המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:חימקי וזניט עכשיו בקרב האחרון על הכרטיס ליורוליג
הבנתי שאם זניט תעלה, היא תגדיל את התקציב בצורה משמעותית
rc4991 כתב:חימקי מנצחת וחוזרת ליורוליג אחרי טעות שיפוט בסיום
Weems13 כתב:rc4991 כתב:חימקי וזניט עכשיו בקרב האחרון על הכרטיס ליורוליג
ואם חימקי תעלה, אני מניח שהיא עוד פעם תוכל להרשות לעצמה להחתים ולהתמודד על כוכבים, כמו שהחתימו בזמנו את טייריס רייס ושבד.
העדפה שלי היא דווקא זניט, מועדון שלא היה לאחרונה ביורוליג בניגוד לחימקי, ומועדון קצת פחות עשיר ( אני אומר את זה לפי תקציבי והחתמות העבר) מחימקי.
RomanR כתב:rc4991 כתב:חימקי מנצחת וחוזרת ליורוליג אחרי טעות שיפוט בסיום
שובו של דושקו והקוקו.
שיפוט ברמה של ליגה ישראלית
שועל כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:חימקי וזניט עכשיו בקרב האחרון על הכרטיס ליורוליג
ואם חימקי תעלה, אני מניח שהיא עוד פעם תוכל להרשות לעצמה להחתים ולהתמודד על כוכבים, כמו שהחתימו בזמנו את טייריס רייס ושבד.
העדפה שלי היא דווקא זניט, מועדון שלא היה לאחרונה ביורוליג בניגוד לחימקי, ומועדון קצת פחות עשיר ( אני אומר את זה לפי תקציבי והחתמות העבר) מחימקי.
חימקי הרבה יותר עשירה מזניט
rc4991 כתב:שועל כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:חימקי וזניט עכשיו בקרב האחרון על הכרטיס ליורוליג
אם זניט היתה עולה היו מעמידים שם תקציב של 20 מיליון יורו כמעט
לא משהו שהייתי מזלזל בו, למרות שאני מאמין שחימקי תשקיע יותר
rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:חימקי מנצחת וחוזרת ליורוליג אחרי טעות שיפוט בסיום
שובו של דושקו והקוקו.
שיפוט ברמה של ליגה ישראלית
שבד דרך בבירור בחוץ לפני שעשו עליו עבירה במהלך האחרון
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:חימקי וזניט עכשיו בקרב האחרון על הכרטיס ליורוליג
אם זניט היתה עולה היו מעמידים שם תקציב של 20 מיליון יורו כמעט
לא משהו שהייתי מזלזל בו, למרות שאני מאמין שחימקי תשקיע יותר
לא יודע מאיפה אתה מביא את המספרים, הנתונים הרשמיים של העונה הזו שפרסמה הVTB מדברים על תקציב של 25 מיליון של חימקי ועל בערך חצי מזה של זניט.
אחדשיודע כתב:החידוש הוא ההמצאה שולנסיה תוכל לזכות בכרטיס החופשי ליורוליג אם תסיים לפני ריאל, ויטוריה וברצלונה (מה שסותר את הסעיף בתקנון של היורוליג שאוסר השתתפות של קבוצה חמישית מאותה מדינה/ליגה). או בקיצור, מגמישים את החוקים לפי מה שבא להם (אבל זה כבר פחות חידוש).
The 2017/2018 EuroLeague teams:
Fenerbahce (A License)
Olympiacos (A License)
CSKA Moscow (A License)
Real Madrid (A License)
Anadolu Efes (A License)
Panathinaikos (A License)
Baskonia (A License)
Zalgiris Kaunas (A License)
Barcelona (A License)
Maccabi Tel Aviv (A License)
Olimpia Milano (A License)
Unicaja Malaga (EuroCup champion)
Crvena Zvezda (ABA League champion)
Khimki Moscow (VTB League finalist)
Valencia (Spanish League top team after teams with A License)
Last remaining open spot: Brose Bamberg OR EWE Oldenburg (German League champion)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־18 אורחים