שחף כתב:שישלמו. ממש לא מתאים למכבי.
ברור..מעולם לא רמזתי שמתאים..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הממממ, אני רוצה להזכיר פה עוד שם שהיה פנטזיה של אוהדי מכבי לפני משהו כמו 5 שנים. ניקוס זיסיס. בלאט הביא אותו בזמנו לבנטון ומאוד מאוד אהב אותו. בעונה השנייה והטובה ביותר שלו בקבוצה הוא נתן 11 נקודות ו-4.3 אסיסטים למשחק. הוא לא סקורר, קלעי רע מאוד מבחוץ, אבל מנהל משחק אמיתי. יכול להיות שאין לו את ראיית המשחק או את הפיק אנד רול של פאפס ודיאמנטידיס אבל בזמנו האמנתי שהוא יכול להיות מהרכזים הטובים ביבשת. מאז הוא הספיק להתייבש על הספסל של מסינה ולהתייבש מאחורי מקאלב ולא ממש הותיר חותם.
שחף כתב:הממממ, אני רוצה להזכיר פה עוד שם שהיה פנטזיה של אוהדי מכבי לפני משהו כמו 5 שנים. ניקוס זיסיס. בלאט הביא אותו בזמנו לבנטון ומאוד מאוד אהב אותו. בעונה השנייה והטובה ביותר שלו בקבוצה הוא נתן 11 נקודות ו-4.3 אסיסטים למשחק. הוא לא סקורר, קלעי רע מאוד מבחוץ, אבל מנהל משחק אמיתי. יכול להיות שאין לו את ראיית המשחק או את הפיק אנד רול של פאפס ודיאמנטידיס אבל בזמנו האמנתי שהוא יכול להיות מהרכזים הטובים ביבשת. מאז הוא הספיק להתייבש על הספסל של מסינה ולהתייבש מאחורי מקאלב ולא ממש הותיר חותם. בנבחרת יוון השנה נתן 10.3 נקודות ו-3.2 אסיסטים למשחק.
felix_r כתב:שחף כתב:הממממ, אני רוצה להזכיר פה עוד שם שהיה פנטזיה של אוהדי מכבי לפני משהו כמו 5 שנים. ניקוס זיסיס. בלאט הביא אותו בזמנו לבנטון ומאוד מאוד אהב אותו. בעונה השנייה והטובה ביותר שלו בקבוצה הוא נתן 11 נקודות ו-4.3 אסיסטים למשחק. הוא לא סקורר, קלעי רע מאוד מבחוץ, אבל מנהל משחק אמיתי. יכול להיות שאין לו את ראיית המשחק או את הפיק אנד רול של פאפס ודיאמנטידיס אבל בזמנו האמנתי שהוא יכול להיות מהרכזים הטובים ביבשת. מאז הוא הספיק להתייבש על הספסל של מסינה ולהתייבש מאחורי מקאלב ולא ממש הותיר חותם. בנבחרת יוון השנה נתן 10.3 נקודות ו-3.2 אסיסטים למשחק.
הוא דווקא קלעי לא רע בכלל
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אחוזים מטורפים: http://www.asia-basket.com/player.asp?C ... erID=89459
הזוי
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אחוזים מטורפים: http://www.asia-basket.com/player.asp?C ... erID=89459
הזוי
ולא תגידי בשלושה משחקים, משהו כזה..
פאקינג 35 משחקים..
בדקתי ומדובר בשחקן לא רע שיכול לשחק 3 וגם בשתי עמדות הגארד, נבחר מקום 33 ע"י הספארס..
שיחק עם מאליק האיירסטון בדי ליג..
דרך אגב, מה עם מרכוס וויליאמס האחר? הגארד..
עריכה: יש לך את החבילה של יורובאסקט, נכון? לא רשם לי כמה שלשות יש לו אז....כמה מכמה נסיונות?
LIAV10 כתב:ואוו, ניתוח לב?
0:27 את מי הוא מזכיר לך בזריקה? (רוצה לראות אם זה רק אני)
יש אותו סיגנון זריקה גם מ-2:45 עד הסוף..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:ואוו, ניתוח לב?
0:27 את מי הוא מזכיר לך בזריקה? (רוצה לראות אם זה רק אני)
יש אותו סיגנון זריקה גם מ-2:45 עד הסוף..
בלו? זה הדבר הראשון שחשבתי עליו..למרות שלא אתפלא אם תגיד פארקר אבל בלו זה מה שעלה לי..
LIAV10 כתב:ולא תגידי בשלושה משחקים, משהו כזה..
פאקינג 35 משחקים..
בדקתי ומדובר בשחקן לא רע שיכול לשחק 3 וגם בשתי עמדות הגארד, נבחר מקום 33 ע"י הספארס..
שיחק עם מאליק האיירסטון בדי ליג..
דרך אגב, מה עם מרכוס וויליאמס האחר? הגארד..
עריכה: יש לך את החבילה של יורובאסקט, נכון? לא רשם לי כמה שלשות יש לו אז....כמה מכמה נסיונות?
LIAV10 כתב:יש לי שלושה שחקנים להמליץ עילהם, שלושתם אקסים של הטרייל בלייזרס..
הראשון הוא ג'אריד ביילס, גארד זריז בטירוף ואתלט בלתי רגיל, מזכיר את פארגו רק כמה רמות מעליו..
השני הוא פטריק מיילס שהעביר את העונה מחוץ לNBA בגלל השביתה.
הוא שחקן קטן וזריז, נראה לי יתאים מאוד ליד לאנגפורד..
השלישי הוא ג'ואל פרזיבליה..
הוא לא צפוי לדרוש הרבה כי הוא חזר מפציעה קשה, הוא חתיכת סנטר הגנתי, אין באירופה מישהו שהוא לא מסוגל לעצור..
יהיה מצויין בתור אחד מהסנטרים שלנו, יותר למקרה שהנדריקס עוזב וסופו נשאר\וויקאס או מישהו בסגנון מגיע..
Euro_Basket כתב:איך זה שאף אחד לא הזכיר את לואיג'י דאטומה מרומא שמסיים חוזה בתום העונה?
יכול להיות יופי של תחליף לסמית' בעמדה מס' 3.
LIAV10 כתב:יש לי שלושה שחקנים להמליץ עילהם, שלושתם אקסים של הטרייל בלייזרס..
הראשון הוא ג'אריד ביילס, גארד זריז בטירוף ואתלט בלתי רגיל, מזכיר את פארגו רק כמה רמות מעליו..
השני הוא פטריק מיילס שהעביר את העונה מחוץ לNBA בגלל השביתה.
הוא שחקן קטן וזריז, נראה לי יתאים מאוד ליד לאנגפורד..
השלישי הוא ג'ואל פרזיבליה..
הוא לא צפוי לדרוש הרבה כי הוא חזר מפציעה קשה, הוא חתיכת סנטר הגנתי, אין באירופה מישהו שהוא לא מסוגל לעצור..
יהיה מצויין בתור אחד מהסנטרים שלנו, יותר למקרה שהנדריקס עוזב וסופו נשאר\וויקאס או מישהו בסגנון מגיע..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים