המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:גקסון שחקן ממש טוב ירכז מעולה.. הוא שחקן הגנה טוב ..לדוגמה לא הייתי רוצה את מרקוביץ וגאודלוק יחד
יש לי הרגשה שטיוס לא יגיע דרך אגב אבל אם כן יש חושב שקו קדמי צריך להיראות ככה
מילר אניקט אלכסנדר
דובלייביץ טיוס שגב
לא חייב שאלכסנדר ישאר וגם לא אמור להיות יקר מידי
500 למילר 700 לאניקט 650 נגיד לטיוס דובלייביץ קרוב למיליון
גל גל כתב:גקסון שחקן ממש טוב ירכז מעולה.. הוא שחקן הגנה טוב ..לדוגמה לא הייתי רוצה את מרקוביץ וגאודלוק יחד
מילר אניקט אלכסנדר
דובלייביץ טיוס שגב
שמוליק כתב:גל גל כתב:גקסון שחקן ממש טוב ירכז מעולה.. הוא שחקן הגנה טוב ..לדוגמה לא הייתי רוצה את מרקוביץ וגאודלוק יחד
מילר אניקט אלכסנדר
דובלייביץ טיוס שגב
באמת קו אחרי מצוין. במקום אלכסנדר הייתי לוקח בשמחה את בלייזר
גל גל כתב:לדעתי מילר אומנם קצת ילדותי באופי אבל לפי מה שראיתי בתור חבר לקבוצה הוא בסדר גמור...ככה זה מרגיש לפחות
er79 כתב:גל גל כתב:לדעתי מילר אומנם קצת ילדותי באופי אבל לפי מה שראיתי בתור חבר לקבוצה הוא בסדר גמור...ככה זה מרגיש לפחות
יש הבדל בין דאחקות וצ'אפחות בין חברי הקבוצה לבין תחרותיות על הגופייה בהרכב הפותח. אני לא סומך על מילר בעניין הזה. הוא עדיין חושב שהוא הכוכב הכי גדול באירופה. אולי דווקא האניקאט יותר מיושב בדעתו ויכול להוריד מהאגו שלו ולפתוח מהספסל, אבל לאור העונה האחרונה שלו באפס ובחימקי לפניה הוא גם לדעתי בטוח בעצמו שהוא צריך להיות שחקן הרכב. אין לי בעיה עם הדואו הזה בעמדה 4, במידה והמאמן יוכל לתרבת אותם. אולי צריך מישהו כמו בלאט בהרכב כזה, הוא מסתדר יפה עם אמריקאים באירופה.
גל גל כתב:er79 כתב:גל גל כתב:לדעתי מילר אומנם קצת ילדותי באופי אבל לפי מה שראיתי בתור חבר לקבוצה הוא בסדר גמור...ככה זה מרגיש לפחות
יש הבדל בין דאחקות וצ'אפחות בין חברי הקבוצה לבין תחרותיות על הגופייה בהרכב הפותח. אני לא סומך על מילר בעניין הזה. הוא עדיין חושב שהוא הכוכב הכי גדול באירופה. אולי דווקא האניקאט יותר מיושב בדעתו ויכול להוריד מהאגו שלו ולפתוח מהספסל, אבל לאור העונה האחרונה שלו באפס ובחימקי לפניה הוא גם לדעתי בטוח בעצמו שהוא צריך להיות שחקן הרכב. אין לי בעיה עם הדואו הזה בעמדה 4, במידה והמאמן יוכל לתרבת אותם. אולי צריך מישהו כמו בלאט בהרכב כזה, הוא מסתדר יפה עם אמריקאים באירופה.
זה ממש לא אומר שהם לא יכולים לשחק יחד האניקט ב 3 מילר ב 4
cannon כתב:ריקי היקמן, ג׳מאל מקלין וראקים סנדרס עוזבים את מילאנו. שלושתם עם קשר צהוב בדרך כזו או אחרת. האם הייתם לוקחים מישהו מהם כמחליף לסגל בשנה הבאה? יכולים להגיע בסכומים שפויים.
שמואל1 כתב:cannon כתב:ריקי היקמן, ג׳מאל מקלין וראקים סנדרס עוזבים את מילאנו. שלושתם עם קשר צהוב בדרך כזו או אחרת. האם הייתם לוקחים מישהו מהם כמחליף לסגל בשנה הבאה? יכולים להגיע בסכומים שפויים.
לא הייתי נוגע באף שחקן שם אחרי העונה המחפירה שלהם.
גל גל כתב:שמוליק כתב:גל גל כתב:גקסון שחקן ממש טוב ירכז מעולה.. הוא שחקן הגנה טוב ..לדוגמה לא הייתי רוצה את מרקוביץ וגאודלוק יחד
מילר אניקט אלכסנדר
דובלייביץ טיוס שגב
באמת קו אחרי מצוין. במקום אלכסנדר הייתי לוקח בשמחה את בלייזר
קדמי אתם מתכוונים כן ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־9 אורחים