פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 מאי 2017, 11:06
MaccabiTA כתב:יוסי22 כתב:זה נשמע כאילו הוא פצע את לאונרד ולא שהוא בחר לשחק פצוע ככה שכל נחיתה על הרגל מחמירה לו את הפציעה ...
החזרה של גולדן הייתה שילוב של 19 נקודות ברבע של קרי והפציעה של לאונרד שפגעה בספרס גם התקפית וגם הגנתית על דוראנט .
מאמין שבמשחק הבא כבר נראה את גולדן חוזרים לעצמם ומנצחים בקלות , גם עם לאונרד .
זה שלאונרד חזר לשחק פצוע לא אומר שצריך למתוח רגל בלי סיבה ולהוסיף דילוג מיותר אחרי נחיתה כדי לפצוע אותו
https://twitter.com/RealTomPetrini/stat ... 3676138496
אוי נו באמת , לא היה פה שום דבר מכוון.
מצחיק שמדברים על הדברים האלו , ביחוד מהצד של סאן אנטוניו (ברוס "לי" בואן any one?)
15 מאי 2017, 12:14
מצחיק אותי שמדברים על "גנבה" "שוד" כאילו כל קבוצה בNBA חוזרת מ25 הפרש מול סאן אנטוניו נטולת קוואי.
15 מאי 2017, 12:22
לא נראה מכוון. לגמרי חלק מהמשחק...
15 מאי 2017, 20:35
ankram כתב:MaccabiTA כתב:יוסי22 כתב:זה נשמע כאילו הוא פצע את לאונרד ולא שהוא בחר לשחק פצוע ככה שכל נחיתה על הרגל מחמירה לו את הפציעה ...
החזרה של גולדן הייתה שילוב של 19 נקודות ברבע של קרי והפציעה של לאונרד שפגעה בספרס גם התקפית וגם הגנתית על דוראנט .
מאמין שבמשחק הבא כבר נראה את גולדן חוזרים לעצמם ומנצחים בקלות , גם עם לאונרד .
זה שלאונרד חזר לשחק פצוע לא אומר שצריך למתוח רגל בלי סיבה ולהוסיף דילוג מיותר אחרי נחיתה כדי לפצוע אותו
https://twitter.com/RealTomPetrini/stat ... 3676138496
אוי נו באמת , לא היה פה שום דבר מכוון.
מצחיק שמדברים על הדברים האלו , ביחוד מהצד של סאן אנטוניו (ברוס "לי" בואן any one?)
בבואן היו הרבה דברים נהדרים וכן, לפעמים הוא גם עשה דברים בזויים
חולי אחד לא מצדיק חולי אחר, זה ששחקן ספרס פצע מישהו ב2007 לא מצדיק ששחקן ספרס ייפצע במכוון ב2017.
נחמד שכולם פה על "אוי נו באמת" אבל כמה פרשנים, חלקם שחקני עבר, די בטוחים שמה שקרה פה היה מכוון, לי זה גם נראה מכוון אבל אין יותר מדי טעם להמשיך להתעסק בזה, חבר שעל זה תוכרע סדרה שיכלה להיות מרתקת.
15 מאי 2017, 20:36
שועל כתב:מצחיק אותי שמדברים על "גנבה" "שוד" כאילו כל קבוצה בNBA חוזרת מ25 הפרש מול סאן אנטוניו נטולת קוואי.
הפעם הראשונה בעידן פופ שקבוצה כלשהי חוזרת מפיגור 25+ נגד הספרס (אחרי יותר מ300 משחקים כאלה)
16 מאי 2017, 00:01
Despite Gregg Popovich's pointed criticisms, no further action from the NBA is expected with regard to Zaza Pachulia, league sources say
16 מאי 2017, 01:26
מקווה שלפחות הקארמה תעשה את שלה אם הליגה לא
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
16 מאי 2017, 02:14
פופ נשמע די נחרץ ועצבני
https://mobile.twitter.com/JabariJYoung ... 4897743872מקווה שלברון יביא לקליבלנד אליפות שנייה
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
16 מאי 2017, 05:37
בוסטון ניצחה את משחק 7 ועלתה לגמר האזורי, היא תתמודד מול קליבלנד כשיתרון הביתיות הוא של בוסטון.
16 מאי 2017, 08:04
נראה לי שהלכת קצת רחוק חבר (עם קליבלנד).
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 16 מאי 2017, 08:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
16 מאי 2017, 08:14
אחדשיודע כתב:נראה לי שהלכת קצת רחוק חבר (עם קליבלנד).
לא מעריץ גדול של לברון, אבל אם אחרי המעבר של דוראנט עוד הייתי חצוי לגבי את מי אני שונא יותר מהקבוצות, אחרי שזאזא גמר לנו את העונה אני עם האיש שלימד את אמריקה לספור.
Not one, not two, not three, not four..
16 מאי 2017, 08:20
מאחל ללברון לספור הפסד חמישי בגמר.
ונדמה לי שגם הדיבורים על פאצ׳וליה קצת הרחיקו לכת. עם כל הכבוד לפופ, שמנסה כמובן לשמור על השחקנים שלו ומדבר מאמוציות, מדובר בסופו של דבר בשחקן (מאוד מגושם) שמשחק חזק. אפשר לאהוב ואפשר שלא (סביר להניח שגם אוהדי גולדן סטייט לא הרגישו אליו יותר מידי חיבה אחרי הפציעה של דוראנט), אבל זה בוודאי לא שווה התערבות של הליגה. בכלל, זה מתחיל להיות מגוחך שאחרי כל פיפס יש קריאות להתערבות, חשבתי שכבר מיצו את זה אחרי ההחלטה השערורייתית בגמר של העונה שעברה.
16 מאי 2017, 08:47
אחדשיודע כתב:מאחל ללברון לספור הפסד חמישי בגמר.
ונדמה לי שגם הדיבורים על פאצ׳וליה קצת הרחיקו לכת. עם כל הכבוד לפופ, שמנסה כמובן לשמור על השחקנים שלו ומדבר מאמוציות, מדובר בסופו של דבר בשחקן (מאוד מגושם) שמשחק חזק. אפשר לאהוב ואפשר שלא (סביר להניח שגם אוהדי גולדן סטייט לא הרגישו אליו יותר מידי חיבה אחרי הפציעה של דוראנט), אבל זה בוודאי לא שווה התערבות של הליגה. בכלל, זה מתחיל להיות מגוחך שאחרי כל פיפס יש קריאות להתערבות, חשבתי שכבר מיצו את זה אחרי ההחלטה השערורייתית בגמר של העונה שעברה.
זאזא שחקן מלוכלך לא מהיום, מגושם הוא אולי כן אבל שה תמים הוא ממש לא
יהיה לי קשה לצפות בגמר השנה בין 2 הקבוצות הכי פחות אהובות עליי בליגה, אבל לצערי זה כנראה ילך למפרץ.
ואם כבר שנאה ללברון, כמו שאמרתי בתחילת העונה (ולא מאיזה פרץ רגשות שלילי כי הגרוזיני פצע לי את הילד), אני חושב שהמהלך של KD היה יותר פחדני ומאכזב מזה של לברון כשהחליט לקחת את הטאלנטס שלו דרומה.
16 מאי 2017, 08:53
האמת שאותי פחות מעניינת החלטה כזאת או אחרת. לא אוהב את האישיות המוחצנת של לברון באופן כללי.
פעם "המלוכלך" שכולם מדברים עליו היה תנאי התקבלות לליגה. תחרותי, אגרסיבי, אחד שנותן 100% על המגרש.
וכן, בנוסף לכל אלו, הוא מגושם בקטע אחר. זה לא מנקה אותו מאחריות אם הוא פוצע מישהו, אבל קצת מגזימים איתו. הרי זה לא שהפציעה של קוואי הגיעה out of nowhere, האזור הזה היה רגיש/פגוע בלי קשר לפא'צוליה האכזר.
16 מאי 2017, 09:24
נכון, רק שפאצ׳וליה האכזר, במקרה, גלש לכיוון קרסוליים של שחקן אחר דווקא במקרה הזה.
יש להיות אגרסיבי ויש להכנס מתחת לשחקן שנוחת מג׳אמפ שוט כשאתה יודע שהוא פצוע בקרסול, זה לא אגרסיבי, זה מטונף.
אגרסיבי אני אוהב, לוחמני אני מעריך, זה לא זה ולא זה. זה פשוט מלוכלך ומיותר, שום דבר אחר.
שונא את האופי של לברון, אהבתי מאוד את דוראנט, איכזב אותי שהוא בחר לא סתם בדרך הקלה אלא בהכי קלה שאפשר היה לדמיין, חשבתי שהוא שווה קצת יותר מזה. את ג"ס כמובן לא מאשים, יהיה מטופש לא לנסות להשיג את אחד מ3 השחקנים הטובים בעולם, ושאפו להם שהצליחו.
16 מאי 2017, 09:35
MaccabiTA כתב:נכון, רק שפאצ׳וליה האכזר, במקרה, גלש לכיוון קרסוליים של שחקן אחר דווקא במקרה הזה.
יש להיות אגרסיבי ויש להכנס מתחת לשחקן שנוחת מג׳אמפ שוט כשאתה יודע שהוא פצוע בקרסול, זה לא אגרסיבי, זה מטונף.
אגרסיבי אני אוהב, לוחמני אני מעריך, זה לא זה ולא זה. זה פשוט מלוכלך ומיותר, שום דבר אחר.
די נו, האיש סתם מגושם. לא מבין בכלל איך לוקחים את זה למקום הזה.
הוא רץ כדי להגן על הזריקה של קוואי ועצר קצת אחרי הזמן - ביג פאקינג דיל, קורה. לא משהו שלא ראינו משחקנים בגודל שלו. הוא גם היה צריך להיזהר יותר כי השחקן שמולו פצוע? אם מישהו צריך להיזהר בסיטואציה כזאת, זה המאמן של אותו שחקן. פופוביץ' יודע טוב מאוד שהוא יכל לנקוט באמצעי זהירות ולהוציא אותו אחרי הדריכה על דייוויד לי (וזה בטח היה עדיף מלהאשים אח"כ את פא'צוליה בתקשורת על פגיעה מכוונת).
16 מאי 2017, 09:53
אחדשיודע כתב:MaccabiTA כתב:נכון, רק שפאצ׳וליה האכזר, במקרה, גלש לכיוון קרסוליים של שחקן אחר דווקא במקרה הזה.
די נו, האיש סתם מגושם. לא מבין בכלל איך לוקחים את זה למקום הזה.
הוא רץ כדי להגן על הזריקה של קוואי ועצר קצת אחרי הזמן, ביג פאקינג דיל. לא משהו שלא ראינו משחקנים בגודל שלו. הוא גם היה צריך להיזהר יותר כי השחקן שמולו פצוע? אם מישהו צריך להיזהר בסיטואציה כזאת, זה המאמן של אותו שחקן. פופוביץ' יכל לנקוט באמצעי זהירות ולהוציא אותו אחרי הדריכה על דייוויד לי (וזה בטח היה עדיף מלהאשים אח"כ את פא'צוליה בתקשורת על פגיעה מכוונת).
אוקיי, לדעתך היה בטעות, לדעתי לא, עזוב, זה לא יתקדם מכאן.
לאף אחד מאיתנו אין גישה לפרוטוקולים מהמוח של זאזה או ידע הולם בגרוזינית כדי להבין אותם (אלא אם כן אתה מסתיר ראש מרובע מאחורי המסך).
נסכים שלא להסכים, ותסלח לי אם אהיה בצד של לברון בסדרת הגמר הקרובה.
16 מאי 2017, 09:54
לא סולח.
17 מאי 2017, 09:02
גולדן סטייט הביסה את הספרס 136:100 ועלתה ל 2:0.
17 מאי 2017, 12:09
פא'צוליה אגב נפצע במחצית הראשונה ("חבלה בעקב ימין"). אמור לעבור צילום.