jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
כל מי שחשב שיהיה אחרת, לא מחובר למציאות.
לא זכור לי שהיית כ"כ נחרץ לפני שבועיים...
מה אמרתי לפני שבועיים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
מה אמרתי לפני שבועיים?
אחדשיודע כתב:בשלות כתב:זאת תהיה סנסציה אם מכבי תצליח לגנוב משחק אחד
לא.
rc4991 כתב:מכבי מחפשת קבוצה למשחק אימון בשל הפגרה הארוכה עד הפיינל פור
הצופה כתב:rc4991 כתב:מכבי מחפשת קבוצה למשחק אימון בשל הפגרה הארוכה עד הפיינל פור
נהריה?
Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:rc4991 כתב:מכבי מחפשת קבוצה למשחק אימון בשל הפגרה הארוכה עד הפיינל פור
נהריה?
איה איה?
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
מה אמרתי לפני שבועיים?
לא אמרת כלום בעצם. לא לכאן ולא לכאן.
אז לבוא עכשיו ולהגיד שמי שחשב א' או ב', לא מחובר למציאות, זאת לא חוכמה גדולה.
אחדשיודע כתב:מה שאתה אומר זאת "לא חוכמה גדולה". הכי קל להגיד לפני ש-" מכבי תובס" או שטות כזאת או אחרת, ואח"כ לטעון שהיא לא הובסה (לפאקינג הרצליה) כי החליפה מאמן.
אגב, אם תציץ בעמוד הראשון של הת'רד הזה, תראה לפחות שלא השתתפתי בחגיגה הטיפשית (בניגוד לכל הגאונים שמתפלאים על הניצחונות על הרצליה הגדולה והאימתנית):אחדשיודע כתב:בשלות כתב:זאת תהיה סנסציה אם מכבי תצליח לגנוב משחק אחד
לא.
אה, ולכל אורך העונה אמרתי שמכבי בהרכב מלא היא קבוצת הפח הטובה ביותר בליגה (בניגוד לכל אלו שנזכרים לקפוץ עכשיו). אם זה לא מספיק.
שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:שוב, פלייאוף טיים + העובדה שחזרו שחקנים משמעותיים. כמה משחקים העונה שיחקו גאודלוק, סילי, מילר וראד ביחד (בכושר מלא)?
מה אמרתי לפני שבועיים?
רובנו אמרנו עוד לפני הסדרה הזו שבגצקיס לא אשם במצב, בגלל האיכות של הסגל, הסיטואציה של הסגל והלחץ שהיה עליו והיחס והמעמד שלו במועדון. אז לא רק ששחקנים חזרו וחזרו לכושר, גם קיבלנו הרצליה חלשה משמעותית.
אז איפה אתה רואה כאן שינוי בעמדה שלנו?
ShiriV כתב:אנחנו בפיינל פורררררר
שועל כתב:כי שיבק לא קוסם, הוא לא שינה את מכבי תוך שבוע, הוא לא מאמן טוב, ולא מאמן טוב יותר מבגצקיס.
בנוסף, אם ידענו לומר למה מכבי נראתה כך בתקופתו של בגצקיס, למה שעכשיו נחשוב פתאום שהמצב השתנה בגלל סיבות אחרות?
שועל כתב:ShiriV כתב:אנחנו בפיינל פורררררר
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:
מה אמרתי לפני שבועיים?
רובנו אמרנו עוד לפני הסדרה הזו שבגצקיס לא אשם במצב, בגלל האיכות של הסגל, הסיטואציה של הסגל והלחץ שהיה עליו והיחס והמעמד שלו במועדון. אז לא רק ששחקנים חזרו וחזרו לכושר, גם קיבלנו הרצליה חלשה משמעותית.
אז אתה כן מסכים שזה שהחליפו מאמן שהיחס אליו היה מחפיר ושהמעמד שלו היה גרוע בעיני כולם, שיפר את המצב?
אנחנו לא מחפשים את האשמים במצב, אלא מנסים להבין האם שיבק באמת מתאים יותר לסגל הזה, ועשה שינוי, או שהכל נסיבתי,
ושגם עם בגצקיס מכבי היתה מנצחת 3-0 בהפרש ממוצע של 25 נקודות...
jol9 כתב:שועל כתב:כי שיבק לא קוסם, הוא לא שינה את מכבי תוך שבוע, הוא לא מאמן טוב, ולא מאמן טוב יותר מבגצקיס.
בנוסף, אם ידענו לומר למה מכבי נראתה כך בתקופתו של בגצקיס, למה שעכשיו נחשוב פתאום שהמצב השתנה בגלל סיבות אחרות?
הבנתי.
אני חושב שאי אפשר לנקות גם את המאמן מהאחריות.
כנראה שאני מחזיק בדעה שמאמן הוא פקטור משמעותי יותר בקבוצת כדורסל, ממה שאתם חושבים.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מה אמרתי לפני שבועיים?
אז אתה כן מסכים שזה שהחליפו מאמן שהיחס אליו היה מחפיר ושהמעמד שלו היה גרוע בעיני כולם, שיפר את המצב?
אנחנו לא מחפשים את האשמים במצב, אלא מנסים להבין האם שיבק באמת מתאים יותר לסגל הזה, ועשה שינוי, או שהכל נסיבתי,
לא חושב בשום אופן שבגצקיס היה הבעיה של מכבי, ולא חושב ששיבק הושיע אותה. שיבק לא יותר מתאים לסגל הזה, היה לו מאוד קשה למעוד עם סגל כזה ומול הרצליה כזו, הוא עדיין נהנה ממעמד טוב (טוב מידיי), ועדיין לא חווה שום משברון.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
לא חושב בשום אופן שבגצקיס היה הבעיה של מכבי, ולא חושב ששיבק הושיע אותה. שיבק לא יותר מתאים לסגל הזה, היה לו מאוד קשה למעוד עם סגל כזה ומול הרצליה כזו, הוא עדיין נהנה ממעמד טוב (טוב מידיי), ועדיין לא חווה שום משברון.
מכבי עם בגצקיס, עם סגל מלא, כולל צירבס, ווימס ואייברסון לא ניצחה שום משחק ליגה בפער כמו שמכבי ניצחה בכל אחד מהמשחקים,
והיא שיחקה בין השאר מול קבוצות חלשות יותר מהרצליה הזאת.
אז אולי מכבי עם בגצקיס גם היתה מנצחת את הרצליה, אבל זה בטוח לא היה נראה ככה.