03 יוני 2017, 09:00
אחדשיודע כתב:מה? עובדתית, הליגה התערבה בגסות בגמר של העונה שעברה - ההרחקה של דריימונד גרין ממשחק 5 (שלא ע"י החלטת שופטים). זה לא משהו שנתון לוויכוח בכלל. היה קצת משעמם, לברון בכה - והופה. זה אינטרס מובהק של הליגה מן הסתם שיהיה גמר תחרותי ומותח (גידול בהכנסות וברייטינג), והם ניצלו בהצלחה את ההזדמנות שניתנה להם בשנה שעברה. אם לא זה, הסדרה ככל הנראה הייתה מסתיימת ב-1:4 קליל לגולדן. בכל אופן, לגבי החלק השני בהודעה שלי ("אבל יש זמן גם לזה") - ציניות שמואל, ציניות.
03 יוני 2017, 09:13
03 יוני 2017, 09:36
אחדשיודע כתב:לא, התכוונתי לציניות. נודניק
03 יוני 2017, 12:14
03 יוני 2017, 16:26
jol9 כתב:
felix_r כתב:קראתי עכשיו, שקליבלנד עדיין משלמת חלק מהמשכורת של מייק בראון
03 יוני 2017, 17:18
03 יוני 2017, 18:09
toja27 כתב:ראיתי חלק מהמשחק הראשון אחרי הררבה מאוד זמן שלא ראיתי נבא, ומה אני אגיד לכם , כמות הכישרון שהייתה נמצאת על המגרש זה דבר מדהים. אני רק תוהה איך הגיע כזה מצב ששתי קבוצות מחזיקות בכל כך הרבה כישרון ואיך קבוצות אחרות צריכות להתמודד עם דבר כזה בסדרה. לדעתי משהו נדפק בשיטה שלהם של הרכבת הקבוצה.
לפחות הגמר יהיה מעניין.
03 יוני 2017, 19:42
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:ראיתי חלק מהמשחק הראשון אחרי הררבה מאוד זמן שלא ראיתי נבא, ומה אני אגיד לכם , כמות הכישרון שהייתה נמצאת על המגרש זה דבר מדהים. אני רק תוהה איך הגיע כזה מצב ששתי קבוצות מחזיקות בכל כך הרבה כישרון ואיך קבוצות אחרות צריכות להתמודד עם דבר כזה בסדרה. לדעתי משהו נדפק בשיטה שלהם של הרכבת הקבוצה.
לפחות הגמר יהיה מעניין.
מהבחינה של גולדן, התוספת של דוראנט התאפשרה בעיקר בזכות הקפיצה העצומה (והלא הדרגתית) בתקרת השכר - בבת אחת מ-70 מיליון דולר ל-94.
לגבי קליבלנד, צירוף של הרבה מזל בעיקר. 3 בחירות ראשונות בדראפט ב-4 שנים (אחד קיירי + שניים שהועברו בטרייד על לאב) והחזרה כמובן של לברון.
03 יוני 2017, 19:53
03 יוני 2017, 20:53
אחדשיודע כתב:נכון. אפשר להגיד שלברון התחיל את הטרנד הזה בשנים האחרונות.
לא יודע, אני דווקא אוהב קבוצות על. לדעתי צריך לנסות לייצר עוד כאלה (כריס פול לסן אנטוניו נשמע מעניין) ולא למנוע חיבור בין כוכבים.
03 יוני 2017, 21:10
04 יוני 2017, 19:22
04 יוני 2017, 19:25
04 יוני 2017, 19:45
גל גל כתב:הגעה של כריס פול ליאן אנטוניו תשווה את מאזן הכוחות לדעתי
04 יוני 2017, 20:35
שועל כתב:גל גל כתב:הגעה של כריס פול ליאן אנטוניו תשווה את מאזן הכוחות לדעתי
לא
04 יוני 2017, 20:37
arel123 כתב:שועל כתב:גל גל כתב:הגעה של כריס פול ליאן אנטוניו תשווה את מאזן הכוחות לדעתי
לא
תשווה בצורה משמעותית .
כל קבוצה והטריו הקטלני שלה :
גולדן : קרי - דוראנט - תומפסון
קליבלנד : לברון - אירבינג - לאב
והספרס : פול - לאונרד - אולדריג'
השילוב החדש בספרס (אם יקרה) יהיה קטלני ביותר ולגולדן יהיה מאוד קשה לעבור אותם, אם הספרס יביאו עוד חיזוק אז בכלל
04 יוני 2017, 20:47
שועל כתב:arel123 כתב:שועל כתב:גל גל כתב:הגעה של כריס פול ליאן אנטוניו תשווה את מאזן הכוחות לדעתי
לא
תשווה בצורה משמעותית .
השילוב החדש בספרס (אם יקרה) יהיה קטלני ביותר ולגולדן יהיה מאוד קשה לעבור אותם, אם הספרס יביאו עוד חיזוק אז בכלל
בכלל לא, אין מה להשוות בין הסגלים גם עם פול, עם כל אהבה שלי אליו.
והם לא יכולים להביא עוד חיזוק, למעשה גם בשביל פול אין להם מספיק מקום פנוי.
04 יוני 2017, 20:49
arel123 כתב:שועל כתב:arel123 כתב:שועל כתב:גל גל כתב:הגעה של כריס פול ליאן אנטוניו תשווה את מאזן הכוחות לדעתי
לא
תשווה בצורה משמעותית .
בכלל לא, אין מה להשוות בין הסגלים גם עם פול, עם כל אהבה שלי אליו.
והם לא יכולים להביא עוד חיזוק, למעשה גם בשביל פול אין להם מספיק מקום פנוי.
עם פול תהייה סדרה מאוד מותחת לדעתי, הסגל של גולדן בלי דוראנט קרי תומפסון גרין ואיגודאלה הוא ברמה נמוכה .
04 יוני 2017, 20:51
04 יוני 2017, 20:59
yanay21 כתב:והרי החדשות-הסגל של כל קבוצה בלי החמישייה הכי טובה שלה הוא ברמה נמוכה