11 יוני 2017, 22:28
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מי היה מאמין שהוא יזיין את השכל
מי המועמדים שלך?
מתאים לי דיון ספאם קטן, ואין יותר אירועים של הקהילה.
אני מרוכז כרגע במשחק מחר, זה בושה שמתכננים כבר את העונה הבאה.
אני לא מסכים. לא מכיר קבוצה שמחזיקה מעצמה שלא חושבת על העונה הבאה כבר מאפריל-מאי. בלי קשר לביזיון הנוכחי שנקרא מכבי, לא חושב שריאל מדריד מחכה לסוף הסידרה נגד ולנסיה כדי "לקשקש" עם סוכנים של שחקנים שהיא סימנה ביינתים.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
לא הייתי רציני בשום צורה
11 יוני 2017, 22:32
Assaf M כתב:אני שמח שאתם אוהבים ״לכבד״ אנשים שנמצאים בפורום מעל 10 שנים. ואגב, לא מתרגש יותר מדיי מהגידופים, אם מדברים עלייך, סימן שאתה קיים. אף אחד לא חייב לכם כלום, ואתם גם לא חייבים להקשיב. יש אלפים אחרים שצפו ונהנו.
ורוני, בתור ילד וכתב צעיר, ״איש תקשורת״ אני מציע לך שלפני שאתה מלכלך על אחרים, תזכור שאתה מייצג את האתר שבו אתה עובד, וכל מה שאתה אומר בפאן רע כלפי אחרים עלול לפגוע בך, ובמקום שאתה עובד. לשון הרע, מכיר?
11 יוני 2017, 22:40
Assaf M כתב:אני שמח שאתם אוהבים ״לכבד״ אנשים שנמצאים בפורום מעל 10 שנים. ואגב, לא מתרגש יותר מדיי מהגידופים, אם מדברים עלייך, סימן שאתה קיים. אף אחד לא חייב לכם כלום, ואתם גם לא חייבים להקשיב. יש אלפים אחרים שצפו ונהנו.
ורוני, בתור ילד וכתב צעיר, ״איש תקשורת״ אני מציע לך שלפני שאתה מלכלך על אחרים, תזכור שאתה מייצג את האתר שבו אתה עובד, וכל מה שאתה אומר בפאן רע כלפי אחרים עלול לפגוע בך, ובמקום שאתה עובד. לשון הרע, מכיר?
11 יוני 2017, 22:42
שמואל1 כתב:Assaf M כתב:אני שמח שאתם אוהבים ״לכבד״ אנשים שנמצאים בפורום מעל 10 שנים. ואגב, לא מתרגש יותר מדיי מהגידופים, אם מדברים עלייך, סימן שאתה קיים. אף אחד לא חייב לכם כלום, ואתם גם לא חייבים להקשיב. יש אלפים אחרים שצפו ונהנו.
אסף, אתה יודע שאני מאוד מכבד אותך ואנחנו ידידים בפורום כאן שנים רבות. חבל לי שהתנתקת מהפורום ושאתה כבר לא משתתף בדיונים המקצועיים במהלך העונה.
ועכשיו ללייב של היום, תסתכל רגע מנקודת המבט שלנו. בקיץ שעבר לא פגעת. זה לא סוד ואני חושב שאתה גם מסכים עם זה.
כעת הבאת רשימה ארוכה של שמות, וטבעי שאנשים יעלו ספקות. אני לא חושב שזה אומר שאנשים לא מכבדים אותך.
11 יוני 2017, 22:47
11 יוני 2017, 22:50
Assaf M כתב:שמואל1 כתב:Assaf M כתב:אני שמח שאתם אוהבים ״לכבד״ אנשים שנמצאים בפורום מעל 10 שנים. ואגב, לא מתרגש יותר מדיי מהגידופים, אם מדברים עלייך, סימן שאתה קיים. אף אחד לא חייב לכם כלום, ואתם גם לא חייבים להקשיב. יש אלפים אחרים שצפו ונהנו.
אסף, אתה יודע שאני מאוד מכבד אותך ואנחנו ידידים בפורום כאן שנים רבות. חבל לי שהתנתקת מהפורום ושאתה כבר לא משתתף בדיונים המקצועיים במהלך העונה.
ועכשיו ללייב של היום, תסתכל רגע מנקודת המבט שלנו. בקיץ שעבר לא פגעת. זה לא סוד ואני חושב שאתה גם מסכים עם זה.
כעת הבאת רשימה ארוכה של שמות, וטבעי שאנשים יעלו ספקות. אני לא חושב שזה אומר שאנשים לא מכבדים אותך.
חפש את ההודעות שלי מהקיץ שעבר. תעבור על כולם, ואז תחליט טם לא פגעתי. כי לפי מה שאני בדקתי, כמעט כל מה ששיתפתי אתכם יצא לפועל.
11 יוני 2017, 23:07
11 יוני 2017, 23:12
גל גל כתב:דיבר גם על גופרי לוברן
לא הייתי מתנגד, לצורך העניין אם הייתי מרכיב קבוצה מכל המועמדים זה היה נראה ככה ויכול להיות לא רע בכלל
עמדות 4-5 אם יראו ככה יכול להיות מעניין
מילר,אלכסנדר
לוברן\היברט , סינגלטון,שגב
אבל זה בחיים לא יקרה
מכל המועמדים איזה קבוצה הייתם מרכיבים ?
11 יוני 2017, 23:14
11 יוני 2017, 23:16
11 יוני 2017, 23:21
jol9 כתב:אני מקווה לשמוע מחר חדשות על המאמן הבא. זה הדבר שהכי מעניין כרגע לדעתי.
11 יוני 2017, 23:22
jol9 כתב:אני מקווה לשמוע מחר חדשות על המאמן הבא. זה הדבר שהכי מעניין כרגע לדעתי.
11 יוני 2017, 23:22
11 יוני 2017, 23:24
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני מקווה לשמוע מחר חדשות על המאמן הבא. זה הדבר שהכי מעניין כרגע לדעתי.
אני חושב שמכבי תחכה עם ההכרזות לסוף השבוע.
11 יוני 2017, 23:25
arel123 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני מקווה לשמוע מחר חדשות על המאמן הבא. זה הדבר שהכי מעניין כרגע לדעתי.
לא נראה לי, בלאט יודיע גג בשלישי מה נסגר, וזה ברור שאם זה לא בלאט אז זה ספאחיה
11 יוני 2017, 23:26
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני מקווה לשמוע מחר חדשות על המאמן הבא. זה הדבר שהכי מעניין כרגע לדעתי.
11 יוני 2017, 23:27
שמואל1 כתב:arel123 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני מקווה לשמוע מחר חדשות על המאמן הבא. זה הדבר שהכי מעניין כרגע לדעתי.
לא נראה לי, בלאט יודיע גג בשלישי מה נסגר, וזה ברור שאם זה לא בלאט אז זה ספאחיה
הוא אולי יודיע למכבי, אבל זה לא אומר שנדע מזה.
קשה לי להאמין שמכבי תכריז או תדליף על מאמן יומיים לפני הגמר.
11 יוני 2017, 23:52
החציל האצטקי כתב:באב 2.
11 יוני 2017, 23:56
12 יוני 2017, 00:03
גל גל כתב:רייס וגאודלוק לא מתאימים לשחק יחד לדעתי לא השומרים הכי גדולים הסגל שהייתי בונה מהמועמדים היה נראה ככה
לארקין,אוחיון
היגינס, דיבה, טימור
האניקט,משעור
מילר,אלכסנדר
סינגלטון,היברט,שגב