המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:החלום שלי זה שבלאט יבנה קבוצה בסגנון של עונת פרקינס.
חבורה של בולדוגים בהגנה שיפרקו קבוצות ויטרפו את המגרש. נמאס כבר מהטיילות בצבע והאדישות של השחקנים.
הגיע הזמן להחזיר את המכביזם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אז אתה לטעמי מייחס (כמו רבים אחרים) השפעה לא מציאותית לעמדת המאמן, כמו שייחסת חשיבות רבה מידיי לפיטורין של בגצקיס ולהשפעה של שיבק. מאמן הוא לא קוסם, ברור שיש חשיבות גדולה לעמדת המאמן אבל אסור לה לבוא על חשבון הסגל להזיק מידיי לאיכות של הסגל.
מה שאני רואה כאן זה עוד ספין-בכל-מחיר, בדיוק כמו שהיה עם פארמר, בלי לחשוב איך זה ישפיע על בניית הקבוצה.
תלוי איזה מאמן.
מאמן כמו אוברדוביץ' חשוב יותר מכל שחקן שמשחק אצלו.
אנחנו כבר ראינו שגם שחקנים ב250 אלף יכולים לעשות דברים גדולים, וראינו שחקנים ב-2 מליון שנראים כמו חרא.
אני רוצה שהבן אדם שייבחר את השחקנים, יהיה בן אדם שאפשר לסמוך עליו.
לא יוני, זאת אמירה מסוכנת מאוד.
מה שחשוב ברמות הגבוהות (וזה נכון בכל ספורט קבוצתי), זה תקציב גבוה לאורך זמן. לא מאמן, לא מנהל, כלום. זה מאסט.
זה מסוכן אם לוקחים את זה לאקסטרים. אבל בלאט כבר עבר דבר או שניים, והוא לא ייתן לעשות את זה (בוא נגיד שכל התאוריה שלי מתבססת על זה).
למכבי היה תקציב גבוה בשנתיים האחרונות. ראית שזה לא שווה כלום, כשדני הוא זה שמחתים שחקנים וממנה מאמנים.
אתה חייב דמות מקצועית חזקה, כי אתה לא יכול להביא לכאן את לברון ולבנות קבוצה סביבו.
אתה חייב דמות מקצועית חזקה ואתה חייב הרבה (מאוד) כסף. אם בלאט יחזור, ונתחיל לשמוע שוב על שחקנים עם אופי\קשיחות\לחימה וכו' נדע שהכל עדיין זבל. זה יכול לעבוד עונה, שתיים. אבל לטווח הארוך חייבים תקציב שחקנים גדול מאוד.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החלום שלי זה שבלאט יבנה קבוצה בסגנון של עונת פרקינס.
חבורה של בולדוגים בהגנה שיפרקו קבוצות ויטרפו את המגרש. נמאס כבר מהטיילות בצבע והאדישות של השחקנים.
כן. כולם יצטרכו לשמור. זה לא חייב להיות עם נגרות בהתקפה.
jol9 כתב:זה תהליך.
בשלב הראשון, יהיה כאן הרכב של נגרים, שיילחם וייגרד פלייאוף ביורוליג ועוד כמה ניצחונות, עונה לאחר מכן עושים התאמות, מגדילים עוד קצת את התקציב ומתקדמים וכו'.
להביא לכאן את אריק אלפסי או את רחימי, או את האיטלקי מבאמברג או אפילו את ספאחיה, זה פשוט יהיה more of the same.
שמואל1 כתב:החלום שלי זה שבלאט יבנה קבוצה בסגנון של עונת פרקינס.
שועל כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:השחקנים של אובראדוביץ׳ הם הכי טובים ביבשת.
הגיע, קיבל את אודו ובוגדנוביץ׳ ואנטיץ׳ ומי לא.
מכבי מחוייבת להחתים כל מיני נגרי חוד כמו משעור ודיברתולומאו.
אוברדוביץ' בנה, בדגש על בנה את פנר. הוא לא עשה קסמים בעונה אחת, וגם בלאט לא יכול ולא אמור לעשות את זה.
יש מלא שחקנים מעולים ביורוליג. פנר היא ממש לא גלאקטיקוס, אלא קבוצה אמיתית וחזקה, עם אופי, עם דנא, עם עומק... זאת אומנות לבנות
מערכת ברמה כזאת.
ספר לי עוד על זה שהם לא גלאקטיקוס, כשהביאו סנטר NBA לגיטימי משום מקום, יחד עם וסלי והכשרון הצעיר הכי גדול באירופה, וקינחו עם שחקן רוטציה מצויין בNBA עם אליפויות אירופה בכיס.
עוד לא דיברתי על דאטומה (עוד שחקן NBA), קאליניץ' (עוד כשרון על במיליון דולר), סלוקאס (רכז פיינל פור) ודיקסון.
למכבי אין כסף לדוסון.
שחקנים טובים עולים כסף. הרבה שחקנים טובים עולים הרבה מאוד כסף.
1) אתה יכול להגיד את אותו הדבר גם על הסגל של צסקא או ריאל.
צריך לדעת לחבר גם שחקנים טובים...
אבל עזוב, זה לא הדיון.
2) המשוואה כאן היא מאוד פשוטה:
בלאט = תקציב שחקנים בגובה X
אריק אלפסי = תקציב שחקנים בגובה X + מליון דולר
עכשיו תסיקו את המסקנות שלכם, מה עדיף.
1) מישהו אמר שמאמן טוב זה לא יתרון? אבל מאמן טוב לא מבטיח כלום כשלא מעמידים לו תקציב נורמלי.
2) למה אתה הולך לקיצון?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:השחקנים של אובראדוביץ׳ הם הכי טובים ביבשת.
הגיע, קיבל את אודו ובוגדנוביץ׳ ואנטיץ׳ ומי לא.
מכבי מחוייבת להחתים כל מיני נגרי חוד כמו משעור ודיברתולומאו.
אוברדוביץ' בנה, בדגש על בנה את פנר. הוא לא עשה קסמים בעונה אחת, וגם בלאט לא יכול ולא אמור לעשות את זה.
יש מלא שחקנים מעולים ביורוליג. פנר היא ממש לא גלאקטיקוס, אלא קבוצה אמיתית וחזקה, עם אופי, עם דנא, עם עומק... זאת אומנות לבנות
מערכת ברמה כזאת.
ספר לי עוד על זה שהם לא גלאקטיקוס, כשהביאו סנטר NBA לגיטימי משום מקום, יחד עם וסלי והכשרון הצעיר הכי גדול באירופה, וקינחו עם שחקן רוטציה מצויין בNBA עם אליפויות אירופה בכיס.
עוד לא דיברתי על דאטומה (עוד שחקן NBA), קאליניץ' (עוד כשרון על במיליון דולר), סלוקאס (רכז פיינל פור) ודיקסון.
למכבי אין כסף לדוסון.
שחקנים טובים עולים כסף. הרבה שחקנים טובים עולים הרבה מאוד כסף.
אתה יכול להגיד את אותו הדבר גם על הסגל של צסקא או ריאל.
צריך לדעת לחבר גם שחקנים טובים...
אבל עזוב, זה לא הדיון.
המשוואה כאן היא מאוד פשוטה:
בלאט = תקציב שחקנים בגובה X
אריק אלפסי = תקציב שחקנים בגובה X + מליון דולר
עכשיו תסיקו את המסקנות שלכם, מה עדיף.
שום דבר
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
תלוי איזה מאמן.
מאמן כמו אוברדוביץ' חשוב יותר מכל שחקן שמשחק אצלו.
אנחנו כבר ראינו שגם שחקנים ב250 אלף יכולים לעשות דברים גדולים, וראינו שחקנים ב-2 מליון שנראים כמו חרא.
אני רוצה שהבן אדם שייבחר את השחקנים, יהיה בן אדם שאפשר לסמוך עליו.
לא יוני, זאת אמירה מסוכנת מאוד.
מה שחשוב ברמות הגבוהות (וזה נכון בכל ספורט קבוצתי), זה תקציב גבוה לאורך זמן. לא מאמן, לא מנהל, כלום. זה מאסט.
זה מסוכן אם לוקחים את זה לאקסטרים. אבל בלאט כבר עבר דבר או שניים, והוא לא ייתן לעשות את זה (בוא נגיד שכל התאוריה שלי מתבססת על זה).
למכבי היה תקציב גבוה בשנתיים האחרונות. ראית שזה לא שווה כלום, כשדני הוא זה שמחתים שחקנים וממנה מאמנים.
אתה חייב דמות מקצועית חזקה, כי אתה לא יכול להביא לכאן את לברון ולבנות קבוצה סביבו.
אתה חייב דמות מקצועית חזקה ואתה חייב הרבה (מאוד) כסף. אם בלאט יחזור, ונתחיל לשמוע שוב על שחקנים עם אופי\קשיחות\לחימה וכו' נדע שהכל עדיין זבל. זה יכול לעבוד עונה, שתיים. אבל לטווח הארוך חייבים תקציב שחקנים גדול מאוד.
זה תהליך.
בשלב הראשון, יהיה כאן הרכב של נגרים, שיילחם וייגרד פלייאוף ביורוליג ועוד כמה ניצחונות, עונה לאחר מכן עושים התאמות, מגדילים עוד קצת את התקציב ומתקדמים וכו'.
להביא לכאן את אריק אלפסי או את רחימי, או את האיטלקי מבאמברג או אפילו את ספאחיה, זה פשוט יהיה more of the same.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:2) ומה אתה מציע בנוגע לסגל? להחתים את וורגאס כרכז פותח? צריך ללכת על הטוב ביותר שיש לא?
3) ההבדל הוא מיליון, לא חצי מיליון, וזה עוד לפני מיסוי כישראלי.
בנוגע לסגל, אני מקווה שאדם שכבר בנה בהצלחה סגלים טובים בתקציבים לא ענקיים, יוכל לעשות זאת שוב.
זורם איתך - הבדל של מליון. זה יביא לך את סרחיו יול? את בוגדנוביץ'? את אודו?
זה יביא עוד שחקן ברמה גבוהה. לא רואה טעם להיכנס לשמות ספציפיים, זה לא הדיון.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:2) ומה אתה מציע בנוגע לסגל? להחתים את וורגאס כרכז פותח? צריך ללכת על הטוב ביותר שיש לא?
בנוגע לסגל, אני מקווה שאדם שכבר בנה בהצלחה סגלים טובים בתקציבים לא ענקיים, יוכל לעשות זאת שוב.
זה יביא עוד שחקן ברמה גבוהה על הנייר. ראינו כבר כמה שחקנים שחקנים שהרוויחו מעל מליון דולר שעברו במכבי בשנתיים האחרונות, ומה הם שווים,
כששמים אותם אחד עם השני בלי שום קשר.
אחדשיודע כתב:בלאט (לפי הפרסומים) = 3 מיליון דולר ברוטו לעונה + 50% מהמס שיצטרך להשלים על הכסף שהרוויח בחו"ל.
אז סיכמנו על אלפסי?
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:2) ומה אתה מציע בנוגע לסגל? להחתים את וורגאס כרכז פותח? צריך ללכת על הטוב ביותר שיש לא?
זה יביא עוד שחקן ברמה גבוהה על הנייר. ראינו כבר כמה שחקנים שחקנים שהרוויחו מעל מליון דולר שעברו במכבי בשנתיים האחרונות, ומה הם שווים,
כששמים אותם אחד עם השני בלי שום קשר.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:בלאט (לפי הפרסומים) = 3 מיליון דולר ברוטו לעונה + 50% מהמס שיצטרך להשלים על הכסף שהרוויח בחו"ל.
אז סיכמנו על אלפסי?
דבר איתי על ההפרש, או שאתה מעדיף ששיבק יישאר לעבוד בחינם?
בואו לא ניכנס לענייני מס. אף אחד כאן לא מבין בזה, וזה סתם מזהם את הדיונים, כי כל אחד יכול לזרוק איזה מספר שבא לו.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:זה תהליך.
ראינו את התהליך הזה עם וויצ'יץ' ואדלשטיין. זה עבד יומיים.
לווימס הדביקו פאקינג בדיקת סמים.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:זה תהליך.
בדיוק בשביל זה אתה מביא בן אדם מהטופ, מחתים אותו ל-3 שנים, ונותן לו לשנות ולתקן.
ד"א, ככל שהחוזה שלו יהיה גדול יותר, ככה יהיה יותר קשה להפסיק את התהליך באמצע.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:זה תהליך.
בדיוק בשביל זה אתה מביא בן אדם מהטופ, מחתים אותו ל-3 שנים, ונותן לו לשנות ולתקן.
ד"א, ככל שהחוזה שלו יהיה גדול יותר, ככה יהיה יותר קשה להפסיק את התהליך באמצע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־13 אורחים