פיינל פור

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כל הדרך לאליפות: מכבי עם סוויפ על בני הרצליה

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יוני 2017, 01:28

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:מה שאתה אומר זאת "לא חוכמה גדולה". הכי קל להגיד לפני ש-" מכבי תובס" או שטות כזאת או אחרת, ואח"כ לטעון שהיא לא הובסה (לפאקינג הרצליה) כי החליפה מאמן.

אגב, אם תציץ בעמוד הראשון של הת'רד הזה, תראה לפחות שלא השתתפתי בחגיגה הטיפשית (בניגוד לכל הגאונים שמתפלאים על הניצחונות על הרצליה הגדולה והאימתנית):
אחדשיודע כתב:
בשלות כתב:זאת תהיה סנסציה אם מכבי תצליח לגנוב משחק אחד

לא.

אה, ולכל אורך העונה אמרתי שמכבי בהרכב מלא היא קבוצת הפח הטובה ביותר בליגה (בניגוד לכל אלו שנזכרים לקפוץ עכשיו). אם זה לא מספיק.

אני לא טענתי שום דבר מהדברים האלה. לא שמכבי תובס, לא שמכבי תחטוף סוויפ, או כל דבר אחר.
אני בסה"כ מציין עובדה אחת פשוטה. מכבי נראית הרבה יותר טוב.

אפשר לייחס את זה לסגל המלא, ליריבה החלשה (שהביסה את מכבי 3-0 במהלך העונה הסדירה), לפלייאוף טיים ולהחלפת המאמן.
אני לא רואה למה שלושת הסיבות הראשונות כ"כ טריוויאליות ונכונות מבחינתך, והרביעית כ"כ לא קשורה.

אז בפעם המאה - היא נראית יותר טוב כי שחקנים משמעותיים חזרו לכושר ומפני שהתחילו המשחקים "החשובים" באמת. העונה הסדירה (ובמיוחד הסיבוב השלישי) בליגת הפח לא רלוונטית לשום דבר. זה מה שאני חוזר ואומר כבר שבועיים, וטענתי גם לאורך כל העונה. לא יודע מה אתה טענת לפני כן, אבל כמעט כל האחרים שקופצים פה פתאום ומדברים על "שיבק לעומת בגאצקיס", גם טענו שמכבי תובס או שהיא לא פייבוריטית. וכדרך אגב, גם יצא לי לבקר את בגאצקיס בחריפות לא פעם העונה (בין היתר אחרי המשחק האחרון מול הרצליה בעונה הסדירה), כך שסנגור שלו אני ממש לא.
זכותך לייחס את השינוי (באשר הוא) למאמן שהגיע לפני שבועיים, אני מעדיף להסתכל למציאות בפנים ולהבין שמדובר בחזרה של אחד הסקוררים הגדולים באירופה (גאודלוק), של המחליף שלו (סילי) ושל אחד הכוכבים העולים של אירופה בעונה שעברה (מילר). כשגם אוחיון החסיר לא מעט משחקים לאחרונה. קשה להגיע לאנשהו כאשר מקל, לאנדסברג, פניני, סמית' ואייברסון הם מהשחקנים המובילים שלך - גם בליגת הפח.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 יוני 2017, 03:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 02 יוני 2017, 03:04

אני חושב שזה שילוב שני הדברים, חזרת שחקנים משמעותיים ( אני מניח שזה החלק העיקרי בשינוי) ורוח חדשה שהמאמן הביא עימו, או בוא נגיד שהשחקנים היו נכונים יותר לתת ולהתחבר מאז שהמאמן החדש הגיע. בנוסף שיבק מאמן מנוסה יותר בליגה הישראלית ואני מאמין שגם זה משחק איזשהו תפקיד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יוני 2017, 03:06

ברור ששינוי מאמנים עושה משהו, גם אם זה אפקט שתקף רק לתקופה קצרה (ובכל אופן, עד הפיינל פור יש 10 ימים). אבל סביר להניח שהקבוצה הייתה מגיעה לפיינל פור כך או כך (עם איך שהרצליה הגיעה, כנראה שב-0:3), ומשם - הכל יכול לקרות. מהבחינה הזאת, שום דבר לא השתנה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 יוני 2017, 03:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 02 יוני 2017, 03:07

חוץ מזה , לא ציינתי את זה עוד העונה אבל די. ג' סילי תותח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 02 יוני 2017, 03:08

אחדשיודע כתב:ברור ששינוי מאמנים עושה משהו, גם אם זה אפקט שתקף רק לתקופה קצרה (ובכל אופן, עד הפיינל פור יש 10 ימים). אבל סביר להניח שהקבוצה הייתה מגיעה לפיינל פור כך או כך (עם איך שהרצליה הגיעה, כנראה שב-0:3), ומשם - הכל יכול לקרות. מהבחינה הזאת, שום דבר לא השתנה.

אני גם חושב שמכבי היו מגיעים לפיינל פור, אבל להערכתי זה לא היה בצורה חלקה כל כך אם המאמנים לא היו מתחלפים .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יוני 2017, 03:09

אז אני מעריך את הדברים באופן קצת שונה. עם איך שהרצליה נראתה, אני חושב שהיה נגמר ב-0:3 די קליל.
יכול להיות שהיה קצת יותר קשה במשחק הראשון, אבל אחר כך אני מאמין שדברים היו זורמים באופן דומה.
בכל אופן, זה לא משנה. עוד מהלך פדרמני מביך ודורסני ע"ח המאמן במכבי. מאמן חמישי שמגיע לחודש על תקן מתנדב/מושיע.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A_P_18 » 02 יוני 2017, 13:27

יצא לי לראות את הסטטיסטיקה של המשחק עכשיו מכבי ניצחה את הרצליה בנק' מדד 148-40
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי my man » 02 יוני 2017, 13:34

A_P_18 כתב:יצא לי לראות את הסטטיסטיקה של המשחק עכשיו מכבי ניצחה את הרצליה בנק' מדד 148-40

הרצליה סיימה את העונה בפירוק מוחלט..
וזה לא הופך את מכבי לקבוצה שסיימה את העונה בחיבור מטורף..הליגה פה פח אשפה..
בכל מקרה זה יהיה כל כך דפוק אם ניקח גם 'אליפות' בעונה ההזויה הזו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי BIG sofo » 15 יוני 2017, 23:32

היה צפוי
BIG sofo

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־22 אורחים