המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אתמול קלטנו שהרבה מאיתנו מכינים כתבה עליו
Weems13 כתב:rc4991 כתב:אתמול קלטנו שהרבה מאיתנו מכינים כתבה עליו
?
rc4991 כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:אתמול קלטנו שהרבה מאיתנו מכינים כתבה עליו
?
אני ועוד כמה כתבים גילינו בטקס אתמול שכולנו מכינים כתבה על מילר
Weems13 כתב:rc4991 כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:אתמול קלטנו שהרבה מאיתנו מכינים כתבה עליו
?
ומתי אתה תפרסם את הכתבה ואת הראיון שערכת עם גאודלוק?
rc4991 כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:אתמול קלטנו שהרבה מאיתנו מכינים כתבה עליו
?
מילר מחר בצהריים, גאודלוק בשני
arel123 כתב:rc4991 כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:Weems13 כתב:?
גדול אתה רוני !
יהיו עדכונים משמעותיים ?
rc4991 כתב:arel123 כתב:rc4991 כתב:Weems13 כתב:rc4991 כתב:אני ועוד כמה כתבים גילינו בטקס אתמול שכולנו מכינים כתבה על מילר
גדול אתה רוני !
יהיו עדכונים משמעותיים ?
הכתבה על מילר תכלול ציטוטים מהכוכב האדום
הראיון עם גאודלוק עוד לא גמור אבל יצא מעניין לדעתי
rc4991 כתב:צומת מילר: המבחן של קווינסי מילר להישארות במכבי ת''א
http://www.isport.co.il/showArticle-30074
בארה''ב השוו אותו לדוראנט, בכוכב האדום הוא רשם הצלחה עצומה (''נשק משמעותי בכל קבוצת יורוליג'') וגם האופי שלו משחק תפקיד (''הוא ילד, שחקן אימפולסיבי''). קווינסי מילר רוצה להישאר בת"א (''מאמין שזה ייצא לפועל'') והפיינל פור יהיה המבחן שלו
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:צומת מילר: המבחן של קווינסי מילר להישארות במכבי ת''א
בארה''ב השוו אותו לדוראנט, בכוכב האדום הוא רשם הצלחה עצומה (''נשק משמעותי בכל קבוצת יורוליג'') וגם האופי שלו משחק תפקיד (''הוא ילד, שחקן אימפולסיבי''). קווינסי מילר רוצה להישאר בת"א (''מאמין שזה ייצא לפועל'') והפיינל פור יהיה המבחן שלו
עבודה יפה.
האמת שהכושר הטוב של מילר, ראד וגאודלוק רק מעורר מחשבה על איך היינו יכולים להראות בסגל מלא השנה.
rc4991 כתב:צומת מילר: המבחן של קווינסי מילר להישארות במכבי ת''א
yanay21 כתב:זה לא עניין של כמה הוא שווה, אלא יותר לעובדה שפשוט אי אפשר לסמוך עליו שלא יפצע. וגם אם נגיד שסיכון הפציעה המאוד גבוה(לדעתי נפצע כבר שלוש פעמים באותו מקום, והוא עדיין צעיר. זה לא ישתפר עם הזמן), הוא לא שווה לנו 500. ובטח לא כ4 פותח, אלא כמחליף ל4 טוב עם רגליים שאפשר לסמוך עליהן. לא יותר מזה.
ושוב, אני מעדיף שחקן הרבה פחות טוב ממנו, אבל שישחק כל העונה. אנחנו ממילא קבוצה פציעה להדהים בשנים האחרונות.
MTA2311 כתב:יכול להיות שהוא היה שווה את זה אם היה אפשר לסמוך על ההנהלה שתגבה אותו כמו שצריך (לדעתי לא, אבל נניח), אבל יש פה מישהו שסומך עליהם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים