felix_r כתב:RomanR כתב:מילאנו ורפשה בדרך הביתה אחרי הפסד 88-64 מול טרנטו ויורדים ל3:1 בסדרת חצי הגמר
מאמן מביש
חלום שלי שהוא יבוא לכאן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:RomanR כתב:מילאנו ורפשה בדרך הביתה אחרי הפסד 88-64 מול טרנטו ויורדים ל3:1 בסדרת חצי הגמר
מאמן מביש
my man כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:מילאנו ורפשה בדרך הביתה אחרי הפסד 88-64 מול טרנטו ויורדים ל3:1 בסדרת חצי הגמר
מאמן מביש
חלום שלי שהוא יבוא לכאן
Holiday_Armadillo כתב:כן, כי אני כבר מתה שכל אתרי הספורט ישימו את הכותרת ''האימפריה העתמאנית'' אחרי ניצחון אחד
felix_r כתב:מילאן חתכה את ראדולייצה
MTA2311 כתב:עדיין יהיו פה אנשים בקיץ שיקראו להחתים את ראדוליצה, חותם לכם
ankram כתב:felix_r כתב:מילאן חתכה את ראדולייצה
מאד מזכיר את מה שקורה עם ג'נטילה , רק שג'נטילה קצת יותר שמן.
ומעניין ששני ה "סטארים" האלו בילו במילאנו ובפאו......בשנה וחצי האחרונות.
MTA2311 כתב:עדיין יהיו פה אנשים בקיץ שיקראו להחתים את ראדוליצה, חותם לכם
RomanR כתב:הכוכב האדום סובלת מבעיות כלכליות קשות ופתחה בקמפיין איסוף תרומות כספיות מאוהדים.
לפי פיק, המאמן דיאן ראודניץ' קיבל משכורת אחת כל העונה, ולשחקנים (או חלקם) חסרות שש משכורות
felix_r כתב:RomanR כתב:הכוכב האדום סובלת מבעיות כלכליות קשות ופתחה בקמפיין איסוף תרומות כספיות מאוהדים.
לפי פיק, המאמן דיאן ראודניץ' קיבל משכורת אחת כל העונה, ולשחקנים (או חלקם) חסרות שש משכורות
אין לנו את מי לקחת משם.
המאמן הזה טוב איפה שהוא נמצא. בודאות של 90% מחוץ לסרביה הוא לא יעשה כלום, כמו שוויאושביץ' נכשל כשעבר מפרטיזן לצסקא
יוביץ' רכז טוב, אבל הוא לא קולע מספיק. רכז אולד-סטייל, לא יתאים למכבי
אוגנן קוזמיץ' סנטר נחמד, אבל בקבוצות הסרביות כל סנטר נראה כוכב (ראה ערך צירבס). לא הייתי מהמר.
גודוריץ' כשרון גדול, אבל צעיר ולא יציב. במכבי לא נותנים יותר מדי הזדמנויות לצעירים מוכשרים.
ג'נקינס - לדעתי לא ברמה בכלל
סימונוביץ' שחקן טוב, אבל כבר בן 31. חבל להשקיע במישהו שהקריירה שלו הולכת לקראת הסיום
שועל כתב:חימקי משווה ל2-2
לא טוב למכבי
felix_r כתב:שועל כתב:חימקי משווה ל2-2
לא טוב למכבי
איך זה קשור למכבי?
arel123 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:חימקי משווה ל2-2
לא טוב למכבי
איך זה קשור למכבי?
מי שזוכה עולה ליורוליג אם אני לא טועה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים