RomanR כתב:בחיאת, מה ציפיתם שיגיד? "חירבנו את הקבוצה"? מוטטנו את המועדון לכדי אפר? למדנו מהטעויות?
תנו לו לקשקש עצמו לדעת, אף אחד כבר לא קונה את זה
אתה צודק, כי להודות בטעויות, או להתנצל, או לשתוק, או לפחות לא לשקר זאת באמת ציפייה כל כך מופרכת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:בחיאת, מה ציפיתם שיגיד? "חירבנו את הקבוצה"? מוטטנו את המועדון לכדי אפר? למדנו מהטעויות?
MTA2311 כתב:RomanR כתב:בחיאת, מה ציפיתם שיגיד? "חירבנו את הקבוצה"? מוטטנו את המועדון לכדי אפר? למדנו מהטעויות?
אתה צודק, כי להודות בטעויות, או להתנצל, או לשתוק, או לפחות לא לשקר זאת באמת ציפייה כל כך מופרכת
RomanR כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:בחיאת, מה ציפיתם שיגיד? "חירבנו את הקבוצה"? מוטטנו את המועדון לכדי אפר? למדנו מהטעויות?
איך עזר לפדרמן שהוא הודה בטעויות? גם אם הם יודעים ומודעים לכך שהם טעו אין להם מושג איך לתקן כבר
RomanR כתב:אני בכלל הופתעתי שרק שמעון פדרמן וניקולה נפגשו וקבעו שבגאצקיס הולך הביתה ושיבק בא במקומו, מה עם כל 752 חברי הדירקטוריון הנותרים?
MTA2311 כתב:תחושה שלי שלא מבוססת על שום דבר בתכלס- רקנאטי מיצה את העסק
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תחושה שלי שלא מבוססת על שום דבר בתכלס- רקנאטי מיצה את העסק
פרט
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תחושה שלי שלא מבוססת על שום דבר בתכלס- רקנאטי מיצה את העסק
פרט
לא ראיתי אותו במשחקים לא מעט זמן+נשמע שלאחרונה זה יותר פדרמן ושמעון ופחות הוא+ מישהו היה צריך להדליף על כוונה של הבעלים למכור ועל ההצעות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תחושה שלי שלא מבוססת על שום דבר בתכלס- רקנאטי מיצה את העסק
פרט
לא ראיתי אותו במשחקים לא מעט זמן+נשמע שלאחרונה זה יותר פדרמן ושמעון ופחות הוא+ מישהו היה צריך להדליף על כוונה של הבעלים למכור ועל ההצעות
מצד שני, כשדיווחו על הדור הצעיר, הבן שלו הוזכר כמי שיתפוס חלק יותר בכיר
אם אני לא טועה, עניין המכירה לא פורסם בערוץ הספורט, לא?
MTA2311 כתב:תחושה שלי שלא מבוססת על שום דבר בתכלס- רקנאטי מיצה את העסק
jol9 כתב:שמעתי ב103 כמה אייטמים.
הראשון היה עם גודס, השני עם גלדסטון והשלישי עם בחור מהמטה להצלה בשם נמרוד.
קצת חבל לי שגודס שושואיסט כזה ולא מוציא שום דבר.
הבחור מהמטה דווקא דיבר לעניין.
יש למטה כאלפיים חברים בפייסבוק, רובם מנויים.
יש להם דרישה אחת בעצם:
תזוזו מהניהול השוטף ותמנו איש מקצוע אחד שיוביל את העסק קדימה.
אם לא זה אז תמכרו.
לא דיבר על חרם יזום של מנויים אבל אמר שהדבר הזה יקרה באופן טבעי אם המצב הנוכחי יימשך.
קיבל הרבה קטילות מהפאנל, אבל דווקא עמד בזה בכבוד לדעתי.
yanay21 כתב:jol9 כתב:שמעתי ב103 כמה אייטמים.
הראשון היה עם גודס, השני עם גלדסטון והשלישי עם בחור מהמטה להצלה בשם נמרוד.
קצת חבל לי שגודס שושואיסט כזה ולא מוציא שום דבר.
הבחור מהמטה דווקא דיבר לעניין.
יש למטה כאלפיים חברים בפייסבוק, רובם מנויים.
יש להם דרישה אחת בעצם:
תזוזו מהניהול השוטף ותמנו איש מקצוע אחד שיוביל את העסק קדימה.
אם לא זה אז תמכרו.
לא דיבר על חרם יזום של מנויים אבל אמר שהדבר הזה יקרה באופן טבעי אם המצב הנוכחי יימשך.
קיבל הרבה קטילות מהפאנל, אבל דווקא עמד בזה בכבוד לדעתי.
כנראה חולם על קאמבק.
אני חייב להודות שגם אם הם ימנו איש מקצוע, אני לא מאמין שהם יתנו לו לעבוד. לחילופין, הם ימנו מישהו שיבטיח להתחשב בדעתם, ומה אכפת לו? הוא יקבל מלא כסף, ולא יצטרך להתאמץ.
jol9 כתב:ד״א כל הפאנליסטים היו תמימי דעים שאי אפשר לבקש מבעלים למכור כדרישה.
הדרך לגרום לזה היא פשוט לא לעשות מנוי
jol9 כתב:ד״א כל הפאנליסטים היו תמימי דעים שאי אפשר לבקש מבעלים למכור כדרישה.
RomanR כתב:jol9 כתב:ד״א כל הפאנליסטים היו תמימי דעים שאי אפשר לבקש מבעלים למכור כדרישה.
תגיד לי מי הפאנליסטים ואגיד לך כמה הם לא יודעים דבר
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־5 אורחים