09 יוני 2017, 13:16
RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:ספרו לי עוד על הקרבה של בלאט ואהבתו למכבי. הדבר היחיד שהוא אוהב זה כסף
למה שירצה להגיע למכבי הנוכחית עם הבעלים האלו והצוות המקצועי הזה? הופתעתי שהוא בכלל הביע עניין.
כי הוא מכביסט אמיתי, לא כך?
ההנהלה מוכנה לתת לו את הסמכות המקצועית, כמובן שקל יותר בחימקי חסרת הציפיות. שיקפא ולא ישוב
09 יוני 2017, 13:17
החציל האצטקי כתב:ספין תוצרת מכבי בטח.
"אפילו חימקי הציעה לו 4 מיליון והוא בא כי הוא מכביסט"
09 יוני 2017, 13:17
jol9 כתב:איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
למה אתם קונים את זה? למה אתם חושבים שהם לא יביאו גאודלוק/פארמר כי הם צריכים עוד אלף-אלפיים+-?
אני עונה מבלי להתייחס לפרסום על חימקי.
אני בטוח בוודאות של 100%, שבעונה הקרובה, ההנהלה לא תתערב בשום החלטה מקצועית, ולא משנה אם זה יהיה בלאט, שיבק או אריק אלפסי.
יצליח? מה טוב. לא יצליח? תמיד יוכלו לבוא ולהגיד - "אתם רואים? לא התערבנו, וזה בכל זאת לא עזר..."
09 יוני 2017, 13:18
09 יוני 2017, 13:19
שועל כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
למה אתם קונים את זה? למה אתם חושבים שהם לא יביאו גאודלוק/פארמר כי הם צריכים עוד אלף-אלפיים+-?
אני בטוח בוודאות של 100%, שבעונה הקרובה, ההנהלה לא תתערב בשום החלטה מקצועית, ולא משנה אם זה יהיה בלאט, שיבק או אריק אלפסי.
יצליח? מה טוב. לא יצליח? תמיד יוכלו לבוא ולהגיד - "אתם רואים? לא התערבנו, וזה בכל זאת לא עזר..."
אפילו הם לא התחייבו על זה, לא יודע על מה אתה מסתמך.
חוץ מזה שלפטר או לא לפטר גורמים כמו אבי אבן וויצי'ץ זו גם החלטה מקצועית, אין מצב שהבעלים לא קובעים דברים כלליים ועקרוניים, והם כשלו גם בזה.
09 יוני 2017, 13:20
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
חוץ מזה שלפטר או לא לפטר גורמים כמו אבי אבן וויצי'ץ זו גם החלטה מקצועית, אין מצב שהבעלים לא קובעים דברים כלליים ועקרוניים, והם כשלו גם בזה.
בוא נגיד שאני לא רואה אותם מתערבים בשמות של שחקנים, שמות של עוזרים, או דברים שהם בסמכות של המאמן.
צוות הסקאוטינג, הכושר, הרפואה וכו', זאת לא הסמכות של המאמן, וכאן אולי כן יתערבו.
09 יוני 2017, 13:23
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
בוא נגיד שאני לא רואה אותם מתערבים בשמות של שחקנים, שמות של עוזרים, או דברים שהם בסמכות של המאמן.
צוות הסקאוטינג, הכושר, הרפואה וכו', זאת לא הסמכות של המאמן, וכאן אולי כן יתערבו.
אבל אנחנו יודעים שהם לא יתערבו בצוות המקצועי, ואנחנו לא יודעים שהם לא יתערבו בנושא של השחקנים.
09 יוני 2017, 13:24
arel123 כתב:חוץ מהפרסום הזה בטוויטר - https://twitter.com/or_sportreports/sta ... 7512665089
לא מצאתי שום פרסום באינטרנט על דיווח או משהו, יכול להיות שזה רק דיבורים .
09 יוני 2017, 13:26
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
אבל אנחנו יודעים שהם לא יתערבו בצוות המקצועי, ואנחנו לא יודעים שהם לא יתערבו בנושא של השחקנים.
אנחנו לא יודעים כלום בגדול.
אני בסה"כ אומר מה שאני חושב שיקרה. אני חושב שהם לא יתערבו בבניית הסגל, ובבניית הצוות המקצועי (למעט זהות המאמן כמובן).
כשאני אומר "הם" אני כמובן לא מכליל שם את ניקולה, שהוא ברור שיהיה מעורב.
09 יוני 2017, 13:27
09 יוני 2017, 13:28
09 יוני 2017, 13:29
הצופה כתב:arel123 כתב:חוץ מהפרסום הזה בטוויטר - https://twitter.com/or_sportreports/sta ... 7512665089
לא מצאתי שום פרסום באינטרנט על דיווח או משהו, יכול להיות שזה רק דיבורים .
גלדסטון גם דיווח את זה
Holiday_Armadillo כתב:נבן ספאחיה
צוחקת בקול
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:נבן ספאחיה
צוחקת בקול
מה? מאיפה הבאת את השם הזה?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:נבן ספאחיה
צוחקת בקול
מה? מאיפה הבאת את השם הזה?