המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מישהו יודע מתי בערך מתחילים חידושי המנויים? תוהה מתי יגיעו ההכרזות על השאראסים והטיוסים שעוד שנייה נוחתים
yanay21 כתב:מישהו יודע מתי בערך מתחילים חידושי המנויים? תוהה מתי יגיעו ההכרזות על השאראסים והטיוסים שעוד שנייה נוחתים
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:מישהו יודע מתי בערך מתחילים חידושי המנויים? תוהה מתי יגיעו ההכרזות על השאראסים והטיוסים שעוד שנייה נוחתים
טיוס כבר נחת פה 100% גבר, תתעדכן
jol9 כתב:yanay21 כתב:מישהו יודע מתי בערך מתחילים חידושי המנויים? תוהה מתי יגיעו ההכרזות על השאראסים והטיוסים שעוד שנייה נוחתים
פעם בשביל לקנות אותנו היו צריכים להביא ״שמות״.
היום מספיק להביא נגר חביב ופעיל באינסטוש, וכוכב לשעבר כמאמן.
jol9 כתב:yanay21 כתב:מישהו יודע מתי בערך מתחילים חידושי המנויים? תוהה מתי יגיעו ההכרזות על השאראסים והטיוסים שעוד שנייה נוחתים
פעם בשביל לקנות אותנו היו צריכים להביא ״שמות״.
היום מספיק להביא נגר חביב ופעיל באינסטוש, וכוכב לשעבר כמאמן.
גל גל כתב:וואלה לדעתי שנה הבאה כל הישראלים עפים אולי חוץ מ פניני וואוחיון..ואנחנו נראה פה רענון של ישראלים דיבארטולומאו משעור טיוס אולי דוסון? טימור ?
roy1000 כתב:מעבר של ההנהלה ליציע לא ימכור מנויים. גם אלכס טיוס לא לבדו לא יעשה את זה.
גל גל כתב:וואלה לדעתי שנה הבאה כל הישראלים עפים אולי חוץ מ פניני וואוחיון..ואנחנו נראה פה רענון של ישראלים דיבארטולומאו משעור טיוס אולי דוסון? טימור ?
RomanR כתב:אני רק תוהה עם איזה אוהדים בדיוק נפגשו פדרמן וטלפז? מארגני המחאה טוענים שאף אחד ממכבי לא דיבר איתם ולא פנה אליהם.
מחר , אגב מתוכננת פעולה של המחאה, אינני יודע מה טיבה אבל נאמר שזה הזמן לפעילות בשטח
צהוב בנשמה כתב:RomanR כתב:אני רק תוהה עם איזה אוהדים בדיוק נפגשו פדרמן וטלפז? מארגני המחאה טוענים שאף אחד ממכבי לא דיבר איתם ולא פנה אליהם.
מחר , אגב מתוכננת פעולה של המחאה, אינני יודע מה טיבה אבל נאמר שזה הזמן לפעילות בשטח
אני לא בדקתי את לעומק אבל כנראה שגייט11 דיברו אם הנהלה,ושוב לא בדקתי אם גייט11 דיברו אם הנהלה,אם לא גייט 11 אז גייט7(הלב הצהוב),לגבי הפעולה של המחאה בצהריים אני יביא קישור.
RomanR כתב:יש מישהו מהפורום שמתכנן להצטרף למחאה מחר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55, גל גל ו־21 אורחים