פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המאמן הבא - בלאט במו"מ מתקדם

09 יוני 2017, 13:31

תרגעו, בלאט חותם בקרוב

09 יוני 2017, 13:31

אין לי כוח למועדון הזה כבר

09 יוני 2017, 13:32

האמת שהסל של ארנולד (בנוסף לבכי של טפירו) היה אחד מרגעי האושר היותר טהורים שלי בתור אוהדת מכבי

אם הוא מגיע שיחזיר איתו את ארנולד וירטין ואני בעד

09 יוני 2017, 13:33

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:ספין תוצרת מכבי בטח.
"אפילו חימקי הציעה לו 4 מיליון והוא בא כי הוא מכביסט"

אם הדיווחים על החוזה שמציעים לו (1.4 מליון נטו) הוא נכון, אז שום קבוצה אחרת באירופה, למעט צסקא לא תציע לו חוזה גבוה משמעותית מזה.

זה לא ייפול על כסף לדעתי

חימקי (אם וכאשר תרצה להחליף מאמן) למשל לא יכולה להציע לו יותר? נניח בגובה החוזה הקיים בדרושפאקה? אני מאמין שכן. חוץ מזה, תוסיף למשוואה מיסים שבסבירות לא קטנה יצטרך להשלים בארץ, ותבין שמבחינה כספית עדיין יש פה הבדל של מאות אלפי דולרים (למרות שההצעה של מכבי גבוהה לכל הדעות).

Re: ת'רד המאמן הבא

טוויסט בעלילה: נבן ספאחיה סיכם במכבי ל - 3 שנים

עוזרו הצפוי- גיא גודס

http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

הפתעה עצומה

my man כתב:בן, געגועיי..

לשאלתך- אני רוצה להאמין שבלאט ידע לעמוד על שלו..הוא גם ראה מה הלך פה בשנים האחרונות מאז שהוא הלך..

אני יותר.
אני שמח שבלאט לא בא(אם הוא לא בא). כל דבר שיגרום לנהירה של קניית מנויים, קטנה ככל שתהיה, הוא רע. אין לי אינטרס בשום הצלחה של המועדון עד שחבורת הזקנים וילדיהם גונבי הדעת יעופו מהמועדון הזה. עד אז *אולי* נהנה מהצלחות מקריות כמו ב2014. זה לא מספיק.

09 יוני 2017, 13:34

אני דווקא מחזיק מאוד מספאחיה. למרות זאת כמובן שמעדיף את בלאט

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

אם הדיווחים על החוזה שמציעים לו (1.4 מליון נטו) הוא נכון, אז שום קבוצה אחרת באירופה, למעט צסקא לא תציע לו חוזה גבוה משמעותית מזה.

זה לא ייפול על כסף לדעתי

חימקי (אם וכאשר תרצה להחליף מאמן) למשל לא יכולה להציע לו יותר? נניח בגובה החוזה הקיים בדרושפאקה? אני מאמין שכן. חוץ מזה, תוסיף למשוואה מיסים שבסבירות לא קטנה יצטרך להשלים בארץ, ותבין שמבחינה כספית עדיין יש פה הבדל של מאות אלפי דולרים (למרות שההצעה של מכבי גבוהה לכל הדעות).

חימקי זאת אותה קבוצה שנתנה לרייס ושבד את החוזים המטורפים שלהם
שאף אחד לא יחשוב לרגע שהם לא ישפכו כסף אם הם רוצים

Re: ת'רד המאמן הבא - בלאט במו

איתי-שגב כתב:
my man כתב:בן, געגועיי..

לשאלתך- אני רוצה להאמין שבלאט ידע לעמוד על שלו..הוא גם ראה מה הלך פה בשנים האחרונות מאז שהוא הלך..

אני יותר.
אני שמח שבלאט לא בא(אם הוא לא בא). כל דבר שיגרום לנהירה של קניית מנויים, קטנה ככל שתהיה, הוא רע. אין לי אינטרס בשום הצלחה של המועדון עד שחבורת הזקנים וילדיהם גונבי הדעת יעופו מהמועדון הזה. עד אז *אולי* נהנה מהצלחות מקריות כמו ב2014. זה לא מספיק.

:like:

09 יוני 2017, 13:35

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:אפילו הם לא התחייבו על זה, לא יודע על מה אתה מסתמך.
חוץ מזה שלפטר או לא לפטר גורמים כמו אבי אבן וויצי'ץ זו גם החלטה מקצועית, אין מצב שהבעלים לא קובעים דברים כלליים ועקרוניים, והם כשלו גם בזה.

בוא נגיד שאני לא רואה אותם מתערבים בשמות של שחקנים, שמות של עוזרים, או דברים שהם בסמכות של המאמן.
צוות הסקאוטינג, הכושר, הרפואה וכו', זאת לא הסמכות של המאמן, וכאן אולי כן יתערבו.

אבל אנחנו יודעים שהם לא יתערבו בצוות המקצועי, ואנחנו לא יודעים שהם לא יתערבו בנושא של השחקנים.

אנחנו לא יודעים כלום בגדול.
אני בסה"כ אומר מה שאני חושב שיקרה. אני חושב שהם לא יתערבו בבניית הסגל, ובבניית הצוות המקצועי (למעט זהות המאמן כמובן).

כשאני אומר "הם" אני כמובן לא מכליל שם את ניקולה, שהוא ברור שיהיה מעורב.

לא הבנתי אותך ואין לי מושג על מה אתה מסתמך. זה מאוד ברור מהדברים שהם אומרים או לא אומרים שהם לא יעשו שינויים בצוות המקצועי, מה שאנחנו לא יודעים לגבי הסגל, אנחנו כן יודעים שבעבר הם לא רק קבלו החלטות אלא גם בניגוד למאמן או לצוות המקצועי, רק לאחרונה לגבי מילר, אז לחשוב שהם בכלל לא יתערבו זה נראה לי סתם רצון שלא מגובה בשום דבר.

שמעת את הראיון שלהם בערוץ 2?
הם אומרים שם במפורש - לא תהיה התערבות בנושאים המקצועיים.

השאלה אם אתה מאמין להם או לא, ומה זה "נושאים מקצועיים".

אני בוחר להאמין להם, בהקשר הזה, ואני בוחר לפרש את המושג "נושאים מקצועיים" כבחירת שחקנים ובחירת העוזרים של המאמן.

ספאחיה מאמן מצויין, נעשה לו עוול בקדנציה הקודמת.
בהחלט אופצייה נהדרת במקום דיוויד בלאט.

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

זה לא ייפול על כסף לדעתי

חימקי זאת אותה קבוצה שנתנה לרייס ושבד את החוזים המטורפים שלהם
שאף אחד לא יחשוב לרגע שהם לא ישפכו כסף אם הם רוצים

חימקי קבוצה עם יכולות כספיות גבוהות משל מכבי.

אני מאוד אוהב את ספאחיה, בדיוק בגלל זה אני מתבאס. אנחנו יודעים איך זה יגמר הרי.

09 יוני 2017, 13:36

שמואל1 כתב:טוויסט בעלילה: נבן ספאחיה סיכם במכבי ל - 3 שנים

עוזרו הצפוי- גיא גודס

הפתעה עצומה

סיכם עקרונית, וזאת לא הפתעה עצומה בהתחשב בזה שהשם שלו היה ברשימת השמות של כל אתר ספורט ברגע שהתחילו לדבר על העונה הבאה

אבל היי, מי צריך פרופורציות, עדיף לרשום מה שחושבים באותו רגע

עוזרו הצפוי- גיא גודס

הפתעה עצומה

לזה לא ציפיתי
:eek :eek :eek

נראה לי שעבר זמנו של ספאחיה

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
בוא נגיד שאני לא רואה אותם מתערבים בשמות של שחקנים, שמות של עוזרים, או דברים שהם בסמכות של המאמן.
צוות הסקאוטינג, הכושר, הרפואה וכו', זאת לא הסמכות של המאמן, וכאן אולי כן יתערבו.

אבל אנחנו יודעים שהם לא יתערבו בצוות המקצועי, ואנחנו לא יודעים שהם לא יתערבו בנושא של השחקנים.

אני בסה"כ אומר מה שאני חושב שיקרה. אני חושב שהם לא יתערבו בבניית הסגל, ובבניית הצוות המקצועי (למעט זהות המאמן כמובן).

לא הבנתי אותך ואין לי מושג על מה אתה מסתמך. זה מאוד ברור מהדברים שהם אומרים או לא אומרים שהם לא יעשו שינויים בצוות המקצועי, מה שאנחנו לא יודעים לגבי הסגל, אנחנו כן יודעים שבעבר הם לא רק קבלו החלטות אלא גם בניגוד למאמן או לצוות המקצועי, רק לאחרונה לגבי מילר, אז לחשוב שהם בכלל לא יתערבו זה נראה לי סתם רצון שלא מגובה בשום דבר.

אני בוחר להאמין להם, בהקשר הזה, ואני בוחר לפרש את המושג "נושאים מקצועיים" כבחירת שחקנים ובחירת העוזרים של המאמן.

לא שמעתי, אבל שמעתי מאלו שכן שמעו שלא הייתה התחייבות כזו. וגם אם הייתה, אני לא מאמין להם.

09 יוני 2017, 13:37

MTA2311 כתב:אני מאוד אוהב את ספאחיה, בדיוק בגלל זה אני מתבאס. אנחנו יודעים איך זה יגמר הרי.

אני עדיין בשוק..
אבל אני ממש מסכים איתך..גם אני אוהב אותו(לא אימן בשנים האחרונות)..
זה לא ילך טוב..

Holiday_Armadillo כתב:

עוזרו הצפוי- גיא גודס

הפתעה עצומה

סיכם עקרונית, וזאת לא הפתעה עצומה בהתחשב בזה שהשם שלו היה ברשימת השמות של כל אתר ספורט ברגע שהתחילו לדבר על העונה הבאה

אבל היי, מי צריך פרופורציות, עדיף לרשום מה שחושבים באותו רגע

אני לא ראיתי שהשם שלו הוזכר בצורה רצינית כמועמד.
הדיבורים העיקריים היו על דיוויד בלאט.

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:

אתה בוחר להאמין להם?! לא! מי צפה את זה?!

Re: ת'רד המאמן הבא- נבן ספאחיה סיכם עקרונית

jol9 כתב:
איתי-שגב כתב:שאלה. אתם באמת מאמינים שאם בלאט יבנה קבוצה משלו בלי שם מפוצץ, ההנהלה באמת לא תתערב? הדבר היחיד שהיא מצפה אליו זה מנויים, ואחרי השנים האחרונות אני לא'דע כמה בלאט יספיק, אולי ל6-7 אלף, וזה גם במחירים מוזלים, לפחות לפי מה שאני מרגיש בזמן שהייתי בהיכל השנה.
למה אתם קונים את זה? למה אתם חושבים שהם לא יביאו גאודלוק/פארמר כי הם צריכים עוד אלף-אלפיים+-?

אני עונה מבלי להתייחס לפרסום על חימקי.
אני בטוח בוודאות של 100%, שבעונה הקרובה, ההנהלה לא תתערב בשום החלטה מקצועית, ולא משנה אם זה יהיה בלאט, שיבק או אריק אלפסי.

יצליח? מה טוב. לא יצליח? תמיד יוכלו לבוא ולהגיד - "אתם רואים? לא התערבנו, וזה בכל זאת לא עזר..."

כל עוד הם לא מעבירים זכויות רשמיות על הדברים האלה, זה לא יקרה.
פרסם תגובה