Holiday_Armadillo כתב:אף מאמן שפוטר ממכבי העונה לא קיבל את המשפט ''אנחנו מודים ל-X על זמנו במועדון ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו''
לא אדלשטיין, לא רמי הדר, לא בגאצקיס
"זאת הייתה החלטה קלה"
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אף מאמן שפוטר ממכבי העונה לא קיבל את המשפט ''אנחנו מודים ל-X על זמנו במועדון ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו''
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אף מאמן שפוטר ממכבי העונה לא קיבל את המשפט ''אנחנו מודים ל-X על זמנו במועדון ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו''
"זאת הייתה החלטה קלה"
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אף מאמן שפוטר ממכבי העונה לא קיבל את המשפט ''אנחנו מודים ל-X על זמנו במועדון ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו''
"זאת הייתה החלטה קלה"
ובמקרה של רמי הדר צורף ציטוט שבו הוא הודה בפני הנהלת מכבי שהוא לא מספיק טוב בשביל לעזור
אצל בגאצקיס פשוט כתבו ''פוטר'', אפילו לא ''סיים את דרכו במועדון''
שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא היו 4 מאמנים העונה, רמי הדר וליאור ליובין היו עוזרי מאמן"
שמעון מזרחי דיבר על השינוי בעמדת המאמן: "אחרי המשחק באשדוד הגענו למסקנה שצריך לעשות שינוי בעמדת המאמן. נפגשנו עם שיבק והוסכם שהוא יהיה המאמן עד סוף העונה". על הציפיות מהמאמן החדש הוסיף: "זה עניין מנטלי. בראש ובראשונה יש לנו שחקנים בעלי יכולות גדולות, צריך לדעת להפיק את המירב והמיטב, וללכד את השורות. יש לנו שחקנים בעלי רצון עז לנצח. מול אשדוד לא שיחקנו עם 3 שחקנים גבוהים, אבל זה לא תירוץ. היינו צריכים לשחק כמו בחצי השני וזה התפקיד של אריק: להכניס את המוטיבציה והאמביציה".
יו"ר התייחס לביקורת כלפי ההנהלה: "לא היו לנו 4 מאמנים העונה, רמי הדר היה עוזר המאמן וגם ליאור ליובין. זו תקופה לא קלה, אבל הייתי מציע לכל אלה שמעבירים ביקורת לראות מה ההנהלה עושה, מה היא עשתה ומה מושקע בקבוצה, ואני לא מדבר רק על משאבים".
שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא היו 4 מאמנים העונה, רמי הדר וליאור ליובין היו עוזרי מאמן"
jol9 כתב:שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא היו 4 מאמנים העונה, רמי הדר וליאור ליובין היו עוזרי מאמן"
придурок
jol9 כתב:וזה הציטוט המלא...שמעון מזרחי דיבר על השינוי בעמדת המאמן: "אחרי המשחק באשדוד הגענו למסקנה שצריך לעשות שינוי בעמדת המאמן. נפגשנו עם שיבק והוסכם שהוא יהיה המאמן עד סוף העונה". על הציפיות מהמאמן החדש הוסיף: "זה עניין מנטלי. בראש ובראשונה יש לנו שחקנים בעלי יכולות גדולות, צריך לדעת להפיק את המירב והמיטב, וללכד את השורות. יש לנו שחקנים בעלי רצון עז לנצח. מול אשדוד לא שיחקנו עם 3 שחקנים גבוהים, אבל זה לא תירוץ. היינו צריכים לשחק כמו בחצי השני וזה התפקיד של אריק: להכניס את המוטיבציה והאמביציה".
יו"ר התייחס לביקורת כלפי ההנהלה: "לא היו לנו 4 מאמנים העונה, רמי הדר היה עוזר המאמן וגם ליאור ליובין. זו תקופה לא קלה, אבל הייתי מציע לכל אלה שמעבירים ביקורת לראות מה ההנהלה עושה, מה היא עשתה ומה מושקע בקבוצה, ואני לא מדבר רק על משאבים".
jol9 כתב:וזה הציטוט המלא...שמעון מזרחי דיבר על השינוי בעמדת המאמן: "אחרי המשחק באשדוד הגענו למסקנה שצריך לעשות שינוי בעמדת המאמן. נפגשנו עם שיבק והוסכם שהוא יהיה המאמן עד סוף העונה". על הציפיות מהמאמן החדש הוסיף: "זה עניין מנטלי. בראש ובראשונה יש לנו שחקנים בעלי יכולות גדולות, צריך לדעת להפיק את המירב והמיטב, וללכד את השורות. יש לנו שחקנים בעלי רצון עז לנצח. מול אשדוד לא שיחקנו עם 3 שחקנים גבוהים, אבל זה לא תירוץ. היינו צריכים לשחק כמו בחצי השני וזה התפקיד של אריק: להכניס את המוטיבציה והאמביציה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־8 אורחים