המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:פרנקו דני בהפועל תל אביב חתם
בשלות כתב:רק לי יש תחושה שנהריה הולכת לתת בראש לירושלים היום ?
בשלות כתב:רק לי יש תחושה שנהריה הולכת לתת בראש לירושלים היום ?
yanay21 כתב:אני גם מהמר על ירושלים שיקחו היום. הם מספיק לוזרים כדי להפסיד את 5 בבית, בכל מקרה, אז המשחק היום לא יצביע על יותר מדי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני גם מהמר על ירושלים שיקחו היום. הם מספיק לוזרים כדי להפסיד את 5 בבית, בכל מקרה, אז המשחק היום לא יצביע על יותר מדי
#פוסטים_אפשריים_של_יאיר_לפיד
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני גם מהמר על ירושלים שיקחו היום. הם מספיק לוזרים כדי להפסיד את 5 בבית, בכל מקרה, אז המשחק היום לא יצביע על יותר מדי
#פוסטים_אפשריים_של_יאיר_לפיד
שמואל1 כתב:היום כולנו איה איה
ShiriV כתב:לכרוז (הגרוע להחריד) של נהריה אין אות ה' בלקסיקון, אז מבחינתו ״יותם אלפרין״ ו״סקוטי אופסון״ הם שחקנים אמיתיים..
אם הייתי שולחת אותו לתחרות ״כרוז נולד״, מקום אחרון בפער..
ShiriV כתב:לכרוז (הגרוע להחריד) של נהריה אין אות ה' בלקסיקון, אז מבחינתו ״יותם אלפרין״ ו״סקוטי אופסון״ הם שחקנים אמיתיים..
A_P_18 כתב:ShiriV כתב:לכרוז (הגרוע להחריד) של נהריה אין אות ה' בלקסיקון, אז מבחינתו ״יותם אלפרין״ ו״סקוטי אופסון״ הם שחקנים אמיתיים..
זה עדיין טוב יותר מגרשון שקרא הרגע לסקוטי הופסון סקוטי תומפסון
yanay21 כתב:ShiriV כתב:לכרוז (הגרוע להחריד) של נהריה אין אות ה' בלקסיקון, אז מבחינתו ״יותם אלפרין״ ו״סקוטי אופסון״ הם שחקנים אמיתיים..
אני מוכר את כולכם לערבים כדי לראות עונה אחת מהתחרות הזאת
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:לכרוז (הגרוע להחריד) של נהריה אין אות ה' בלקסיקון, אז מבחינתו ״יותם אלפרין״ ו״סקוטי אופסון״ הם שחקנים אמיתיים..
אני מוכר את כולכם לערבים כדי לראות עונה אחת מהתחרות הזאת
לא פייר, היחיד שישרוד שם זה אור..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], עידן ו־14 אורחים