המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אחדשיודע כתב:לריאל יש סגל רחב מאוד לדעתי, גם ביחס לפנר או צסק"א.
היתרון של פנר הוא בעצם זה שהפיינל פור באיסטנבול, כי מבחינת סגלים אני חושב שריאל/צסק"א לפניה.
בכל אופן, אני בכלל בעד האנדרדוג היום... אולימפיאקוס.
לא מספיק איכותי. איון בקו הקדמי (שגם בו יש לפנר וצסקא יתרון עם היינס ואודו) ויול באחורי. כאן זה מסתיים פחות או יותר, אני מודע לרנדולף אבל הוא נותן עונה בינונית וכללית לא אוהב את מה שהוא מסוגל לתת.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:לריאל יש סגל רחב מאוד לדעתי, גם ביחס לפנר או צסק"א.
היתרון של פנר הוא בעצם זה שהפיינל פור באיסטנבול, כי מבחינת סגלים אני חושב שריאל/צסק"א לפניה.
לא מספיק איכותי. איון בקו הקדמי (שגם בו יש לפנר וצסקא יתרון עם היינס ואודו) ויול באחורי. כאן זה מסתיים פחות או יותר, אני מודע לרנדולף אבל הוא נותן עונה בינונית וכללית לא אוהב את מה שהוא מסוגל לתת.
לצסקא יש קו אחורי עמוק מאוד ואחד האיכותיים בהיסטוריה, לפנר יש קבוצה רחבה ומאוזנת בכל העמדות.
מה?
4-5: איון, רנדולף, טומפקינס, האנטר, רייס
3: טיילור, מאצ'יוליס, נוצ'יוני
1-2: סרחיו, דונצ'יץ', פרננדס, קארול, דרייפר
העמדה היחידה שלא מצוינת אצלם היא 3, וגם היא חביבה.
לא לחינם הם סיימו ראשונים בעונה של 30 משחקים.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:לריאל יש סגל רחב מאוד לדעתי, גם ביחס לפנר או צסק"א.
לצסקא יש קו אחורי עמוק מאוד ואחד האיכותיים בהיסטוריה, לפנר יש קבוצה רחבה ומאוזנת בכל העמדות.
מה?
איכות. לפנר יש את ווסלי אודו ודאוטמה, שעולים על כל אחד מהשמות ב4-5 של ריאל, ואת בוגדנוביץ' (שמשתווה ליול) ואת דיקסון וסלוקאס
לצסקא את היינס, אבל היתרון שלה הוא באיכות ובעומק בעמדות 1-2, שם יש לה את דה קולו תאודוסיץ' היגינס וג'קסון.
היא עמוקה ביחס לרוב הקבוצות ביורוליג, לא מספיק איכותית בעומק שלה לעומת פנר וצסקא, לפחות לטעמי.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:לריאל יש סגל רחב מאוד לדעתי, גם ביחס לפנר או צסק"א.
מה?
איכות. לפנר יש את ווסלי אודו ודאוטמה, שעולים על כל אחד מהשמות ב4-5 של ריאל, ואת בוגדנוביץ' (שמשתווה ליול) ואת דיקסון וסלוקאס
לצסקא את היינס, אבל היתרון שלה הוא באיכות ובעומק בעמדות 1-2, שם יש לה את דה קולו תאודוסיץ' היגינס וג'קסון.
היא עמוקה ביחס לרוב הקבוצות ביורוליג, לא מספיק איכותית בעומק שלה לעומת פנר וצסקא, לפחות לטעמי.
איכות? למי יש גארדים איכותיים יותר, לפנר או לריאל? לריאל.
למי יש גבוהים איכותיים יותר, לריאל או צסק"א? שוב ריאל (ואני מאלו שחושבים ששחקני הפנים של צסק"א הם אנדרייטד).
אפשר להגיד הכל, אי אפשר להגיד שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן. זה כנראה הסגל המאוזן ביותר באירופה.
אחדשיודע כתב:6, מ-2012.
מ-2003 הם פיספסו רק פיינל פור אחד (2011).
אחדשיודע כתב:השופטים שוב של צסק"א.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־14 אורחים