ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 20:17

toja27 כתב:די לקשקש על קיבל קבוצה במצב סביר, אין אף אחד שמאמין לזה כולל אתה. כולם יודעים שהקבוצה הזאת הייתה יורדת למטה ככה או ככה עם הדר או ברצוקאס או עם האיטלקי המסולסל. זה היה אוסף גרוע של שחקנים העונה במיוחד בפן המנטלי. בהתחשב בעובדה הזו, רמי הדר הביא תוצאות סבירות.

אל תבלבל אותם עם המציאות. כאן זה המקום היחידי בעולם שבו מאמן עם מאזן של 5-5 הוא "בושה שפירק את הקבוצה" ומאמן עם מאזן של 2 - 10,000 הוא "קורבן של הנסיבות".
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מאי 2017, 20:19

אלוהים.
נסיבות, מטבען ומעצם משמעותן, משתנות. הנסיבות של רמי היו שונות בתכליתן מהנסיבות של בגאצקיס. אפשר לדון (נניח) בשאלה האם הנסיבות האלה משנות, אבל אי אפשר להתכחש לשוני בינהן. נו באמת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 14 מאי 2017, 20:19

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:להגיד שרמי הדר נכשל בצורה קוליסאלית זה לא פחות הזוי מלהגיד שבגאצקיס פסיכי . אם אי אפשר לשפוט את בגאצקיס לפי התוצאות בגלל הסגל שנבנה העונה וההנהלה שהמאמנים צריכים תחתה אז אי אפשר לשפוט באותה מידה את רמי הדר או את ארז אדלשטיין. מה גם שהתוצאות של רמי הדר היו טובות משל בגאצקיס. ועוד לא ניתן לדעת בוודאות אם ציברס ווימס הביאו יותר תועלת או נזק לקבוצה. אם כבר לפטור מאמנים מאחריות בעונה הזאת אז לפחות להיות עקביים.

זה נכון במידת מה, למרות שרמי הדר קיבל את הקבוצה בסיטואציה שונה לגמרי, כשהיא עדיין הייתה בעלת סיכויים ביורוליג, הייתה בסגל מלא ועם יותר ממוביל כדור אחד (שזה מה שהיה לבגצקיס רוב הזמן), ועדיין לא התפרקה מנטלית עד סוף תקופתו של רמי הדר, שתחתיו היא הגיעה למצב הזה והיא עדיין שם עד היום.

אבל בהיבט של עצם המינוי אין מה להשוות. למנות מאמן עם רזומה כמו של רמי למועדון כמו מכבי זה הזוי, וזה טבעי לחשוב שיש לו חלק גדול יותר בכישלון ממה שיש לבגצקיס.

עזוב את המינוי, אתה כל הזמן מדבר איתי על המינוי. בפועל הוא היה סביר בהתחשב בקבוצה השבירה מנטלית ממילא שהייתה לו. זה שהיה למכבי סיכוי ביורוליג לא הופך את הקבוצה לחזקה יותר. הכל היה עניין של זמן בסופו של דבר. בהתחשב בשחקנים המפוקפקים והשבירים שהעמידו לרשות המאמנים , רמי הדר היה בסדר גמור.

בוא נגיד שאין לנו שום הוכחה שהוא היה בסדר גמור, בדיוק כמו שאין לנו הוכחה לההפך מכך.

עצם המינוי היה גרוע והתוצאה גם היא לא משהו שאפשר לנפנף בו. רמי הצליח רק בחיפה, גם שם הוא לא הבריק מקצועית, אבל חיפה הייתה קבוצה לוחמנית וכולם ייחסו את זה לו, בפועל חיפה נשארה לוחמנית גם אחרי שהוא עזב, בגלל השחקנים, ולמכבי ולנפויל כמו שאנחנו יודעים הוא לא שום דבר מזה.

בסדר אתה מוזמן להאמין שאם במקום הדר היו ממנים את סשה אוברדוביץ', או את קזלאסקאוס הקבוצה הייתה משגשגת יותר וכמובן גם לזה אין שום הוכחות. אני אומר שבהתחשב בדעתי שהקבוצה הייתה רעה הוא הביא תוצאות סבירות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 14 מאי 2017, 20:24

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:להגיד שרמי הדר נכשל בצורה קוליסאלית זה לא פחות הזוי מלהגיד שבגאצקיס פסיכי . אם אי אפשר לשפוט את בגאצקיס לפי התוצאות בגלל הסגל שנבנה העונה וההנהלה שהמאמנים צריכים תחתה אז אי אפשר לשפוט באותה מידה את רמי הדר או את ארז אדלשטיין. מה גם שהתוצאות של רמי הדר היו טובות משל בגאצקיס. ועוד לא ניתן לדעת בוודאות אם ציברס ווימס הביאו יותר תועלת או נזק לקבוצה. אם כבר לפטור מאמנים מאחריות בעונה הזאת אז לפחות להיות עקביים.

זה נכון במידת מה, למרות שרמי הדר קיבל את הקבוצה בסיטואציה שונה לגמרי, כשהיא עדיין הייתה בעלת סיכויים ביורוליג, הייתה בסגל מלא ועם יותר ממוביל כדור אחד (שזה מה שהיה לבגצקיס רוב הזמן), ועדיין לא התפרקה מנטלית עד סוף תקופתו של רמי הדר, שתחתיו היא הגיעה למצב הזה והיא עדיין שם עד היום.

אבל בהיבט של עצם המינוי אין מה להשוות. למנות מאמן עם רזומה כמו של רמי למועדון כמו מכבי זה הזוי, וזה טבעי לחשוב שיש לו חלק גדול יותר בכישלון ממה שיש לבגצקיס.

עזוב את המינוי, אתה כל הזמן מדבר איתי על המינוי. בפועל הוא היה סביר בהתחשב בקבוצה השבירה מנטלית ממילא שהייתה לו. זה שהיה למכבי סיכוי ביורוליג לא הופך את הקבוצה לחזקה יותר. הכל היה עניין של זמן בסופו של דבר. בהתחשב בשחקנים המפוקפקים והשבירים שהעמידו לרשות המאמנים , רמי הדר היה בסדר גמור.

בוא נגיד שאין לנו שום הוכחה שהוא היה בסדר גמור, בדיוק כמו שאין לנו הוכחה לההפך מכך.

עצם המינוי היה גרוע והתוצאה גם היא לא משהו שאפשר לנפנף בו. רמי הצליח רק בחיפה, גם שם הוא לא הבריק מקצועית, אבל חיפה הייתה קבוצה לוחמנית וכולם ייחסו את זה לו, בפועל חיפה נשארה לוחמנית גם אחרי שהוא עזב, בגלל השחקנים, ולמכבי ולהפועל כמו שאנחנו יודעים הוא לא הביא שום דבר מזה.

בסדר אתה מוזמן להאמין שאם במקום הדר היו ממנים את סשה אוברדוביץ', או את קזלאסקאוס הקבוצה הייתה משגשגת יותר וכמובן גם לזה אין שום הוכחות. אני אומר שבהתחשב בדעתי שהקבוצה הייתה רעה הוא הביא תוצאות סבירות.

איך זה קשור למה שכתבתי?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 20:26

אין שום נסיבות בעולם שיכולות להסביר את המאזן של בגאצקיס. אין שום נסיבות שיכולות להסביר את העובדה שאין לקבוצה הזו שום שיטה או שום רוטציות אחרי 5 חודשים שאיש הזה מאמן פה. אין שום נסיבות שיכולות להצדיק את מה שקורה בפסקי זמן.

שום נסיבות ושום נעליים.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 14 מאי 2017, 20:28

אם יש אנשים ששולחים בן אדם לאשפוז אחרי כל משחק, זה כבר לא איזה כינוי או סתם קטע מצחיק. מכבי נמצאת בתקופה הכי גרועה בתולדותיה, לפחות מאז שהיא נהייתה מכבי(כלומר, כל מיני מאזנים מתקופת הפלמ"ח לא מעניינים), להחתים מאמן בתור המאמן המאתיים שדורך פה העונה, ולהגיד שהוא הכי גרוע אי פעם, זו בעיה רצינית. הנסיבות כל כך רעות שאי אפשר באמת לבודד את זה. כמו שבזמנו גודס הועלה על המוקד, וכשהערפל התבהר התגלה שהוא כן ידע מה צריך, ושאם היה מקבל מה שהוא ביקש(וזה לא היה הרבה), היינו בפיינל פור. בגאצקיס, נפש רעועה ככל שתהיה לו, ידע שצריך להשאיר את סימפסון. שלא לדבר על כל השחקנים האחרים ששיחררו לו ולא הביאו להם מחליפים. יכול להיות שהוא מאמן רע. יכול להיות שהוא המאמן הכי רע בהיסטוריה האנושית כולה, אבל כרגע, בשלב הזה, היה לו המזל הרע מאוד לא רק להיות עוד חולייה בשרשרת ארוכה של מאמנים העונה, אלא החולייה הכי עכשווית בתהליך התפרקות של שלוש שנים במקרה הטוב, ואולי עשור במקרה הרע. צריך לזכור שאמנם המאמנים מתחלפים, אבל שחקנים רבים נשארים, והם סוחבים על הגב את הייאוש, את הגועל של שלוש שנים משפילות. בשלב מסויים, זה משפיע על כל המשחק. שום מאמן שיבוא לא ינער אותם מזה. מכבי תל אביב היא לא אינדיקציה לכלום, לא לשחקנים ולא למאמנים. רק לקברניטים שמנהלים אותה. לא אומר שהוא בהכרח טוב, אבל הוא לא רע כמו שהוא נראה פה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 20:52

אפשר להגיד עוד מליון פעמים שאי אפשר להסיק שום דבר, אבל גם בפעם המליון זה לא יהיה קשור למציאות. הרוב המוחלט של השחקנים והמאמנים שנכשלו במכבי, לא הצליחו בשום מקום אחר גם אחר כך. עובדה.

אין שום כישוף במכבי שגרם לבגאצקיס לא למצוא שיטה או להתייצב על רוטציה אחרי 5 חודשים.

שלחו את בגאצקיס להתאשפז בפורום באינטרנט. אוי גוואעלד. מה יקרה לנפש העדינה שלו? איזה עוול נוראי.

יאללה, יאללה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 מאי 2017, 20:57

אלוהים, איזה חפירה מיותרת.

כל מאמן שדרך פה היה בררה.
כולם סבלו מהנסיבות והתעלו על עצמם והיו גרועים מעל לציפיות.

בגאצקיס לא מאה. רמי בטח לא מאה. ארז גם כן.
תתקדמו
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 14 מאי 2017, 21:07

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:

צודק, הוא גם הוכיח בהפועל הוא כמה הוא טוב

צודק, כי לתת עונה טובה בהפועל תל אביב השבורה זאת האינדקציה.

כבר התייאשתי...
הבן אדם קיבל קבוצה במצב סביר (בטח בליגה התנודתית שלנו), עם חומר לאליפות פלוס גארד תותח שהוחתם והוא נכשל כישלון חרוץ
וזה בלי לדבר על כל השחקנים שהוא הסתכסך איתם והאדמה החרוכה שהוא השאיר אחריו

די לקשקש על קיבל קבוצה במצב סביר, אין אף אחד שמאמין לזה כולל אתה. כולם יודעים שהקבוצה הזאת הייתה יורדת למטה ככה או ככה עם הדר או ברצוקאס או עם האיטלקי המסולסל. זה היה אוסף גרוע של שחקנים העונה במיוחד בפן המנטלי. בהתחשב בעובדה הזו, רמי הדר הביא תוצאות סבירות.

דיברתי על הפועל, שמשום מה אתה מתעלם מהכישלון המוחלט שלו שם תחת תנאים נהדרים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 22:20

my man כתב:מה?
לא.

מה לא אורי? מה לא? אין לא את המאזן הכי גרוע בהסטוריה למאמן במכבי?

כשאתה אומר "לא" על מה בדיוק אתה מבסס את זה (חוץ מלחזור אחרי אנשים אחרים פה שלא מסוגלים להתגבר על הבושה שהם טענו שהוא מאמן טוב)?

אני אומר שהוא המאמן הכי גרוע בהסטוריה של מכבי. אני תומך את הטענה שלי ברקוד שלו (הכי גרוע בהסטוריה), בזה שאין ולא הייתה למכבי שום שיטה תחתיו, בזה שהרוטציות שלו משתנות ממשחק למשחק בצורה לא ברורה ולא קשורה, ובזה ששחקנים שוב ושוב מתקנים אותו בפסקי זמן כי פשוא אין לו מושג ויש עוד אם תרצה.

עכשיו בוא תכתוב פסקה שתנקוב בשם של מאמן אחר שהיה במכבי ותסביר לי איך למרות שלבגאצקיס יש את המאזן הכי גרוע בהסטוריה של הקבוצה, עדיין היה מאמן יותר גרוע ממנו במועדון. לכתוב "מה? לא" כל אחד יכול.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 22:24

אהבתי שעדיני הנפש של הפורום מדברים על "רצח אופי". ממש. אולי כדאי שהאנשים שמדברים על "רצח אופי" יקראו קצת את ההודעות של עצמם ויקבלו טיפת מודעות עצמית.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מאי 2017, 22:24

עוד שקרים? אני הייתי מהמתנגדים הנחרצים להחתמה שלו פה. אני פשוט מסוגל להתאים את עצמי למציאות משתנה ולא מתאים את המציאות לאמירות נחרצות ולא מבוססות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 22:28

MTA2311 כתב:עוד שקרים? אני הייתי מהמתנגדים הנחרצים להחתמה שלו פה. אני פשוט מסוגל להתאים את עצמי למציאות משתנה ולא מתאים את המציאות לאמירות נחרצות ולא מבוססות.

אתה רוצה שנחזור לדיונים שהיו פה כשהוא הגיע? "להתאים את עצמך למציאות משתנה"? את זה אתה אומר בתור מישהו שמדבר בלי הרף על מאמן שפוטר לפני חצי שנה והיה במאזן 5-5? אתה באמת רוצה לדבר על אמירות נחרצות? וכן, יש מציאות והמציאות היא מאוד מאוד נחרצת. למעשה, היא בלתי ניתנת לערעור גם עם מליון הודעות ספאם.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מאי 2017, 22:30

ההגדרה שלך לספאם מעניינת. במשך חודשים לא כתבת פה שום דבר חוץ מוריאציות שונות למילה "פסיכי"

ואין דבר שישמח אותי יותר אם תחזור להודעות שנכתבו אחרי החתימה שלו. בבקשה תעשה את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 22:33

MTA2311 כתב:ההגדרה שלך לספאם מעניינת. במשך חודשים לא כתבת פה שום דבר חוץ מוריאציות שונות למילה "פסיכי"

ואין דבר שישמח אותי יותר אם תחזור להודעות שנכתבו אחרי החתימה שלו. בבקשה תעשה את זה.

כמו שאמרתי, מודעות עצמית זה לא הצד החזק פה. אני עדיין מחכה לניתוח שיטות האימון המהפכניות של בגאצקיס שהופכות אותו למאמן על שנפל "קורבן לנסיבות".

אה, ואם אתה רוצה הגדרה לספאם - זה די קל. בערך 90% מההודעות של האנשים שטוענים ל"רצח אופי".
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 14 מאי 2017, 22:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 14 מאי 2017, 22:33

אני רק צץ פה כדי להזכיר שבחלק גדול מהתקופה של בגצקיס ראד, כן ראד, תפקד כרכז מחליף, את יכולות הכדרור הבסיסיות שלו אנחנו מכירים.

זה לא רק זה אבל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 22:36

שועל כתב:אני רק צץ פה כדי להזכיר שבחלק גדול מהתקופה של בגצקיס ראד, כן ראד, תפקד כרכז מחליף, את יכולות הכדרור הבסיסיות שלו אנחנו מכירים.

זה לא רק זה אבל.

ומה היה המאזן של בגאצקיס כשראד לא היה רכז מחליף? יותר טוב? כשחטפנו 40 הפרש מול פאקינג גאלאטסראי זה היה בגלל שראד היה רכז מחליף? או שזה היה בגלל ה"נסיבות"?
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 14 מאי 2017, 22:42

roy1000 כתב:
שועל כתב:אני רק צץ פה כדי להזכיר שבחלק גדול מהתקופה של בגצקיס ראד, כן ראד, תפקד כרכז מחליף, את יכולות הכדרור הבסיסיות שלו אנחנו מכירים.

זה לא רק זה אבל.

ומה היה המאזן של בגאצקיס כשראד לא היה רכז מחליף? יותר טוב? כשחטפנו 40 הפרש מול פאקינג גאלאטסראי זה היה בגלל שראד היה רכז מחליף? או שזהז היה בגלל ה"נסיבות"?

40 הפרש חטפנו גם תחת רמי הדר מול הכוכב האדום.
רצף ההפסדים וההתרסקות של מכבי בליגה הייתה במצב שאפילו בעמדה 2 לא היו שחקנים שמסוגלים להוביל כדור בצורה הכי מינימלית.

הקבוצה הזאת רעה, הכי רעה שהייתה כאן, אין לה יתרון ממשי כמעט על אף קבוצה בליגה, וודאי לא כשגאודלוק וסילי פצועים. מודבר בקבוצה עם שני שחקנים שכבר לא מסוגלים לשחק כדורסל מקצועני (פניני וסמית), מפגרים (לנדסברג ראד) ונגרים (אייברסון שגב מקל ואוחיון).

קבוצה שמעיפה מאמנים על ימין ועל שמאל, המאמן משחק עם אקדח צמוד לרקה, אין לו את האוטוריטה מלאה אפילו בנוגע לחילופים, אין לו מילה בנוגע לסגל, מועדון מבולגן ואומלל שאי אפשר להוכיח ממנו כלום.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 14 מאי 2017, 22:51

שועל כתב:40 הפרש חטפנו גם תחת רמי הדר מול הכוכב האדום.
רצף ההפסדים וההתרסקות של מכבי בליגה הייתה במצב שאפילו בעמדה 2 לא היו שחקנים שמסוגלים להוביל כדור בצורה הכי מינימלית.

הקבוצה הזאת רעה, הכי רעה שהייתה כאן, אין לה יתרון ממשי כמעט על אף קבוצה בליגה, וודאי לא כשגאודלוק וסילי פצועים. מודבר בקבוצה עם שני שחקנים שכבר לא מסוגלים לשחק כדורסל מקצועני (פניני וסמית), מפגרים (לנדסברג ראד) ונגרים (אייברסון שגב מקל ואוחיון).

קבוצה שמעיפה מאמנים על ימין ועל שמאל, המאמן משחק עם אקדח צמוד לרקה, אין לו את האוטוריטה מלאה אפילו בנוגע לחילופים, אין לו מילה בנוגע לסגל, מועדון מבולגן ואומלל שאי אפשר להוכיח ממנו כלום.

תרגיל במתמטיקה:
1. 83 פחות 58 = ???? (רמז: פחות מ- 40)
2. 102 פחות 63 (רמז: קרוב ל- 40)

עכשיו תגיד לי שוב מי הפסיד למי ובכמה (וזה בלי לדבר על הפערים באיכות הקבוצות)?

הקבוצה הזו רעה, ועדיין היא יותר רעה עם בגאצקיס מאשר עם רמי הדר (והייתה ככה מהרגע הראשון שהלטבי הגיע). עובדתית.

כל השאר זה קשקושים.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 14 מאי 2017, 22:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 14 מאי 2017, 22:55

roy1000 כתב:
שועל כתב:40 הפרש חטפנו גם תחת רמי הדר מול הכוכב האדום.

תרגיל במתמטיקה:
1. 83 פחות 58 = ???? (רמז: פחות מ- 40)
2. 102 פחות 63 (רמז: קרוב ל- 40)

עכשיו תגיד לי שוב מי הפסיד למי ובכמה (וזה בלי לדבר על הפערים באיכות הקבוצות).

הקבוצה הזו רעה, ועדיין היא יותר רעה עם בגאצקיס מאשר עם רמי הדר (והייתה ככה מהרגע הראשון שהלטבי הגיע). עובדתית.

כל השאר זה קשקושים.

החישוב המספרי הזה הוא קשקוש, מדובר בשני משחקים שבהם מכבי הייתה שק חבטות מושלם והתוצאה הסופית ממש לא מעניינת.

עובדתית רמי הדר דרדר את מכבי ובגצקיס לא הצליח להרים אותה, נכון שהייתה לו התחלה טובה אבל הסיום שלו היה נוראי.

עובדתית בגצקיס שיחק רוב הזמן שלו עם סגל לא אפשרי.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 מאי 2017, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־6 אורחים