המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:נראה לי שאנחנו קצת טוחנים כאן מים. עוד מעט נוכל לראות האם יש איזשהו שינוי או שהכל הולך להיות אותו הדבר.
ד"א, אם מכבי תזכה באליפות, ונשמע את שמעון מדבר ברדיו על דאבל למרות, אז נדע שכלום לא ישתנה.
MTA2311 כתב:גם אם שמעון יחרבן לך בתוך הפה אתה תמצא דרך לחשוב שזה דבש
MTA2311 כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:לא מדברים על חשיפה תקשורתית, מדברים על שינוי דעת קהל
על פי מה מדדת את השינוי בדעת הקהל שנובע מפורום צהבת ואת השינוי שנובע מהמחאה?
לדעתי מעט מאוד אנשים מכירים את הפורום הזה, ובאמת חבל. אני מאמין גם שאנשים שאולי נתקלים בטעות בפורום בורחים כל עוד נפשם בם בגלל הציניות שיש פה (שלי אישית אין בעיה איתה)
על פי כמות המשתמשים שעברו פה לאורך השנים ושינו את דעתם, או ברחו כשהבינו שתפיסת העולם שלהם מגוחכת.
זה לא הרבה, אבל כרגע זה לא פחות מה"מחאה", שבסופו של דבר רק תגרום נזק לדעתי.
נזק? תסביר בבקשה
הגחכה של המאבק. ההנהלה יראו שהאופיזציה הנוקבת ביותר שלהם זאת קבוצה לא מגובשת, לא מאורגנת וחסרת עוקץ, שמצד אחד קוראת להרחקה של דני מצומת קבלת ההחלטות, ומצד שני מוכנה ללכת ולשמוע ממנו על התכניות לעונה הבאה. או שמנסחת איזשהו מסמך הזוי שקורא לבלאט לחזור הביתה.
הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:MTA2311 כתב:הצופה כתב:על פי מה מדדת את השינוי בדעת הקהל שנובע מפורום צהבת ואת השינוי שנובע מהמחאה?
לדעתי מעט מאוד אנשים מכירים את הפורום הזה, ובאמת חבל. אני מאמין גם שאנשים שאולי נתקלים בטעות בפורום בורחים כל עוד נפשם בם בגלל הציניות שיש פה (שלי אישית אין בעיה איתה)
על פי כמות המשתמשים שעברו פה לאורך השנים ושינו את דעתם, או ברחו כשהבינו שתפיסת העולם שלהם מגוחכת.
זה לא הרבה, אבל כרגע זה לא פחות מה"מחאה", שבסופו של דבר רק תגרום נזק לדעתי.
נזק? תסביר בבקשה
הגחכה של המאבק. ההנהלה יראו שהאופיזציה הנוקבת ביותר שלהם זאת קבוצה לא מגובשת, לא מאורגנת וחסרת עוקץ, שמצד אחד קוראת להרחקה של דני מצומת קבלת ההחלטות, ומצד שני מוכנה ללכת ולשמוע ממנו על התכניות לעונה הבאה. או שמנסחת איזשהו מסמך הזוי שקורא לבלאט לחזור הביתה.
הם לא האופוזיציה הכי נוקבת, כי יש את צהבת, אבל הם הכי קולניים מבין האופוזיציות.
אין ספק שהם עשו טעויות של טירונים, אבל אני לא בטוח שזה נזק אמיתי ה"הגחכה" שלהם.
אולי מתוך כישלון שלהם יבואו אוהדים אחרים וכן יצליחו לארגן מחאה שתגיד בקול ברור - כל ההנהלה הביתה? לא יודע..
זה ממש מבאס, כל הנתונים מראים שמחאה אמיתית פשוט לא אפשרית נגד מכבי, וזה בדיוק הפוך מהאמונה שיש בכולנו והמכביזם שמדברים על כך שלא משנה כמה המצב נראה אבוד - בסוף הכל יסתדר אם נילחם..
נורא קשה להשלים עם דבר כזה.
RomanR כתב:אני מציע שמי שלא היה נוכח בפגישה עם ג׳וניור לא ידבר על מה שהיה או לא היה בה, ובטח לא מה עשו נציגי המחאה (למרות שאני לא לגמריי מסכים עם ההתנהלות שלהם).
בכל מקרה שווה לחכות למעשים בשטח
my man כתב:קורה משהו מעניין? אני במילואים ולא עוקב...
לרגל הפלייאוף יצאנו במבצע הצטרפות מיוחד למסלול המשודרג במועדון האוהדים שלנו - מכביסט VIP
מעבר לערכת ההצטרפות החדשה אשר תישלח לכל מי שיירשם כעת, וסט ההטבות הבלעדי, דאגנו להוסיף עוד צ'ופר קטן: זוג כרטיסים למשחק השלישי בפלייאוף מול בני הרצליה בהיכל ב-01.06
אז מה עוד בפנים?
* ערכת VIP חדשה
* הנחה קבועה על כל המוצרים בחנות המועדון
* הטבת יום הולדת
* קדימות ברכישת כרטיסים לעונה הבאה
* הפתעות נוספות במהלך העונה הבאה
שימו לב:
- מחיר כרטיס החבר החדש: 120 שקלים לשנה
- כל המזמינים יקבלו את ערכת ההצטרפות בדואר לביתם או ממשרדי המועדון
- הכרטיסים יינתנו לאוהד עם חולצה צהובה בלבד, בהצגת תעודה מזהה.
RomanR כתב:מסמך הדרישות של בלאט למכבי, מפי אודי הירש (או בקצרה, בלאט הופך להיות פופוביץ' של מכבי):
http://sports.walla.co.il/item/3067879
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים