jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
לא חושב שהם השתנו או ישתנו.
המהלך הזה בדיוק אמור לבחון את העניין הזה ולהוכיח לכולנו אם צדקנו (ככל הנראה) או טעינו.
אם הם יחתימו את בלאט אז טעינו? כמו שאם הם החתימו את ווימס וגאודלוק אז אנחנו "בכיינים" וטעינו?
הכוונה ב"טעינו" זה רק לטענה אם הם יכולים להשתנות ולעשות מהלכים טובים. לא לגבי כל מה שקרה בעבר.
אגב גם בעונה שעברה חלקנו טעינו בכך שחשבנו שהם לא יוציאו הרבה כסף.
אני אשאל הפוך. נניח והמהלך הזה באמת קורה. האם זה לא מהלך טוב?
מבחינתך כל קיץ הם משתנים ועושים מהלכים טובים, זה בדיוק העניין. הקיץ לדוגמה חשבת שהם עשו יופי של החתמות ושצוות מקצועי של ארז ורמי זה לא צוות מקצועי שייתן שיקבעו לו עובדות בשטח.
מה זה מהלך טוב? אתה יודע שאני שונא את בלאט, אבל אובייקטיבית הוא מאמן טוב. האם זה מהלך טוב? לא יודע, אי אפשר לנתק את זה מהמכלול. האם זה שישלמו לו 3 מיליון יורו ברוטו אומר שנראה פה 12 סילים? האם ההנהלה תמשיך להחתים פה שחקנים על דעת עצמה? האם רגב ימשיך לפצוע שחקנים? האם שמעון ימשיך לאכול לצוות המקצועי את הראש על הספסל? האם ימשיכו לטעון שניקולה הוא המנהל המקצועי אבל בפועל יהיו לו סמכויות של עמי ביטון לפני הקידום?
מהלך פופוליסטי אחד זה בוודאי לא משהו שיהיה אפשר להגדיר כשינוי.
מסכים עם כל מה שכתבת.
חשבתי ככה בקיץ, וטעיתי.
מסכים איתך שזה מכלול. אני פשוט חושב שבלאט במצבו הנוכחי, זה מבוא לדברים אחרים גם שישתנו.
אם בלאט יגיע, אבל נגיע לסוף הקיץ עם כל הבעיות האחרות שכתבת, אז כמובן שבדיעבד אפשר יהיה להגיד שזה מהלך לא טוב.
ד"א, הקציצות יצאו פצצה, עם רוטב על אורז... מרגיש שאני עושה את הצעדים הנכונים בדיאטה.
יוני- אתה חיים בלב..
בלאט זו התחלה טובה. אבל זה לא יהיה שווה הרבה אם כל שאר הצוותים יישארו במקומם ובתפקידם..
צריך להחליף את כל הצוות המקצועי.
להחליף+לשדרג את כל מערך הכושר והרפואה בקבוצה
ההנהלה צריכה לעלות ליציע אבל באמת ולהפסיק להתערב לחלוטין בכל הצד המקצועי.
צריך לבנות מערך סקאוטינג אמיתי ורציני.
צריך לבנות סגלים מאוזנים עם חמישייה חזקה (עם שחקנים שמשחקים באופן טבעי בעמדה שלהם) וספסל של משלימים טובים
צריך לזרוק את כל הסגל הנוכחי לפח האשפה ולהביא ישראלים זולים עם רעב להוכיח ושיש להם פוטנציאל אמיתי להשתפר (ולא רק מביעים נכונות)
זה בערך ייתן אפשרות להעריך נכונה אם הם רוצים להשתנות..
כל האמור לעיל נכתב בצורה רדודה כי אין לי כוח להשקיע ביותר מדי מלל במשהו שלא יקרה..