המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני פוחד שאם אני אגיב שם, זה יתייג אותי לעולמים...
כשזה בת'רד ספאם אקראי, יהיה יותר קל להכחיש.
ד"א, ינאי אצלי... הוא ממש עף על אחד המנחים, ועל הזמר השמן מכרואטיה.
#רציתי_לכתוב_ליאב_אבל_כבר_אשאיר_ככה
jol9 כתב:אני פוחד שאם אני אגיב שם, זה יתייג אותי לעולמים...
כשזה בת'רד ספאם אקראי, יהיה יותר קל להכחיש.
ד"א, ינאי אצלי... הוא ממש עף על אחד המנחים, ועל הזמר השמן מכרואטיה.
#רציתי_לכתוב_ליאב_אבל_כבר_אשאיר_ככה
jol9 כתב: דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
jol9 כתב:אשתי קנתה איזשהו קינוח מזוויע בקופיקס... נראה לי שזאת הפעם הראשונה, שאני לא אסיים קינוח...
ואני באמת ניסיתי. דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
#אור_גאה
jol9 כתב:אשתי קנתה איזשהו קינוח מזוויע בקופיקס... נראה לי שזאת הפעם הראשונה, שאני לא אסיים קינוח...
ואני באמת ניסיתי. דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
#אור_גאה
Holiday_Armadillo כתב:קרואטיה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קרואטיה
ממש לא.
דיברתי עם native speaker כרואטי, שכולנו מכירים, ולמעשה זה לא (kruatia) אלא (חרואטיה), ובמחוז הצפוני על הגבול על סלובניה,
מבטאים את זה (פרואטיה - fruatia).
MTA2311 כתב:jol9 כתב: דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
עכשיו אתה מבין איך אשתך מרגישה
MTA2311 כתב:jol9 כתב: דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב: דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש כמה דרכים לדמיין, הכול רע ומצחיק
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קרואטיה
ממש לא.
דיברתי עם native speaker כרואטי, שכולנו מכירים, ולמעשה זה לא (kruatia) אלא (חרואטיה), ובמחוז הצפוני על הגבול על סלובניה,
מותר לצחוק על הכל, לא על איך מבטאים דברים
לא סתם הת'רד הקודם נעלם
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קרואטיה
ממש לא.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב: דחפתי לעצמי כמות עצומה של חומר בלתי מזוהה, אבל זה טו מאצ' אפילו בשבילי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש כמה דרכים לדמיין, הכול רע ומצחיק
אני ד''א, הלכתי לזווית של סוגים שונים של פלסטיק, אחרי שהיא ראתה 50 גוונים של אפור בפעם ה-15 ושכרה חדר מלון לבד לשעה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־16 אורחים