה שלו
***הקמת גוש מעודד ביום חמישי בהיכל***
המון קולות של בעד ונגד מחאה או תמיכה, לטעמי ואני לא שופט אף אחד, המצב חרבנה וכולם מנסים להגיד את שעל ליבם וזה מובן לחלוטין.
אנחנו כארגון נמשיך להיות שם ורוצים ליצור מומנטום חיובי עד סוף העונה בשביל להביא דאבל (לא מתעלמים מהבעיות שיש, ועובדים מאחוריי הקלעים לפתור אותם).
אנחנו מזמינים כמה שיותר אוהדים שרוצים לתמוך ולעודד איתנו בגוש להגיע למשחק ביום חמישי.
אנחנו ניתן כרטיסים חינם ללא עלות למי שיגיע בשעה 20:00 לקיוסק בשער 11.
התנאים טיפה משתנים מבדר"כ, אז נא לקרוא היטב, ולא להפציץ בשאלות בהודעות פרטיות.
תנאים:
1. חולצה צהובה (לא כחולה, לא שחורה)
2. הגעה בשעה 20:00 בדיוק לקיוסק ליד שער 11 (מי שמאחר שייקח בחשבון שלא נהייה שם כשיאחר)
3. המצאות בגוש המעודד שימוקם באולם.
4 *חדש* השארת פיקדון של תעודה מזהה אשר תקבלו בסוף המשחק בחזרה (עקב זה שבמשחקים הקודמים אוהדים שקיבלנו דרכנו כרטיסים ישבו במקומות אחרים)
אין הגבלת כרטיסים, תביאו כמה שיותר חברים משפחה ואוהדים צהובים.
מי שמעוניין שירשום לי הודעה פרטית:
"שם מלא: פלוני אלמוני
מאשר את התנאים
שם מלא: ישראל ישראלי
מאשר את התנאים"
מקווה שהייתי מובן.
מכבי או מוות
יונתן gate 11
jol9 כתב:מה לא מגיע להם צ׳אנס נוסף?
סה״כ שלוש שנים של הדרדרות בלתי סבירה... אפשר לנסות עוד שנתיים-שלוש עד שיזרקו אותנו מהיורוליג.
jol9 כתב:מה לא מגיע להם צ׳אנס נוסף?
סה״כ שלוש שנים של הדרדרות בלתי סבירה... אפשר לנסות עוד שנתיים-שלוש עד שיזרקו אותנו מהיורוליג.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מה לא מגיע להם צ׳אנס נוסף?
אמר מי שהבטיח להיות אופטימי בקיץ
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מה לא מגיע להם צ׳אנס נוסף?
אמר מי שהבטיח להיות אופטימי בקיץ
אני מבטיח להיות אופטימי, וגם פסימי בו זמנית.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מה לא מגיע להם צ׳אנס נוסף?
הם הבטיחו בדיוק את מה שדרשת פה בתקופה האחרונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־19 אורחים