MTA2311 כתב:למה שוב מדברים על ישראלים? עדיין לא הופנם שזה לא רלוונטי לשום דבר?
"אבל חוק רוסי". בסדר.
כל עוד אי אפשר לשחק עם 12 זרים, צריך לדבר גם על הילדי-קקה האלה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:למה שוב מדברים על ישראלים? עדיין לא הופנם שזה לא רלוונטי לשום דבר?
"אבל חוק רוסי". בסדר.
ShiriV כתב:מבין כל הישראלים, היחידים שאני מוכנה להשאיר הם אוחיון ושגב. שגב כי יש לו חוזה (ובכללי הוא חייב לחזור למקומו הטבעי כשחקן ספסל אחורי בכל המסגרות), ואוחיון כי מבין מקל או אוחיון, עדיף להשתחרר ממקל. צאו מהסרט שיתנו לשניהם ללכת..
גל גל כתב:יש לי הרגשה שמילר לא ישאר אחרי החצי גמר הזה ..גם לא גאודלוק הוא לא שומר..נראלכם אלכסנדר ישאר פה או מישהו חוץ מ אוחיון ישאר פה בכלל...
הראשון שצריך לעוף זה רגב פנאן
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:יש לי הרגשה שמילר לא ישאר אחרי החצי גמר הזה ..גם לא גאודלוק הוא לא שומר..נראלכם אלכסנדר ישאר פה או מישהו חוץ מ אוחיון ישאר פה בכלל...
הנכון זה לחתוך את כולם. בלי יוצאים מן הכלל.
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:יש לי הרגשה שמילר לא ישאר אחרי החצי גמר הזה ..גם לא גאודלוק הוא לא שומר..נראלכם אלכסנדר ישאר פה או מישהו חוץ מ אוחיון ישאר פה בכלל...
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:יש לי הרגשה שמילר לא ישאר אחרי החצי גמר הזה ..גם לא גאודלוק הוא לא שומר..נראלכם אלכסנדר ישאר פה או מישהו חוץ מ אוחיון ישאר פה בכלל...
לא זוכר אם כתבו פה או בפייסבוק, שבלאט אישר את השארתם של מילר וגאודלוק
שועל כתב:ShiriV כתב:מבין כל הישראלים, היחידים שאני מוכנה להשאיר הם אוחיון ושגב. שגב כי יש לו חוזה (ובכללי הוא חייב לחזור למקומו הטבעי כשחקן ספסל אחורי בכל המסגרות), ואוחיון כי מבין מקל או אוחיון, עדיף להשתחרר ממקל. צאו מהסרט שיתנו לשניהם ללכת..
ומבין אוחיון ל20 רכזים ישראלים שמפזזים בליגה? הוא באמת שווה פי 3 מהם?
ושגב לא לרמה, בשני צידי המגרש.
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:יש לי הרגשה שמילר לא ישאר אחרי החצי גמר הזה ..גם לא גאודלוק הוא לא שומר..נראלכם אלכסנדר ישאר פה או מישהו חוץ מ אוחיון ישאר פה בכלל...
לא זוכר אם כתבו פה או בפייסבוק, שבלאט אישר את השארתם של מילר וגאודלוק
החציל האצטקי כתב:זרקתי את כל התוכניות לפח. כולם יכולים- אולי גם צריכים- ללכת הביתה.
מעניין אם יש למישהו ביצים להתחיל אשכרה מאפס.
![]()
![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:את המנוי הבא גם זרקת לפח?
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:את המנוי הבא גם זרקת לפח?
עוד לא באמת עשיתי.
אני בכיוון אבל.
מצד שני, גם הקיץ הייתי...
Assaf M כתב:אם בלאט מגיע למכבי 90% שאארון ג׳קסון מגיע יחד איתו. כארם משעור סגור במכבי
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:את המנוי הבא גם זרקת לפח?
עוד לא באמת עשיתי.
אני בכיוון אבל.
מצד שני, גם הקיץ הייתי...
הקיץ היה מדמ"ח על הראש, אני דואג
שמואל1 כתב:Assaf M כתב:אם בלאט מגיע למכבי 90% שאארון ג׳קסון מגיע יחד איתו. כארם משעור סגור במכבי
מצויין. זו כבר התחלה טובה.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:Assaf M כתב:אם בלאט מגיע למכבי 90% שאארון ג׳קסון מגיע יחד איתו. כארם משעור סגור במכבי
לא בטוח. לארקין לצורך העניין טוב בהרבה.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:Assaf M כתב:אם בלאט מגיע למכבי 90% שאארון ג׳קסון מגיע יחד איתו. כארם משעור סגור במכבי
אארון ג'קסון שומר יותר טוב. לארקין גם צפוי להיות יקר בהרבה.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:Assaf M כתב:אם בלאט מגיע למכבי 90% שאארון ג׳קסון מגיע יחד איתו. כארם משעור סגור במכבי
אארון ג'קסון שומר יותר טוב. לארקין גם צפוי להיות יקר בהרבה.
זה לא מעניין. ג'קסון לא הגיע להישגים מדהימים והייתה סביבו את הקבוצה הכי מוכשרת באירופה. הוא לא משיח ולא בטוח בכלל שיכול להחזיק קבוצה על הגב.
"יקר" זה לא פקטור. צריך לשלם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים