המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1212,0/292580.html?ref=hp
מכל הסיבות הנ”ל ניתן להבין מדוע הירוקים השמיעו את "WE ARE THE CHAMPIONS" אחרי הבאזר הסופי. השיר הגיע בעקבות סדרה חלומית ובזכות יכולת אדירה בתקופה האחרונה, שגרמה לחיפאים להפנים כי לא יוכלו להחזיק בג'ון דיברתולומאו בעונה הבאה, כאשר גורמים במכבי ת"א סיפרו ל-ONE כי הצהובים הולכים על המתאזרח בכל הכוח.
"אנחנו רוצים אותו אצלנו. חשוב להדגיש כי בשל הרגישות מול מכבי חיפה עוד לא נעשתה אליו פניה ולא היו מגעים עם סוכניו, אבל בתום העונה נעשה את הכל כדי שיגיע למכבי ת"א. הוא נותן מספרים של מייקל ג'ורדן", הסבירו במכבי ת”א. ההערכות הגסות אומרות כי הצהובים צפויים להגיש הצעה על הגארד האמריקאי-ישראלי שתנוע סביב מיליון דולר לשלוש עונות, עד 2020, עם אופציות של שני הצדדים.
מתוך וואן. מקווה שיתממש
הצופה כתב:er79 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1212,0/292580.html?ref=hp
מכל הסיבות הנ”ל ניתן להבין מדוע הירוקים השמיעו את "WE ARE THE CHAMPIONS" אחרי הבאזר הסופי. השיר הגיע בעקבות סדרה חלומית ובזכות יכולת אדירה בתקופה האחרונה, שגרמה לחיפאים להפנים כי לא יוכלו להחזיק בג'ון דיברתולומאו בעונה הבאה, כאשר גורמים במכבי ת"א סיפרו ל-ONE כי הצהובים הולכים על המתאזרח בכל הכוח.
"אנחנו רוצים אותו אצלנו. חשוב להדגיש כי בשל הרגישות מול מכבי חיפה עוד לא נעשתה אליו פניה ולא היו מגעים עם סוכניו, אבל בתום העונה נעשה את הכל כדי שיגיע למכבי ת"א. הוא נותן מספרים של מייקל ג'ורדן", הסבירו במכבי ת”א. ההערכות הגסות אומרות כי הצהובים צפויים להגיש הצעה על הגארד האמריקאי-ישראלי שתנוע סביב מיליון דולר לשלוש עונות, עד 2020, עם אופציות של שני הצדדים.
מתוך וואן. מקווה שיתממש
מייקל ג'ורדן??
שועל כתב:לא משלם עליו את הסכום הזה עם כל הכבוד. פלייאוף אחד, טוב ככל שיהיה, לא מצדיק אוט' שכר כזה, ועוד עם המיסוי.
MTA2311 כתב:הבעיה היא המסר שעובר, ששחקן שלא עשה כלום בחיים מקבל חוזה של מיליון דולר לשלוש שנים (יבזורי לדוגמה) . זה בדיוק מה שצריך לשנות.
הוא צריך לקבל 200 אלף, 250 מקסימום לעונה. אם ירושלים מעוניינת להציע לו יותר, בכבוד.
er79 כתב:שועל כתב:לא משלם עליו את הסכום הזה עם כל הכבוד. פלייאוף אחד, טוב ככל שיהיה, לא מצדיק אוט' שכר כזה, ועוד עם המיסוי.
אז תמשיך ליהנות עם סילבן.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא המסר שעובר, ששחקן שלא עשה כלום בחיים מקבל חוזה של מיליון דולר לשלוש שנים (יבזורי לדוגמה) . זה בדיוק מה שצריך לשנות.
הוא צריך לקבל 200 אלף, 250 מקסימום לעונה. אם ירושלים מעוניינת להציע לו יותר, בכבוד.
יש או את הדרג המנופח, שזה מקל, אוחיון, ליאור וכו' שיקבלו בסביבות חצי מיליון (לפחות) ולא יצדיקו את זה
או את הדרג של דיברתולומיאו ומשעור שייקבלו 300 אלף ויתנו תפוקה טובה בליגה (מחוזקים כמובן בזרים)
או שחקנים מהדרג הכי נמוך כמו שגב, די ג'יי שארפ ועמית בן דוד, שלא יעלו לך כלום אבל גם לא יתנו כלום באף רמה
כן, לא מגיע לדרג האמצעי 300 אלף אבל עם החוקים של היום עדיין צריך ישראלים ואם אני צריכה לבחור משהו מ-3 האופציות, אני הולכת על הדרג הבינוני
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא המסר שעובר, ששחקן שלא עשה כלום בחיים מקבל חוזה של מיליון דולר לשלוש שנים (יבזורי לדוגמה) . זה בדיוק מה שצריך לשנות.
יש או את הדרג המנופח, שזה מקל, אוחיון, ליאור וכו' שיקבלו בסביבות חצי מיליון (לפחות) ולא יצדיקו את זה
או את הדרג של דיברתולומיאו ומשעור שייקבלו 300 אלף ויתנו תפוקה טובה בליגה (מחוזקים כמובן בזרים)
או שחקנים מהדרג הכי נמוך כמו שגב, די ג'יי שארפ ועמית בן דוד, שלא יעלו לך כלום אבל גם לא יתנו כלום באף רמה
כן, לא מגיע לדרג האמצעי 300 אלף אבל עם החוקים של היום עדיין צריך ישראלים ואם אני צריכה לבחור משהו מ-3 האופציות, אני הולכת על הדרג הבינוני
מי שקובע את המחיר של השחקנים זה מכבי. ירושלים לא ממהרת להציע סכומים גבוהים (כמה יותם וליאור מרוויחים שם? גם בסביבות ה300 לא?). אז שנה-שנתיים מכבי תעביר מסר, המחירים ירדו ויחזרו הפרופורציות.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא המסר שעובר, ששחקן שלא עשה כלום בחיים מקבל חוזה של מיליון דולר לשלוש שנים (יבזורי לדוגמה) . זה בדיוק מה שצריך לשנות.
מי שקובע את המחיר של השחקנים זה מכבי. ירושלים לא ממהרת להציע סכומים גבוהים (כמה יותם וליאור מרוויחים שם? גם בסביבות ה300 לא?). אז שנה-שנתיים מכבי תעביר מסר, המחירים ירדו ויחזרו הפרופורציות.
נראה לי שזאת ראייה מופשטת מדי של המצב, בעיקר לאור המגמה העולמית לא רק בעולם הכדורסל אלא בעולם הספורט בכלל
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היא המסר שעובר, ששחקן שלא עשה כלום בחיים מקבל חוזה של מיליון דולר לשלוש שנים (יבזורי לדוגמה) . זה בדיוק מה שצריך לשנות.
נראה לי שזאת ראייה מופשטת מדי של המצב, בעיקר לאור המגמה העולמית לא רק בעולם הכדורסל אלא בעולם הספורט בכלל
תסבירי לי למה זה לא יעבוד. מי התחרות של מכבי? כמה הם משלמים לשחקנים שלהם?
הבעיה היא לא שקבוצות אחרות דוחפות את מכבי לשלם יותר, אלא שמכבי עדיין לא הפנימה כמה התפקיד של הישראלי שולי, למרות החוק הרוסי. פדרמן היה ממש משוכנע שלשבת עם מקל ולהחתים אותו על חוזה של 600k לעונה זה מה שיהפוך את מכבי לקבוצה טובה יותר. יפנימו את זה, וזה יקרה מעצמו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש או את הדרג המנופח, שזה מקל, אוחיון, ליאור וכו' שיקבלו בסביבות חצי מיליון (לפחות) ולא יצדיקו את זה
הבעיה היא לא שקבוצות אחרות דוחפות את מכבי לשלם יותר, אלא שמכבי עדיין לא הפנימה כמה התפקיד של הישראלי שולי, למרות החוק הרוסי. פדרמן היה ממש משוכנע שלשבת עם מקל ולהחתים אותו על חוזה של 600k לעונה זה מה שיהפוך את מכבי לקבוצה טובה יותר. יפנימו את זה, וזה יקרה מעצמו.
מה שיקרה (כנראה) זה שמכבי תחתים שחקנים כמו שגב ושארפ בעולם כסף, תראה את מגדל נועלת שחקנים מהדרג הבינוני לכמה שנים ואז אחרי כמה שנים שלא תהיה תרומה מהישראלים (וכן צריך איזשהי תרומה), יימצאו את המקל הבא ויישלמו לו הרבה כסף
בכל מדינה שיש בה חוק על שחקנים מקומיים (או במקרה של אירופה - שחקנים עם דרכון אירופאי), השחקנים האלה מקבלים יותר ממה שהם שווים
וואלה, לא כואב לי להוציא על שחקנים כאלה 300 אלף דולר, לא זה אמור להיות ההבדל בתקציב
זה אולי הפרנציפ, אבל גם זה לא ממש אכפת לי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
מה שיקרה (כנראה) זה שמכבי תחתים שחקנים כמו שגב ושארפ בעולם כסף, תראה את מגדל נועלת שחקנים מהדרג הבינוני לכמה שנים ואז אחרי כמה שנים שלא תהיה תרומה מהישראלים (וכן צריך איזשהי תרומה), יימצאו את המקל הבא ויישלמו לו הרבה כסף
בכל מדינה שיש בה חוק על שחקנים מקומיים (או במקרה של אירופה - שחקנים עם דרכון אירופאי), השחקנים האלה מקבלים יותר ממה שהם שווים
וואלה, לא כואב לי להוציא על שחקנים כאלה 300 אלף דולר, לא זה אמור להיות ההבדל בתקציב
זה אולי הפרנציפ, אבל גם זה לא ממש אכפת לי
טוב, זה כבר מופשט לצד השני.
לא נסכים פה.
מעניין כמה ירושלים מציעה לו.
הצופה כתב:er79 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1212,0/292580.html?ref=hp
מתוך וואן. מקווה שיתממש
מייקל ג'ורדן??
jol9 כתב:אור, בגדול יש צדק במה שאתה אומר, אבל לא נראה לי שזה תואם את המציאות והצרכים שנוצרו בשנתיים שלוש האחרונות.
מכבי תצטרך לשלם מחיר על הכשלונות שלה, ואחד המחירים זה על שחקן כמו דיבה.
ברגע שעושים בחוכמה ומביאים שחקנים שיוכלו לתרום גם ביורוליג (ואני מאמין שגם דיבה וגם משעור יכולים, לפחות מבחינה פיזית), ולא כמו שהיה עם יבזורי, שהוא חלש מדי ואיטי מדי לזה, אז זה לא מחיר גבוה מדי לשלם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים