פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
01 יוני 2017, 23:00
האליפות הקלה בהיסטוריה
01 יוני 2017, 23:02
שמואל1 כתב:עדיין בגאצקיס מאמן יותר טוב משיבק?
אי אפשר לדעת, כי אין אפשרות להשוות. אז שיבק בהרכב כמעט מלא ניצח את הרצליה המפורקת. אחלה. וגם משחקים פעם 1 בשבוע, ויכולים להתכונן למשחק. אצל בגצקיס מכבי בחצי הרכב לא פעם שיחקה 3 ואפילו 4 משחקים בשבוע. אז איך אפשר להשוות?
01 יוני 2017, 23:03
איך הדעות פה משתנות מרגע לרגע.
כרגיל תמיד יש הסברים וסיבות למה מכבי מנצחת.
שמפסידה יש פה חבורה שתמיד ראשונה לאכול אותה ולהיכנס בה.
מענין שהיו כאלה שאפילו הכינו אותנו לסוויפ של הרצליה .
פתאום מכבי קורעת את הרצליה,רוקדת ומשטיית ונראת טוב,אז כל הצינקנים מתעוררים ומחפשים את הרע.
מכבי היא אותה קבוצה של כל העונה ,התחלואים אותם תחלואים החסרונות ידועים והכל קיים,אבל מכבי של הסדרה הזו,שמחה שוטפת,נהנת מחויבת,ומשחקת כדורסל שונה ,שיטתי יותר,פחות בלאגן יותר פירגון בין כולם יותר נגיעות של כולם בכדור ופחות בלאגן של ראד ופחות נגיעות של ראד שגורמות לכדורסל להיראות רע ואגואיסטי.
מגיע את כל המחמאות למכבי לשחקנים ולשיבק.
אף אחד לא חשב שזה יגמר 3 אפס ואף אחד לא חשב שזה יגמר ככה.
להפוך את תום מעין שלא עשה כלום כל השנה חוץ מפה ושם נגד מכבי ולהפוך את אור לאומי לאיזה כוכב ולדבר עליהם כמשיחים וכאיזה שחקנים שהרצליה תלויה בהם אז זו בדיחה מצחיחקה ועצובה.
מכבי ניצחה כי היא יותר טובה ופשוט קרעה את הרצליה ולא שום תירוץ אחר .
מכבי גם חסרה את מקל רוב הסדרה ואת איברסון וגם את סמית היום אם מתחילים תירוצים וכל מיני בילבולי ביצים על חיסורים בהרצליה ובוא נגיד שאצלנו זה באמת שחקנים מובילים.
בושה שגורקה בכלל התראין בחמישיות ודיבר כאלב שטויות ונגרר אחרי הצוות שם שגרם לו לדבר שטויות ולדבר על מכבי כעוד קבוצה ולהפוך את עצמם לפיבוריטים ולדבר שהוא רוצה גמר וזו המטרה,אני רק חיכיתי לסדרה כדי להחזיר אותו לחור של התחת ושידע את המקום שלו ושירד לקרקע.
לא הספיק לו הוא גם מבלבל בשכל שזו לא הרצליה של הליגה .
אור לאומי ותום מעין נהיו חלק יותר משמעותי רק בסוף העונה וגם אז הם לא בנו ולא נבנו עליהם ככה שזה כבר שיטה,מכבי כל העונה חסרה 7 שחקני סגל ובמשחקים מדברים על חוסרים בקבוצות יריבות ולא מזכירים חוסרים של מכבי,לירבעם זה תירוץ אצל מכבי משום מה התקשורת וכולם העלימו את זה.
למה שזה אצל היריבות זה תירוץ לאיך נראים ואצל מכבי זה לא סיבה לכל העטנה הזו?,רק לידע אני ממש לא חושב שזה סיבה אני רק מצין את המצב
01 יוני 2017, 23:05
"כל הדרך לאליפות"
הפכנו לקבוצת הפייסבוק, ברכותיי
01 יוני 2017, 23:05
felix_r כתב:שמואל1 כתב:עדיין בגאצקיס מאמן יותר טוב משיבק?
אי אפשר לדעת, כי אין אפשרות להשוות. אז שיבק בהרכב כמעט מלא ניצח את הרצליה המפורקת. אחלה. וגם משחקים פעם 1 בשבוע, ויכולים להתכונן למשחק. אצל בגצקיס מכבי בחצי הרכב לא פעם שיחקה 3 ואפילו 4 משחקים בשבוע. אז איך אפשר להשוות?
בתקופה האחרונה היו לבגאצקיס אותם תנאים בדיוק כמו לשיבק.
וגם אם נניח והיו לו תנאים מעט יותר טובים, זה עדיין לא מצדיק את ההבדל העצום ביכולת.
01 יוני 2017, 23:06
שמואל1 כתב:עדיין בגאצקיס מאמן יותר טוב משיבק?
מממ... ראית פה מישהו שכתב את זה? מעניין.
01 יוני 2017, 23:07
MTA2311 כתב:"כל הדרך לאליפות"
לגמרי. מתחיל להביך לכתוב פה.
01 יוני 2017, 23:09
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:עדיין בגאצקיס מאמן יותר טוב משיבק?
אחרי המשחק הקודם הותקפתי מכל עבר על כך שהעזתי לומר ששיבק הביא שינוי.
01 יוני 2017, 23:12
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:עדיין בגאצקיס מאמן יותר טוב משיבק?
בתקופה האחרונה היו לבגאצקיס אותם תנאים בדיוק כמו לשיבק.
וגם אם נניח והיו לו תנאים מעט יותר טובים, זה עדיין לא מצדיק את ההבדל העצום ביכולת.
לא
01 יוני 2017, 23:15
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:עדיין בגאצקיס מאמן יותר טוב משיבק?
אחרי המשחק הקודם הותקפתי מכל עבר על כך שהעזתי לומר ששיבק הביא שינוי.
אוקיי, אבל איפה כתבו שבגאצקיס מאמן טוב יותר?
01 יוני 2017, 23:21
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:"כל הדרך לאליפות"
תפסיקו לחיות בתוך תבניות...
רוב האנשים כאן מגיבים לפי הגל:
כשמנצחים - הקבוצה הכי טובה בליגה.
כשמפסידים - הקבוצה הכי חלשה.
מותר קצת לצאת מהקופסה, מותר קצת לחשוב אחרת, מותר קצת לשחרר...
מותר לרשום "כל הדרך לאליפות" כדי להוסיף קצת אקשן.
רוצים להצליח בחיים? תפסיקו להיות אשכנזים ותתחילו לחיות...
01 יוני 2017, 23:22
מה גבר?
01 יוני 2017, 23:47
אחדשיודע כתב:עזבו. יוני ואחרים מנסים לשכנע את עצמם שמכבי נראתה כמו שנראתה רק בגלל שבגאצקיס אימן את הקבוצה.
העובדה שמכבי נאצלה לשחק עם נגרים כמו שגב, מקל, פניני ולאנדסברג כשחקנים משמעותיים לא קשורה כמובן.
מעבר לזה שהרצליה של של עכשיו היא מדד לשום כלום. הם רק רוצים ללכת לים.
אני אומר דבר אחד מאוד פשוט.
מכבי נראית מחוייבת כמו שהיא לא נראתה בכל העונה הזאת, למעט אולי משחק פה או משחק שם.
אין לזה קשר ליריבה או לשחקנים ששיחקו אצל בגאצקיס, רמי הדר או אדלשטיין.
01 יוני 2017, 23:48
MTA2311 כתב:jol9 כתב:תגידו מה שתגידו, מכבי משחקת אחרת לגמרי, עם אנרגיות, עם רצון, עם מחוייבות...
עולם אחר.
התחלנו
אני בסה"כ מגיב למה שאני רואה על המסך. אני לא אומר את זה בשביל לפתח תאוריות כאלה ואחרות.
01 יוני 2017, 23:48
שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
כל מי שחשב שיהיה אחרת, לא מחובר למציאות.
01 יוני 2017, 23:53
BIG sofo כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:"כל הדרך לאליפות"
תפסיקו לחיות בתוך תבניות...
רוב האנשים כאן מגיבים לפי הגל:
כשמנצחים - הקבוצה הכי טובה בליגה.
כשמפסידים - הקבוצה הכי חלשה.
מותר קצת לצאת מהקופסה, מותר קצת לחשוב אחרת, מותר קצת לשחרר...
מותר לרשום "כל הדרך לאליפות" כדי להוסיף קצת אקשן.
רוצים להצליח בחיים? תפסיקו להיות אשכנזים ותתחילו לחיות...
אני אשכנזי...
01 יוני 2017, 23:53
אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
אתה באמת חושב שמכבי הייתה נראית כך עם בגאצקיס?
01 יוני 2017, 23:59
אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
לא זכור לי שהיית כ"כ נחרץ לפני שבועיים...
02 יוני 2017, 00:00
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
אתה באמת חושב שמכבי הייתה נראית כך עם בגאצקיס?
כמו עכשיו? מאיפה אני יודע? זה מגוחך להצהיר שכן (כמו שמגוחך להצהיר שלא).
אבל אין בכלל ספק שגם עם בגאצקיס מכבי הייתה פייבוריטית ברורה במצבת השחקנים הנוכחית.
בכלל, כל מי ההימורים על סוויפ של הרצליה בתחילת הסדרה היו הזויים ולא מחוברים למציאות. שלא נומר טיפשיים.