19 מאי 2017, 14:36
my man כתב:יוני- אתה חיים בלב..
בלאט זו התחלה טובה. אבל זה לא יהיה שווה הרבה אם כל שאר הצוותים יישארו במקומם ובתפקידם..
צריך להחליף את כל הצוות המקצועי.
להחליף+לשדרג את כל מערך הכושר והרפואה בקבוצה
ההנהלה צריכה לעלות ליציע אבל באמת ולהפסיק להתערב לחלוטין בכל הצד המקצועי.
צריך לבנות מערך סקאוטינג אמיתי ורציני.
צריך לבנות סגלים מאוזנים עם חמישייה חזקה (עם שחקנים שמשחקים באופן טבעי בעמדה שלהם) וספסל של משלימים טובים
צריך לזרוק את כל הסגל הנוכחי לפח האשפה ולהביא ישראלים זולים עם רעב להוכיח ושיש להם פוטנציאל אמיתי להשתפר (ולא רק מביעים נכונות)
זה בערך ייתן אפשרות להעריך נכונה אם הם רוצים להשתנות..
כל האמור לעיל נכתב בצורה רדודה כי אין לי כוח להשקיע ביותר מדי מלל במשהו שלא יקרה..
19 מאי 2017, 14:37
MTA2311 כתב:לא עפתי
19 מאי 2017, 14:37
jol9 כתב:my man כתב:יוני- אתה חיים בלב..
בלאט זו התחלה טובה. אבל זה לא יהיה שווה הרבה אם כל שאר הצוותים יישארו במקומם ובתפקידם..
צריך לבנות סגלים מאוזנים עם חמישייה חזקה (עם שחקנים שמשחקים באופן טבעי בעמדה שלהם) וספסל של משלימים טובים
צריך לזרוק את כל הסגל הנוכחי לפח האשפה ולהביא ישראלים זולים עם רעב להוכיח ושיש להם פוטנציאל אמיתי להשתפר (ולא רק מביעים נכונות)
כל האמור לעיל נכתב בצורה רדודה כי אין לי כוח להשקיע ביותר מדי מלל במשהו שלא יקרה..
מסכים. בוא נראה מה יהיה.
צריכים להתחיל מאיפשהו וכרגע מכירה לא עומדת על הפרק לדעתי.
19 מאי 2017, 14:38
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:יוני- אתה חיים בלב..
מסכים. בוא נראה מה יהיה.
צריכים להתחיל מאיפשהו וכרגע מכירה לא עומדת על הפרק לדעתי.
ראית בתגובה שלי משהו על מכירה?
אני יוצא מנקודת הנחה שהם לא מוכרים ואם הם רוצים להוכיח שהם השתנו הדברים שכתבתי הם הדרך לעשות זאת..
19 מאי 2017, 14:43
19 מאי 2017, 14:45
אחדשיודע כתב:המצחיק הוא שאתם קונים בכלל את הספינים על בלאט.
19 מאי 2017, 14:46
19 מאי 2017, 14:49
19 מאי 2017, 14:59
אחדשיודע כתב:מכבי תציע לבלאט חוזה ארוך טווח, יופי. בחצי מהסכום שהוא אמור להרוויח בכל מקום אחר, שלא נדבר על העניין המקצועי.
ספין בשקל. הוא צריך להיות טיפש אמיתי כדי להסכים להצעה כזאת בקיץ הנוכחי, וגם אנשי השיווק של מכבי יודעים את זה.
19 מאי 2017, 15:02
19 מאי 2017, 15:05
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי תציע לבלאט חוזה ארוך טווח, יופי. בחצי מהסכום שהוא אמור להרוויח בכל מקום אחר, שלא נדבר על העניין המקצועי.
ספין בשקל. הוא צריך להיות טיפש אמיתי כדי להסכים להצעה כזאת בקיץ הנוכחי, וגם אנשי השיווק של מכבי יודעים את זה.
השאלה היא מה האלטרנטיבות שיש לו.
חוזה של 5-7.5 מליון יורו, כמו שמדברים, זה לא חוזה קטן בכלל.
אז נניח שהוא יוותר על זה, בשביל לקבל 2 מליון דולר מדארוש. מה אח"כ? מי מבטיח לו שהקבוצות הגדולות יהיו פנויות בשבילו?
19 מאי 2017, 15:10
MTA2311 כתב:בניגוד להצהרות המרגשות שלו, אני לא חושב שהוא נהנה במיוחד בטורקיה. הוא רוצה לחזור לארץ, זה די ברור. הוא יתפשר קצת על הכסף, הם יתפשרו קצת על סמכויות, וכולם יהיו מרוצים.
19 מאי 2017, 15:10
19 מאי 2017, 15:11
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:בניגוד להצהרות המרגשות שלו, אני לא חושב שהוא נהנה במיוחד בטורקיה. הוא רוצה לחזור לארץ, זה די ברור. הוא יתפשר קצת על הכסף, הם יתפשרו קצת על סמכויות, וכולם יהיו מרוצים.
וזה על סמך מה? אינטואיציה?
די נו.
19 מאי 2017, 15:11
MTA2311 כתב:קבוצת יורוליג? מי לדוגמה?
19 מאי 2017, 15:13
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:בניגוד להצהרות המרגשות שלו, אני לא חושב שהוא נהנה במיוחד בטורקיה. הוא רוצה לחזור לארץ, זה די ברור. הוא יתפשר קצת על הכסף, הם יתפשרו קצת על סמכויות, וכולם יהיו מרוצים.
די נו.
אינטואיציה, הגיון בריא, תקרא לזה איך שבא לך.
19 מאי 2017, 15:14
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:קבוצת יורוליג? מי לדוגמה?
ברצלונה? דוגמה אחת. קבוצה רוסית שתעפיל מה-VTB? דוגמה 2.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:בניגוד להצהרות המרגשות שלו, אני לא חושב שהוא נהנה במיוחד בטורקיה. הוא רוצה לחזור לארץ, זה די ברור. הוא יתפשר קצת על הכסף, הם יתפשרו קצת על סמכויות, וכולם יהיו מרוצים.
די נו.
אינטואיציה, הגיון בריא, תקרא לזה איך שבא לך.
ההגיון הבריא אומר שהוא צריך להיות טיפש כדי לחזור לפה ולוותר על סכומי כסף גדולים. כמו כל מאמן אחר שמכבד את עצמו אגב.
19 מאי 2017, 15:15
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:קבוצת יורוליג? מי לדוגמה?
ברצלונה? דוגמה אחת. קבוצה רוסית שתעפיל מה-VTB? דוגמה 2.
ברצלונה פיטרה כבר את ברצוקאס, או שזאת אינטואיציה שלך?