המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:רחמנות על שמעון. גם העונה הזו וגם הבת זוג שלו עוזבת אותו. לטובת אישה.
http://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-583373
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:רחמנות על שמעון. גם העונה הזו וגם הבת זוג שלו עוזבת אותו. לטובת אישה.
http://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-583373
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שלא יגידו שלא תרמתי למחאה
ankram כתב:זה כל כך נמוך וצהוב , שאני לא מבין למה אתם מתעסקים בזה.
MTA2311 כתב:יותר הזדמנויות ללחוץ לו את היד ברחובות
הצופה כתב:איך הפוסט של שער11 עוד לא עלה פה?
אחדשיודע כתב:ankram כתב:זה כל כך נמוך וצהוב , שאני לא מבין למה אתם מתעסקים בזה.
ankram כתב:זה כל כך נמוך וצהוב , שאני לא מבין למה אתם מתעסקים בזה.
RomanR כתב:שלום לכולם,
השבוע התקיימה פגישה בינינו ובין בעלי הקבוצה וההנהלה, אותה יזמנו בעקבות מצב הקבוצה, ובה אמרנו את אשר על ליבנו בכלל הנושאים.
הפגישה הייתה פתוחה, שקופה ואמיתית והתקיימה באווירה חיובית. הבענו בפני ראשי הקבוצה את רצוננו לראות שינוי בשקיפות מול כלל האוהדים, במטרה לבנות מחדש את האמון בין הצדדים.
בעלי הקבוצה הודו בטעויות שנעשו בשנים האחרונות, וכן קיבלנו את הרושם כי בכוונתם לבצע עבודת מחקר רצינית על השינויים המתבקשים, הן בצד הניהולי והן בצד המקצועי.
הנחת היסוד, כפי שהוגדרה על ידם, היא שהדרך שננקטה עד כה, גם אם גרפה הצלחות בעבר, איננה מתאימה עוד.
התרשמנו כי הנהלת הקבוצה והבעלים נכונים להסיק מסקנות ולבצע שינויים מהותיים.
פגישה נוספת בין הצדדים נקבעה לימים הקרובים, בה נקבל התייחסות גם להצעות שהועלו על ידנו בפגישה.
נמשיך לדאוג לשים את כלל האוהדים והיחס לאוהדים במרכז. לשם כך, אנו קודם כל מאמינים בדרך של הדברות.
נעדכן גם לאחר הפגישה הבאה.
RomanR כתב:צהוב בנשמה כתב:RomanR כתב:אני רק תוהה עם איזה אוהדים בדיוק נפגשו פדרמן וטלפז? מארגני המחאה טוענים שאף אחד ממכבי לא דיבר איתם ולא פנה אליהם.
מחר , אגב מתוכננת פעולה של המחאה, אינני יודע מה טיבה אבל נאמר שזה הזמן לפעילות בשטח
אני לא בדקתי את לעומק אבל כנראה שגייט11 דיברו אם הנהלה,ושוב לא בדקתי אם גייט11 דיברו אם הנהלה,אם לא גייט 11 אז גייט7(הלב הצהוב),לגבי הפעולה של המחאה בצהריים אני יביא קישור.
כן כמו שחשבתי, גייט 11 דיברו איתם, והם הסיקו שהם מייצגים מישהו פרט לאותם זבי חוטם שנפגשו איתם
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־9 אורחים