jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מה שאתה אומר זאת "לא חוכמה גדולה". הכי קל להגיד לפני ש-" מכבי תובס" או שטות כזאת או אחרת, ואח"כ לטעון שהיא לא הובסה (לפאקינג הרצליה) כי החליפה מאמן.
אגב, אם תציץ בעמוד הראשון של הת'רד הזה, תראה לפחות שלא השתתפתי בחגיגה הטיפשית (בניגוד לכל הגאונים שמתפלאים על הניצחונות על הרצליה הגדולה והאימתנית):אחדשיודע כתב:בשלות כתב:זאת תהיה סנסציה אם מכבי תצליח לגנוב משחק אחד
לא.
אה, ולכל אורך העונה אמרתי שמכבי בהרכב מלא היא קבוצת הפח הטובה ביותר בליגה (בניגוד לכל אלו שנזכרים לקפוץ עכשיו). אם זה לא מספיק.
אני לא טענתי שום דבר מהדברים האלה. לא שמכבי תובס, לא שמכבי תחטוף סוויפ, או כל דבר אחר.
אני בסה"כ מציין עובדה אחת פשוטה. מכבי נראית הרבה יותר טוב.
אפשר לייחס את זה לסגל המלא, ליריבה החלשה (שהביסה את מכבי 3-0 במהלך העונה הסדירה), לפלייאוף טיים ולהחלפת המאמן.
אני לא רואה למה שלושת הסיבות הראשונות כ"כ טריוויאליות ונכונות מבחינתך, והרביעית כ"כ לא קשורה.
אז בפעם המאה - היא נראית יותר טוב כי שחקנים משמעותיים חזרו לכושר ומפני שהתחילו המשחקים "החשובים" באמת. העונה הסדירה (ובמיוחד הסיבוב השלישי) בליגת הפח לא רלוונטית לשום דבר. זה מה שאני חוזר ואומר כבר שבועיים, וטענתי גם לאורך כל העונה. לא יודע מה אתה טענת לפני כן, אבל כמעט כל האחרים שקופצים פה פתאום ומדברים על "שיבק לעומת בגאצקיס", גם טענו שמכבי תובס או שהיא לא פייבוריטית. וכדרך אגב, גם יצא לי לבקר את בגאצקיס בחריפות לא פעם העונה (בין היתר אחרי המשחק האחרון מול הרצליה בעונה הסדירה), כך שסנגור שלו אני ממש לא.
זכותך לייחס את השינוי (באשר הוא) למאמן שהגיע לפני שבועיים, אני מעדיף להסתכל למציאות בפנים ולהבין שמדובר בחזרה של אחד הסקוררים הגדולים באירופה (גאודלוק), של המחליף שלו (סילי) ושל אחד הכוכבים העולים של אירופה בעונה שעברה (מילר). כשגם אוחיון החסיר לא מעט משחקים לאחרונה. קשה להגיע לאנשהו כאשר מקל, לאנדסברג, פניני, סמית' ואייברסון הם מהשחקנים המובילים שלך - גם בליגת הפח.