המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:אני מאמין שכבר נשמע בימים הקרובים על סיכום איתו
שועל כתב:arel123 כתב:אני מאמין שכבר נשמע בימים הקרובים על סיכום איתו
האמונה שלך פחות רלוונטית, תחשוב לעצמך מה שאתה רוצה (נכון גם לת'רד השכן).
RomanR כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:מה שדרושפאקה עושה זה לא כדורסל
לטעמי, גם בניצחונות הכי גדולים שלו, הקבוצות של בלאט שיחקו כדורסל לעיתים רחוקות מאוד
מסכים. בגלל זה אני מעדיף את שאראס
Weems13 כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:מה שדרושפאקה עושה זה לא כדורסל
לטעמי, גם בניצחונות הכי גדולים שלו, הקבוצות של בלאט שיחקו כדורסל לעיתים רחוקות מאוד
מסכים. בגלל זה אני מעדיף את שאראס
את האמת אני בלבטים רבים ואני לא יודע מי עדיף למכבי בסיטואציה הנוכחית, שאראס או בלאט. מצד אחד, בלאט כבר הגיע לשיא במכבי, שיא שאותו לא יצליח לשחזר אם יחזור. בלאט גם יבוא עכשיו מעמדה של כוח, שמכבי צריכה אותו יותר משהוא צריך את מכבי, יבוא בתקן המושיע הכל יכול וזה יכול להיות גם יתרון ( שליטה מוחלטת בכל הנוגע לפן המקצועי ) וגם חיסרון ( אגו..).
מנגד שאראס אם יגיע, יהנה גם הוא מחופש בפן המקצועי ( כך מדווח לנו), אבל הוא יבוא רעב, עם רצון עז להצליח ולעשות קפיצת מדרגה משמעותית בקריירה שלו, כי בכל זאת הצלחה במכבי זה לא כמו הצלחה בזלגיריס.
לכן אני נוטה להעדיף את שאראס, אבל כמובן שאני לא חזיר ואני גם אסתפק בבלאט![]()
הבעיה היא שבסוף נקבל את שיבק לעוד עונה...
שועל כתב:להעדיף את שאראס על בלאט נשמע לי תלוש לגמרי, גם מבחינת הפער העצום בניסיון ובקבלות, וגם מבחינת האיכויות שלו.
RomanR כתב:גם עונת הבלהות של מילאנו הגיעה לקיצה כשהיא הובסה בביתה 102-82 ע"י טרנטו והודחה בסדרת חצי הגמר האיטלקי (הפסד 4-1 ללא ניצחון ביתי)
To be honest I can coach only in one place,” Blatt answered. “If I could coach in all the places that were mentioned, I would have to be in different places with different bodies. And it’s not possible. Most of these rumors are not true. Most of these alleged teams haven’t even talked to me or my agents. No such a thing has not been mentioned. If I decide to go, I think I can find a club somewhere.
שועל כתב:להעדיף את שאראס על בלאט נשמע לי תלוש לגמרי, גם מבחינת הפער העצום בניסיון ובקבלות, וגם מבחינת האיכויות שלו.
שמוליק כתב:שועל כתב:להעדיף את שאראס על בלאט נשמע לי תלוש לגמרי, גם מבחינת הפער העצום בניסיון ובקבלות, וגם מבחינת האיכויות שלו.
אבל להעדיף צוות של גרשון ושמיר מצית דמיון על פני הכדורסל הקפוץ ישבן של דייויד-פריק קונטרול-בלאט.
A_P_18 כתב:לא יודע די התאכזבתי מהכדורסל שהציגה דרושאפקה השנה במיוחד בשלבים האחרונים של העונה , זה נראה כאילו בלאט עף על עצמו יותר מידי מאז החזרה שלו , גם הקטע עם ווילביקין בסדרה נגד פנר לא הוסיף לו נקודות אצלי.
החציל האצטקי כתב:http://www.sportando.com/en/europe/turkey/236052/dogus-group-to-pay-fenerbahce-around-45m-in-three-years-15m-per-season.html
ההסכם הפסיכי של דואוש עם פנר.
Legacy is coming.
A_P_18 כתב:לא יודע די התאכזבתי מהכדורסל שהציגה דרושאפקה השנה במיוחד בשלבים האחרונים של העונה , זה נראה כאילו בלאט עף על עצמו יותר מידי מאז החזרה שלו , גם הקטע עם ווילביקין בסדרה נגד פנר לא הוסיף לו נקודות אצלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־17 אורחים